11 Octombrie, 2025, 12:08:06 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am dat minus  (Citit de 43377 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Ianuarie, 2007, 07:16:40 p.m.
Răspuns #75

Semiramis

Global Moderator
Nu eu sunt cea care a dat minus.Pana acum nu am dat nici unul ,la nimeni. De asta am spus ca este bine sa justifice acela care a dat minus ...dar ma rog.Online am fost eu ,Only u,bllue,valyuska si Escu.Dintre toti ,bineinteles eu am picat...

just,
hahaha, nu te-am suspectat pe tine. am vazut ca ai postat la Am dat minus şi am creyut că ai justificat de ce mi l-ai dat mie.  abia apoi am vazut că şi tu fuseseşi lovită. cred ca de la valiusk, ca noi două am comentat-o la faza cu unii mai egali decât alţii, dacă chiar vrei sa faci o deducţie. hahahahahaha
chiar contează?  8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Ianuarie, 2007, 07:18:32 p.m.
Răspuns #76

pokemon

am dat si eu niste plusuri lui fratele escu,semiramis,lacrimioara,catty,lorelei pt toata treaba facut pe aici  :D
dar o sa le dau minus daca la viitoarea intalnire nu scriu pe un bilet si numele meu  :D :D :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Ianuarie, 2007, 07:19:13 p.m.
Răspuns #77

Escu

Global Moderator
am dat si eu niste plusuri lui fratele escu,semiramis,lacrimioara,catty,lorelei pt toata treaba facut pe aici  :D
dar o sa le dau minus daca la viitoarea intalnire nu scriu pe un bilet si numele meu  :D :D :D

adica diseara?
Let's put a smile on that face!

05 Ianuarie, 2007, 07:52:17 p.m.
Răspuns #78

Paul

Am dat minus la toti...

Dar imi apare mereu mesajul asta:

An Error Has Occurred!
Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again. 

Back

asa ca stati fara grija.
Iubesc, deci exist.

05 Ianuarie, 2007, 07:58:09 p.m.
Răspuns #79

pokemon

Citat
adica diseara?
adica diseara...sa stiti ca as vrea tare mult sa mi vad numele pe un biletel  :D

bllue si la mine s a intamplat fenomenul la un moment dat  :-X
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

05 Ianuarie, 2007, 08:01:30 p.m.
Răspuns #80

Paul

Stiti parerea mea despre toata tarasenia asta, asa ca ma abtin de la comentarii suplimentare pe tema asta.
Iubesc, deci exist.

05 Ianuarie, 2007, 08:02:47 p.m.
Răspuns #81

catty

cred ca e din cauza la midland...eu dupa ce am schimbat tema nu am mai patit

05 Ianuarie, 2007, 08:09:00 p.m.
Răspuns #82

Semiramis

Global Moderator
aici era vorba de minusuri...nu de layout...speriaţi lumea ca postaţi aici... ;D

05 Ianuarie, 2007, 09:05:30 p.m.
Răspuns #83

Paul

Un plus pentru Rudy Valentino... Pentru poeziile sale amuzante... Mi-as dori sa se alature si el din nou la discutiile noastre.
Iubesc, deci exist.

05 Ianuarie, 2007, 09:48:38 p.m.
Răspuns #84

sunshine

imi dadusi "-" mie? :'(MIE? WHY?????WHY???WHY????????? ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Ianuarie, 2007, 10:11:15 p.m.
Răspuns #85

Lady Allia

Eu nu am dat nici un minus...!!!
Si stiti de ce? Pentru ca fiecare de aici are ceva special...o calitate! Unii scriu tare, tare frumos..., altii stiu sa isi spuna direct, fara perdea parerile si asta este foarte bine chiar daca uneori nu este ceea ce asteptam noi sa auzim..., altii abordeaza subiecte interesante despre viata si probleme acesteia....
Nu e subiectivitate...este pur si simplu un "+" pentru intregul LoveTime , pentru calitatea umana si creativa pe care am gasit-o aici...si care m-a facut sa raman in continuare pe acest site minunat....
In continuare...eu tot nu inteleg de ce acest topic si altele legate de aceste + si -....sunt atat, atat de interesante si abordate..., nu inteleg de ce ne lasam coplesiti si atinsi de un joc de-a dreptul...copilaresc..., nu inteleg de ce ne afecteaza daca avem 100 de - sau 100 de +....? Oare asta ne scade mai mult calitatea noastra umana sau felul in care simtim...??? Nu!
Pentru mine fiecare puteti sa aveti cate minusuri o sa aveti sau sa am cate minusuri o sa am...important este ceea ce scrieti aici..., ce gasesc scris de voi atunci cand intru si vad subiectele noi...Pe mine ma intereseaza frumusetea voastra sufleteasca si creativa...atat...si sunt sigura ca defapt mai toti gandesc asa...nu?

06 Ianuarie, 2007, 01:00:45 a.m.
Răspuns #86

Strumfita

hai sa va spun si eu la cine ce am dat .. sa nu spuneti ca tin numai pentru mine  ;D
-Lady Allia - pentru ca iubeste atat de frumos, pentru felul in care ne introduce intr-o lume de vis
- sunshine - pentru ca desi a trecut prin multe are o inima de aur si ambitie de a merge mai departe
- semiramis - pentru ca imi place cum gandesti, pentru ca imi place cum scrii, ce scrii .. pentru ca iti place sa visezi
- only u - pentru ca lupti pentru fericirea celui iubit, pentru ca .. pfuu .. ar fi foarte multe de zis .. pentru ca esti .. speciala ..
- lorelei - esti o fata in preajma careia multi ar vrea sa stea.. pentru ca intotdeauna ne-ai uimit .. prin felul tau de a fi, de a simti..
- viulian - pentru toate cate ai facut pentru site .. pentru ca ai fost intotdeauna varianta buuuuunaaaa ,, foarte buna a "Suprematiei"  ;D
- charlie - pentru ca esti un baiat deosebit, un prieten foarte bun ..si muuuulte altele 

.. dar mai ales .. pentru ca toti sunteti deosebiti .. sunteti unici ..

ps: stati linistiti ca primiti si pupici  ;D:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ps2: lista va continua ..  ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Ianuarie, 2007, 01:54:35 p.m.
Răspuns #87

Semiramis

Global Moderator
Am dat plus lui Bllue pentru (sper) interesantul joc (abia astept urmarile) "Europa mea" si pentru mesajele frumoase din poeziile lui.

06 Ianuarie, 2007, 02:40:15 p.m.
Răspuns #88

catty

am dat + lui bllue pentru toata activitatea...pentru poeziile superbe, pentru jocurile de logica, pentru subiectele interesante ce le deschide...de fapt...cred ca merita mai multi 'plusi' ;D

06 Ianuarie, 2007, 03:08:32 p.m.
Răspuns #89

serenity82

I-am dat un plus lui Bllue pentru toate ideile minunate pe care le-a avut in ultima vreme  :). Il meriti
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.