Draga Mos Craciun,
Mi-e cam dor de tine..a trecut un an de zile,acum ne intalnim din nou...sper sa nu ma dezamagesti.contez pe tine sa-mi aduci cele mai minunate codouri de pe aceasta lume
Acum sa incep cu vesnicele dorinte...as vrea fericire,bucurie,sanatate,sa am parte de dragoste,bogatie (

aici discutam noi doi in particular

),si tot ce e mai frumos pe lume.Acum sa-ti explic mai amanuntit.
Imi doresc fericire...zambetele familiei si armonia caminului ma fac cea mai fericita persoana din cate ai intalnit vreodata,Mosule.(sau sa-ti zic nenea Craciun?

)
Imi doresc bucurie...vacanta aceasta vreau sa o petrec alaturi de prietenii mei cei mai apropiati,iar bunatatea din inima lor si implinirea sufleteasca pe care le-o doresc din tot sufletul,ma va face foarte bucuroasa...bucuroasa ca niciodata
Imi doresc sanatate...am fost atat de bolnava in atat de putinii ani ai vietii mele,incat mama mea nu ar mai putea rezista la inca un ghinion de acest fel.Era sa ma piarda de 2 ori pana acum.Nu crezi ca i-a fost de ajuns cat a suferit?mama si tata...as vrea sanatate sa nu mai sufere ei,dar nu numai mie sa-mi dai acest dar,si fratelui meu mai mare,si lor,sa aiba puterea trupeasca (dar si sufleteasca) sa invinga orice obstacol impreuna.
Imi doresc sa am parte de dragoste...de la parinti,prieteni...vreau sa fiu inconjurata de dragoste din toate partile

unde ma uit,vreau sa vad doar dragoste...vreau sa ma iubeasca Andrei,mama,tata,fratele meu,toti pe care ii cunosc.Vreau sa se iubeasca intre ei.toata lumea sa iubeasca pe toata lumea

. crezi ca e prea mult?nu stiu nene Craciune mai bine ca tine.Tu esti cel care decide...si care ne aduce cadourile potrivite...
Imi doresc bogatie....aici avem mai multe de discutat...dar hai sa nu te mai retin in particular,iti scriu aici. Vreau o masina d-aia decapotabila,o vila,multi bani,o bicicleta frumoasa,role frumoase,telefon de ultima generatie...glumeam Mosule!!!nu te speria!

Vreau bogatie de iubire,de dragoste,de sanatate,de fericire,de farmec al sarbatoarei acestea sfinte.Bogatie,ca sa le pot da si celor din jurul meu.Mamei vreau sa-i dau puterea sa treaca peste orice si sa inteleaga ca desi nu i-am spus-o niciodata,e cea mai buna mama din lume.Tatalui meu,vreau sa-i redau calmul pe care l-a avut odata,dar pe care l-a pierdut de-a lungul anilor datorita problemelor de la servici.Fratelui meu ii dau ambitia de a invata,ca nu prea il atrage cartea deloc

iar eforturile parintilor mei sunt zadarnice.Toti vor primi cate ceva de la mine.Iti promit nene Craciune!pe cuvantul meu!nici macar pe tine nu te uit! tie iti dau jumatate din sanatatea pe care o am,ca sa poti veni in fiecare an sa-mi aduci cat mai multe cadouri

iti mai dau rabdare sa citesti toate scrisorile pe care ti le scriu toti de pe aceasta lume.si iti mai dau si bunatate ca sa te porti frumos cu renii si cu elfii si sa le implinesti si lor dorintele.Dragul meu Mos Craciun,iti dau si eu tot ce-ti doresti...

Imi doresc tot ce e mai frumos pe lume...imi doresc prieteni adevarati.
Daca tu crezi ca nu merit tot ce-mi doresc,atunci macar jumate adu-mi,sa le pot da familiei...
te pup dulce Mos Craciun si iti urez un Craciun fericit!!!!

P.S.Daca ti-e foame in timp ce duci cadouri,trezeste-ma sa-ti dau ceva de mancare si de baut.ti le pun la pachet daca vrei.
P.P.S.multumeste-i lui Lady Allia pentru mine,si du-i dublu decat imi aduci mie,la fel si celorlalti care scriu pe acest site.si mai transmite-le la toti (fara exceptie Mosule,te rog,ca nu e frumos

),multi pupici si un CRACIUN FERICIT!!!!