10 Octombrie, 2025, 05:10:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare pentru Mos Craciun  (Citit de 34613 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Decembrie, 2005, 01:34:10 a.m.
Citit de 34613 ori

Evangeline

Se apropie cea mai frumoasa sarbatoare de peste an si trebuie sa ne gandim si la Mos Craciun ;D. Mai sunt cam 9 zile pana Mosul va veni incarcat de daruri :) si bunatati.
Aici puteti scrie scrisoarea voastra catre Mos Craciun. Sunt sigura ca el va trece si pe aici sa adune scrisorile ;)
Nu conteaza ce scrieti important e sa va doriti cu adevarat acel lucru de Craciun si poate va deveni realitate ::) (doar asta e treaba lui Mosu' ;)).

:-*

P.S. Grabiti-va ca Ajunul se apropie cu pasi repezi ;)
« Ultima Modificare: 15 Decembrie, 2005, 01:35:46 a.m. de kytty17 »
Never, never quit!

15 Decembrie, 2005, 08:05:20 p.m.
Răspuns #1

sunshine

IUBITULE,
     De un an te stept cu emotie si vise . Visez la parul tau alb stralucind in in baloanele albe de fulgi nastrusnici, la barba ta catifelata , imbibata in parfumul copiilor sugubeti, la  tolba ta plina cu sperante  si iubire.Te astept cu vesnica mea dorinta sa te opresc la mine, sa -mi asculti inima si sufletul , pana la anul, cand sigur vrei dori sa ramai pentru a afla continuarea visului meu.Un vis care va dainui atata timp cat exista MOS CRACIUN.Caci el exista , atata timp cat se nasc copii si ramanem cu suflete de copii. Caci cine nu devine copil macar de CRACIUN?
     As dori si putina  zapada  ( o iubesc) , 2 ingeri pentru copilasii mei, o minune pentru parintii mei ,
  suflete curate pentru toti ceilalti si , te rog, LASA-MI IUBIREA CE O SIMT  SI PE CARE O  ASTEPT!
     Nu-mi uita  veselia fara de care nu pot sa ies din casa si poti sa-mi iei tristetea din ochi , tine-o  la tine pana vezi ca sunt si eu fericita.Atunci poti sa mi-o trimiti inapoi , nu cumva sa cred ca asta e viata , o fericire eterna, pentru ca m-as simti vinovata.
       Iubirea mea eterna nu ajunge sa-ti multumesc pentru  fericirea din ochii copiilor mei in noaptea de Craciun.
     Te  astept cu lapte si prajituri, ca in fiecare an. :-* :-* :-* :D :D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

19 Decembrie, 2005, 05:42:55 p.m.
Răspuns #2

Evangeline

Ati uitat de Mosu' :o sau nu vreti sa-i trimiteti scrisoare ??? Mai aveti 5 zile pana vine ;D, grabiti-va daca nu vreti sa ramaneti fara cadouri ::)
Draga sunshine iti doresc ca Mos Craciun sa-ti asculte dorinta, sa vina pe aici si sa-ti citeasca scrisoarea si sa fac tot ce poate ca sa te ajute :-*

:-*
Never, never quit!

19 Decembrie, 2005, 06:54:04 p.m.
Răspuns #3

desdemona

Dragul meu mos,

As incepe scrisoarea prin ati spune ca imi este dor de poeziile pe care le invatam pentru tine,de naivitate cu care te asteptam.Acum am crescut..nu mai spun poezii,nu-mi mai doresc jucarii,dar te astept cu aceasi emotie in suflet.
Anul asta te pun la incercare..ceea ce imi doresc este atat de greu,dar stiu ca tu o poti indeplini.As vrea ca toti din marea mea familie sa-si gaseasca fericirea si linistea de care au nevoie pentru ca asa imi voi gasi si eu linistea mea

a ta vesnic copil,
                                                                                              Maria

P.S in marea mea familie intrati si voi dragii mei :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Decembrie, 2005, 08:50:01 p.m.
Răspuns #4

un_suflet

Eeeiiiiii!!!! Stati asa sa-mi suflec manecile ca sa am spor la scris...:)
Ce sa-i cer eu Mosului??? Stiu ca din toate cate i-as cere eu... "el" imi va aduce doar ceea ce merit :) Cu toate acestea....TE ROG MOS CRACIUN! da-mi posibilitatea sa indeplinesc toate dorintele celor dragi, cadoul meu fiind doar..sclipirea fericirii in ochii lor.
Tineti-mi pumnii....DRAGII MEI! ;) :-*
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Decembrie, 2005, 08:54:41 p.m.
Răspuns #5

un_suflet

P.S: Mosule daca dorinta asta e prea indrazneata...mai am una. Accepta-ma sa-ti fiu ajutor...in felul acesta poate nu va mai ramane nici un copil..."uitat de Mos Craciun"  :(
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

19 Decembrie, 2005, 09:06:10 p.m.
Răspuns #6

cv

Vizitator
Mosul meu anul asta nu vine, asa ca macar sa aveti parte de zambetele dorite de voi. Cred ca minunea asta o poate face chiar daca mai mult nu merit :)

19 Decembrie, 2005, 09:52:44 p.m.
Răspuns #7

littleangel

Draga Mosule...
Ce pot sa imi doresc de Craciun? Primul lucru...ca asa ar fi multe...
Imi doresc sa am ocazia ca de sarbatori sa pot sa il fac fericit pe cel pe care il iubesc, il ador. E aproape imposibil...de fapt...e chiar imposibil, dar cum tu stii sa faci copiii cuminti fericiti....sper...In rest...nimic! Asta cred ca ar fi singurul lucru care m-ar face cu adevarat fericita...chiar daca ar fi posibil doar pentru cateva secunde....
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

20 Decembrie, 2005, 04:49:06 p.m.
Răspuns #8

cv

Vizitator
"Mosule,

Stiu ca ma vedeai cand schimbam cadourile noaptea. Asteptam pana se culca toata lumea, sub pom erau cadourile noastre, le desfaceam pe toate, mancam dulciurile care-mi placeau mai mult, schimbam jucariile cu cele ale fratilor mei, adica alegeam ce-mi placea mie mai mult, puneam totul la loc in graba si ma bagam in pat. Dimineata nimeni nu stia nimic, ma alegeam cu cele mai tari jucarii...

Mi-ar place sa mai fiu copil o zi macar... poti mosule?"

20 Decembrie, 2005, 05:48:01 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Draga Mos Craciun...

imi doresc mai mult ca niciodata sa vii si sa te asezi pe fotoliul mare si invechit...cu rame mari si groase de lemn...unde pe ici si colo  a mai sarit lacul batran. Acest fotoliu Mosule...parca este special creat pentru tine..., dar a fost a bunicului meu...vino te rog Mosule si stai...lasa-ma sa te descalt si sa iti pun picioarele infrigurate intr-un lighenas cu apa fierbinte...sa iti fac un ceai...si..te rog Mosule...spune-mi cu vocea calda a bunicului meu..."draga mea ca tare bun suflet mai ai"..., iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa...de drag de el!
Mosule...dupa ce iti incalzesti picioarele...lasa-ma sa te incalt cu ciorapii lui grosi de lana...si sa ma asez jos langa fotoliu, privind focul si stand cu capul in poala la tine...in timp ce tu nu trebuie sa zici nimic....nimic...numai sa ma mangai pe par si eu voi stii ca atunci totul...totul trece si va fi bine din nou!
Iar daca as vrea sa imi faci un cadou...adu-mi un brad fermecat...pe care sa il imbrac cu globuri de vise...in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile sunt prizoniere fara glas...numai stralucesc, dar nu mai dor...nu mai sfasie cu vocea lor!...Un brad pe care sa asez betele de imbratisari fara sfarsit...care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze!...Un brad cu bomboane de zambet si bucurie...cu lumanarele care sa readuca sperante!...Un brad pe care sa asez o instalatie de luminite...luminite de dor...de drag...de iubire...care sa palpaie si sa se vada dincolo de lume...acolo unde incepe si se sfarseste totul...la capatul lumii...unde sunt suflete triste...suflete ratacite...suflete pierdute...care poate vor vedea acest brad si vor stii sa culeaga din el tot ce vor ca sa fie regasiti!
Draga Mosule...de acolo voi culege si eu ceva...steaua...steaua din varf...o raza doar a ei, caci vreau sa mai las si la altii deoarece iubirea trebuie sa straluceasca pentru toti...si pentru cei care nu mai cred in ea...si pentru cei care o au! Iubirea trebuie sa fie mereu prezenta, iar acuma trebuie sa fie aici...mai mult ca niciodata!
Printre cadourile rasturnate sub brad...nici nu ma uit..pentru ca stiu ca mi-am pastrat deja ceea ce este al meu...si l-am ascuns...adanc...adanc...in suflet...sa nu il poata lua nimeni inainte sau dupa mine!

Craciun Fericit...draga Mos Craciun...!

P.S.1: Minervei lasa-i trubadurul care stie sa-i incante sufletul si sa i-l faca sa cante in povesti si versuri frumoase!

P.S.2: Lui Sunshine...lasa-i visele...si adu-i sub brad cea mai frumoasa si pura iubire care sa o alinte o viata intreaga asa cum merita!

P.S.2: Lui Gordius lumineaza-i calea mereu si adu-i pasii intotdeauna in fata usii unde scrie mare "bine ai venit acasa iubitule".

P.S.3: Lui Lord Saladin...adu-i fata viselor lui care sa-i incalzeasca iarna din suflet...sa-i topeasca tristetea si viata lui sa fie mereu primavara.

P.S.4: Frumoasei Lorelei da-i putere sa scrie ca sa ne bucure sufletele...da-i intelepciune la fel ca pana acuma ca sa poata sa ne indrume ca o gazda buna ce e...si lasa-i pe "marginea clipei" o scrisoare de dragoste...!

P.S.5: Inteleptei Semiramis...opreste-i pasii spre dorul ei de duca...la marginea celei mai frumoase lumi de vis...unde soarele nu stie decat sa straluceasca, pasarile o striga mereu sa ramana, iubirea ii da sa bea din cel mai curat pocal.

P.S.6: Lui Trinitty...:)...ahh, ei adu-i draga Moasule multa veselie, zambete si pastreaza-i mereu un loc pe genunchii tai batrani ca sa nu uite niciodata sa aiba un suflet frumos si tanar si intr-unul din anii viitori adu-i sub brad...cel mai frumos cadou...dragostea adevarata.

P.S.7: Lui Robert sa-i pastrezi mereu un loc special plin de zambete si bucurie...sa nu uite niciodata ca este ca o raza buclucasa de soare...intr-un "dulap" in care numai el stie ce face :).

P.S.8: Lui SaD}AngeL{...du-o draga Mosule din locul unde bradul meu se vede cel mai bine...sa vada Steaua Iubirii din varf si sa se poate regasi...ca sa se intoarca in sfarsit acasa...fericita.

P.S.9: Lui Joseph...nu stiu ce sa ii aduci Mosule, dar mai bine pune-l pe el sub brad ca sa aiba cel mai frumos Craciun alaturi de iubita lui...:) !

P.S.10: Iar la cei pe care nu i-am spus pe nume...adu-le Mosule draga multa fericire...iubire...nu uita sa stai pe la ei cate putin sa le amintesti de copilul din fiecare...si sa nu uiti de nici unul Mosule...de nici unul!

P.S.11:  Lui Kitty...Mosule drag...te rog opreste-te sa-i pui pe frunte un pupic cald si drag din partea mea..., dar sa i-l dai in somn...usor...sa nu ii incretesti de griji fruntea..., sa-i lasi apoi in suflet frumusetea, dragostea si speranta...sa le aiba mereu vii..., iar tu sa nu uiti in nici un an sa culegi de la ea scrisorile noastre...poate o sa o faci spiridusul tau cel mai drag! :)

P.S. Special: Ingerului meu...sopteste-i cu sufletul meu ceea ce sufletul meu spune...si va stii sa se bucure de aceasta zi la fel ca si mine!
« Ultima Modificare: 20 Decembrie, 2005, 06:37:37 p.m. de Lady Allia »

21 Decembrie, 2005, 12:23:08 p.m.
Răspuns #10

digitty

Draga Mos Craciun,

Mi-e cam dor de tine..a trecut un an de zile,acum ne intalnim din nou...sper sa nu ma dezamagesti.contez pe tine sa-mi aduci cele mai minunate codouri de pe aceasta lume  ;) 
Acum sa incep cu vesnicele dorinte...as vrea fericire,bucurie,sanatate,sa am parte de dragoste,bogatie ( ;) aici discutam noi doi in particular  :D ),si tot ce e mai frumos pe lume.Acum sa-ti explic mai amanuntit.
      Imi doresc fericire...zambetele familiei si armonia caminului ma fac cea mai fericita persoana din cate ai intalnit vreodata,Mosule.(sau sa-ti zic nenea Craciun?  ;D )
      Imi doresc bucurie...vacanta aceasta vreau sa o petrec alaturi de prietenii mei cei mai apropiati,iar bunatatea din inima lor si implinirea sufleteasca pe care le-o doresc din tot sufletul,ma va face foarte bucuroasa...bucuroasa ca niciodata
      Imi doresc sanatate...am fost atat de bolnava in atat de putinii ani ai vietii mele,incat mama mea nu ar mai putea rezista la inca un ghinion de acest fel.Era sa ma piarda de 2 ori pana acum.Nu crezi ca i-a fost de ajuns cat a suferit?mama si tata...as vrea sanatate sa nu mai sufere ei,dar nu numai mie sa-mi dai acest dar,si fratelui meu mai mare,si lor,sa aiba puterea trupeasca (dar si sufleteasca) sa invinga orice obstacol impreuna.
      Imi doresc sa am parte de dragoste...de la parinti,prieteni...vreau sa fiu inconjurata de dragoste din toate partile  ;D unde ma uit,vreau sa vad doar dragoste...vreau sa ma iubeasca Andrei,mama,tata,fratele meu,toti pe care ii cunosc.Vreau sa se iubeasca intre ei.toata lumea sa iubeasca pe toata lumea :) . crezi ca e prea mult?nu stiu nene Craciune mai bine ca tine.Tu esti cel care decide...si care ne aduce cadourile potrivite...
      Imi doresc bogatie....aici avem mai multe de discutat...dar hai sa nu te mai retin in particular,iti scriu aici. Vreau o masina d-aia decapotabila,o vila,multi bani,o bicicleta frumoasa,role frumoase,telefon de ultima generatie...glumeam Mosule!!!nu te speria! :D Vreau bogatie de iubire,de dragoste,de sanatate,de fericire,de farmec al sarbatoarei acestea sfinte.Bogatie,ca sa le pot da si celor din jurul meu.Mamei vreau sa-i dau puterea sa treaca peste orice si sa inteleaga ca desi nu i-am spus-o niciodata,e cea mai buna mama din lume.Tatalui meu,vreau sa-i redau calmul pe care l-a avut odata,dar pe care l-a pierdut de-a lungul anilor datorita problemelor de la servici.Fratelui meu ii dau ambitia de a invata,ca nu prea il atrage cartea deloc >:( iar eforturile parintilor mei sunt zadarnice.Toti vor primi cate ceva de la mine.Iti promit nene Craciune!pe cuvantul meu!nici macar pe tine nu te uit! tie iti dau jumatate din sanatatea pe care o am,ca sa poti veni in fiecare an sa-mi aduci cat mai multe cadouri :) iti mai dau rabdare sa citesti toate scrisorile pe care ti le scriu toti de pe aceasta lume.si iti mai dau si bunatate ca sa te porti frumos cu renii si cu elfii si sa le implinesti si lor dorintele.Dragul meu Mos Craciun,iti dau si eu tot ce-ti doresti... :-*
      Imi doresc tot ce e mai frumos pe lume...imi doresc prieteni adevarati.

Daca tu crezi ca nu merit tot ce-mi doresc,atunci macar jumate adu-mi,sa le pot da familiei...
                   te pup dulce Mos Craciun si iti urez un Craciun fericit!!!!  :-* :-* :-*

P.S.Daca ti-e foame in timp ce duci cadouri,trezeste-ma sa-ti dau ceva de mancare si de baut.ti le pun la pachet daca vrei.

P.P.S.multumeste-i lui Lady Allia pentru mine,si du-i dublu decat imi aduci mie,la fel si celorlalti care scriu pe acest site.si mai transmite-le la toti (fara exceptie Mosule,te rog,ca nu e frumos :) ),multi pupici si un CRACIUN FERICIT!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Decembrie, 2005, 10:03:29 p.m.
Răspuns #11

Strumfita

Draga Mos Craciun,

In primul rand .. La multi ani .. ai mai implinit un an ..   ::) Uf ca de mult nu te-am mai vazut. Sper ca ai timp sa citesti si scrisorica mea. Anul acesta  scrisorica va fi altfel .. nu-ti voi cere jucarii si papusele, nu te speria .. nu iti cer nici vila cu piscina .. nici masina .. nici bani pentru toate fustitele din lume  ;D .
  Anul acesta e altfel. Anul acesta am intalnit iubirea mosule. Da.. iubirea .. anul acesta am inteles ca fericirea nu inseamna doar bani .. avere .. lucruri scumpe .. am invatat ca fericirea sta in a iubi .. si a fi iubit.
  Anul acesta am fost cuminte Mosule ..  ::) (atat cat s-a putut ;D).
  Deci .. anul acesta vreau asa : fericire .. sanatate .. iubire .. caldura sufleteasca .. si intelepciune.
  As vrea ca toti cei din jurul meu sa fie fericiti .. sa se bucure de viata si sa vada viata asa cum trebuie vazuta .. frumoasa . As vrea ca toata lumea sa inteleaga ca pentru a fi fericit nu ai nevoie de bani .. ci ca cea mai mare avere .. este iubirea fata de cei din jur .
   As vrea sanatate .. pentru ca toata lumea sa se poata bucura de fiecare zi .. fie cu soare .. fie ploiasa sau cu ninsoare . Sa nu trebuiasca sa stea nimeni in patut acoperiti bine .. dardaind de frig si cu febra .,. cand fiecare zi trebuie traita afara .. in lume  ;D
   Uf .. as vrea sa ii dai minte si inteligenta fratelui meu .. sa-i dai iubire de carte ca nah ,, e si el in clasa a 12`a si nu invata nimic  >:(
   As mai vrea caldura sufleteasca .. as vrea ca fiecare sa-si gaseasca coltisorul sau de rai.
   Si nu in ultimul rand .. as vrea o cutiuta Mosule . Dar nu goala  ;D . As vrea ca in acea cutiuta sa fie ascunse cele mai dulci sarutari ale iubirii mele .. acea cutiuta o voi deschide in fiecare zi .. si imi voi lua doza zilnica :D .. stiu mosule .. dimineata .. dupa amiaza si seara . Dar nu te teme .. daca cumva maresc doza .. nu o sa mi se intample nimic .. doar voi incepe sa plutesc .. si oooooo ce-mi mai place mie sa plutesc  ;D. Am sa pastrez cateva si pentru zile negre  ::)
   Mosule .. te rog sa nu ii uiti pe toti prietenii mei care scriu pe acest site .. ei sunt prietenii mei .. si ii iubesc .. cu ei voi imparti cadoul de la tine .. ( cutiuta imi ramane numai mie   :P .. din aia nu dau la nimeni .. lor le dau ciocolata  :P ) . Multumeste-i lui Lady Allia din partea mea .. spunei ca .. a ales foarte bine cadoul si ca am nevoie de asa ceva  ;D
   Trimite-le sarutari la toti care scriu pe acest site ... sau mai bine pun si eu intr-o cutiuta pentru fiecare..  ::)
   Nu uita de mine mosule .. anul acesta am fost foarte cuminte. Te iubesc mosule.
    :-* :-* :-* :-* :-* :-*

P.S. Mosule .. ma gandeam ca iti va fi foame si ti-am lasat pe masuta o canita de lapte si niste biscuiti.   ;) te pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

22 Decembrie, 2005, 08:51:32 a.m.
Răspuns #12

sunshine

Draga MOSULE,
    Stiu ca ti-am mai scris o data dar acum am o tristete atat de mare in suflet.....si nu pot sa-mi stavilesc raurile de lacrimi.
    Mosule, iar voi avea un Craciun trist .....in fiecare an imi promoit"Lasa , la anul promit ca va fi mai bine, va fi un Craciun adevarat" dar nici anul asta nu am reusit sa-mi  tin promisiunea.Iar imi las parintii singuri, tata cu suferinta lui, mama cu intunericul ei , nimeni nu le va deschide usa , vor fi numai telefoanele mele si ale nepotilor lor, care le va alina dorul.
   Voi fi  cu vesnica mea suferinta, singura in camera, in apropierea unor oameni care nu cunosc decat dorinta de a avea mai mult decat ceilalti. Dar mai tac si anul asta , tot pt linistea copiilor, apoi, poate, vreodata.....voi rade si eu la fulgii de nea ce mangaie obrajii copiilor si poate, Mosul va fi bun si imi va da inapoi sufletul de copil pe care il iubesc atat de mult si care  plange atat de fierbinte.

PS: iti multumesc Lady Allia, ca pui o vb buna pt mine dar , din pacate, Mosul e ocupat cu copiii ca sa mai aibe timp si de iubirea ce-mi doresc.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

22 Decembrie, 2005, 09:19:48 a.m.
Răspuns #13

charlie

ceea ce vreau, nu poate fi exprimat in cuvinte ...
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Decembrie, 2005, 08:43:22 p.m.
Răspuns #14

sunshine

Dragul meu, incearca, poate reusesti sa-ti eliberezi sufletul, toate sentimentele se pot exprima prin cuvinte. Asa credeam si eu ca nu pot sa-mi exprim durerea si ca nu ma intelege nimeni.Dar iata ca , aici, alaturi de voi, plang, rad, sufar, sufar....sufar.Si pot sa merg mai departe, chiar daca durerea este aceeasi, pot sa spun cuiva cat de mult imi este ranita inima.
  Hai, te rog, fa un efort impreuna cu mine sa incercam sa primim cu sufletul linistit acest Craciun. :) :-*