Anul trecut,
kitty17 a deschis un topic "Scrisoare pentru Mos Craciun"...Nu am sa uit niciodata cate ganduri mi se invalmasaeau atunci in minte si in suflet..., cate lacrimi imi curgeau pe chip, cat de rupta imi era inima si cat de mult imi doream ca Mosul sa nu ma uite in drumul sau...si...am scris o scrisoare din adancul sufletului meu...
Ii multumesc din suflet Craciunitei de kitty17 pentru ca a deschis cutiuta postala a Mosului si...ii multumesc Mosului ca nu a uitat sa treaca si pe la mine!
Si...sa stiti ca puteti sa ii cereti Mosului orice..., absolut orice, pentru ca el aduce si dragostea si linistea, iar acest lucru il spun pentru ca mi-a implinit dorinta...
Sunt inca in acest an, dar ma pregatesc sa intru intr-un an nou si am sa pasesc in 2007 alaturi de Catalin ! Nu cred sa existe un cadou mai frumos pe care sa mi-l fi putut face Mosul pentru anul acesta!
Anul trecut pe cand impodobeam bradul...lacrimile mi se pierdeau in fiecare globulet... fiecare globulet era doar o dorinta : "sa nu mai existe Craciun fara Catalin" si... acuma va fi primul nostru Craciun impreuna si totodata va fi primul Craciun dintre multele care vor fi sa urmeze!
O sa impodobim casa noastra impreuna..., bradul..., o sa facem mancarica impreuna...si...parca nu pot sa cred ca este adevarat! Iubitul meu adoarme si se trezeste mereu langa mine..., imi zambeste, ma inconjoara cu fiinta si dragostea lui, cu zambetul cald si...cateodata mi-e teama sa nu visez!
Dar..., dorinta de a fi impreuna in aceste an de Craciun...s-a implinit..., de aceea am sa ii scriu Mosului o scrisoare pentru acest Craciun...
........................................................................
Draga Mos Craciun...
inainte de toate iti multumesc pentru ca:
1: Minervei i-ai lasat trubadurul care stie sa-i incante sufletul si sa i-l faca sa cante in povesti si versuri frumoase...
2: surioarei mele Sunshine...i-ai lasat visele...si i-ai adus sub brad cea mai frumoasa si pura iubire care sa o alinte o viata intreaga asa cum merita..., iar azi stie din nou sa zambeasca si sa spere...
3: printului si prietenului meu drag Gordius i-ai luminat calea mereu si i-ai adus pasii intotdeauna in fata usii unde scrie mare "bine ai venit acasa iubitule"...si acolo este intotdeauna o fata frumoasa si calda care il iubeste mai mult decat orice pe lume...
4: frumoasei Lorelei i-ai lasat in continuare penita magica a sufletului ei frumos si cald...
5: inteleptei Semiramis...desi nu i-ai oprit pasii spre dorul ei de duca...macar este la marginea celei mai frumoase lumi de vis...unde soarele nu stie decat sa straluceasca, pasarile o striga mereu sa ramana, iubirea ii da sa bea din cel mai curat pocal, iar noi o iubim...
6: lui SaD}AngeL{...iti multumesc Mosule ca i-ai adus din nou zambetul pe buze si puterea de a merge inainte...
7: lui Kitty...Mosule drag...iti multumesc ca te-ai oprit sa-i pui pe frunte un pupic cald si drag din partea mea..., iti multumesc pentru ca i l-ai dat in somn...usor...sa nu ii incretesti de griji fruntea..., sa-i lasi apoi in suflet frumusetea, dragostea si speranta...sa le aiba mereu vii..., iar tu sa nu uiti in nici un an sa culegi de la ea scrisorile noastre...poate o sa o faci spiridusul tau cel mai drag...
8: lui Robert pentu ca a fost "cules"

de iubita lui de sub brad si au avut un an frumos si fericit...
9: lui Lord_Saladin...imi pare rau Mosule ca nu ai putut sa il inveti sa fie fericit...si sa ii spui ca atunci cand iubesti...iubesti pur si simplu...nu intrebi, nu te indoiesti...iubesti..., dar...poate anul acesta Mosule...?! Poate anul acesta ii aduci fericirea si linistea...ce zici?
10: ai fost bun cu toti cei care au avut nevoie sincera de tine si de iubire...
Acuma...draga Mosule...ar trebui sa iti scriu scrisoarea si sa iti cer ceva... Te superi daca acum nu am facut altceva decat sa iti multumesc si am sa iti scriu mai tarziu?...Am multe sa iti cer...pentru ca sunt multi oameni minunati aici pe LoveTime si in viata mea...caci pentru mine...nu am sa iti cer decat...un suflet mic...!
Pe mai tarziu Mosule...