10 Octombrie, 2025, 06:15:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare pentru Mos Craciun  (Citit de 34703 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Decembrie, 2006, 04:25:45 p.m.
Răspuns #30

suflet

pentru iubire sa-i scrieti lu' Eros sau lu' Cupidon  :P

ralu, imi pare rau ca nu te pot ajuta aici ... dar tu te poti ajuta ...
sa fii optimista si sa ai rabdare ...
vrei sa-ti aduca mosu iubirea?, stii ca nu imi plac intalnirile aranjate!  :o
o sa mai vorbim despre subiectul asta inainte de 14 februarie ca atunci mai merge

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

11 Decembrie, 2006, 09:57:50 p.m.
Răspuns #31

burn_2_hell

:)))....sunt optimista... :)...am redevenit..vechea eu..putin mai puternica.. :D desi problemele se tin lant....zambesc... :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Decembrie, 2006, 10:57:32 p.m.
Răspuns #32

d3ad_ang3l

ralule onyx e acilea ca sa te sustina!!!
cat despre cadou...eh...::) eu vreau un bradutz verde pe care sa-l impodobesc cu ai mei (lucru pe care nu l-am mai facut de vro 3 ani), vreau sa gasesc sub brad multe cadouri care sa ma surprinda placut...si ca tot veni vorba de rudolf, blegone crezi ca ai putea sa-mi aranjezi o intalnire cu el ;) vreau sa-l rog sa-i aduca lu ralu pe danutzu ei iubit...ca sa nu mai foloseasca clonele ;))
poop pe toti si scuze pt absenta mea, insa am avut o perioada mai grea la scoala...
u're 2 sweet 4 me...and I love u more and more with each day that passes by...:-<

11 Decembrie, 2006, 11:34:58 p.m.
Răspuns #33

Lorelei

Am unit topicul cu cel de anul trecut. Multumesc kytty  :-* Ca doar acelasi Mos vine, nu?  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Decembrie, 2006, 10:34:53 a.m.
Răspuns #34

burn_2_hell

ralule onyx e acilea ca sa te sustina!!!
cat despre cadou...eh...::) eu vreau un bradutz verde pe care sa-l impodobesc cu ai mei (lucru pe care nu l-am mai facut de vro 3 ani), vreau sa gasesc sub brad multe cadouri care sa ma surprinda placut...si ca tot veni vorba de rudolf, blegone crezi ca ai putea sa-mi aranjezi o intalnire cu el ;) vreau sa-l rog sa-i aduca lu ralu pe danutzu ei iubit...ca sa nu mai foloseasca clonele ;))
poop pe toti si scuze pt absenta mea, insa am avut o perioada mai grea la scoala...
pffuu..esti nebuna onix...deia te iubesc eu... :P...danut nu are loc sub bradut  :'(...asa ca trebuie sa ma multumesc..cu...nu stiu dulciuri..bani... :-\
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Decembrie, 2006, 11:39:54 a.m.
Răspuns #35

Lady Allia

Anul trecut, kitty17 a deschis un topic "Scrisoare pentru Mos Craciun"...Nu am sa uit niciodata cate ganduri mi se invalmasaeau atunci in minte si in suflet..., cate lacrimi imi curgeau pe chip, cat de rupta imi era inima si cat de mult imi doream ca Mosul sa nu ma uite in drumul sau...si...am scris o scrisoare din adancul sufletului meu...
  Ii multumesc din suflet Craciunitei de kitty17 pentru ca a deschis cutiuta postala a Mosului si...ii multumesc Mosului ca nu a uitat sa treaca si pe la mine!
 Si...sa stiti ca puteti sa ii cereti Mosului orice..., absolut orice, pentru ca el aduce si dragostea si linistea, iar acest lucru il spun pentru ca mi-a implinit dorinta...
 Sunt inca in acest an, dar ma pregatesc sa intru intr-un an nou si am sa pasesc in 2007 alaturi de Catalin ! Nu cred sa existe un cadou mai frumos pe care sa mi-l fi putut face Mosul pentru anul acesta!
 Anul trecut pe cand impodobeam bradul...lacrimile mi se pierdeau in fiecare globulet... fiecare globulet era doar o dorinta : "sa nu mai existe Craciun fara Catalin" si... acuma va fi primul nostru Craciun impreuna si totodata va fi primul Craciun dintre multele care vor fi sa urmeze!
 O sa impodobim casa noastra impreuna..., bradul..., o sa facem mancarica impreuna...si...parca nu pot sa cred ca este adevarat! Iubitul meu adoarme si se trezeste mereu langa mine..., imi zambeste, ma inconjoara cu fiinta si dragostea lui, cu zambetul cald si...cateodata mi-e teama sa nu visez!
 Dar..., dorinta de a fi impreuna in aceste an de Craciun...s-a implinit..., de aceea am sa ii scriu Mosului o scrisoare pentru acest Craciun...

........................................................................

Draga Mos Craciun...

inainte de toate iti multumesc pentru ca:

1: Minervei i-ai lasat trubadurul care stie sa-i incante sufletul si sa i-l faca sa cante in povesti si versuri frumoase...

2: surioarei mele Sunshine...i-ai lasat visele...si i-ai adus sub brad cea mai frumoasa si pura iubire care sa o alinte o viata intreaga asa cum merita..., iar azi stie din nou sa zambeasca si sa spere...

3: printului si prietenului meu drag Gordius i-ai luminat calea mereu si i-ai adus pasii intotdeauna in fata usii unde scrie mare "bine ai venit acasa iubitule"...si acolo este intotdeauna o fata frumoasa si calda care il iubeste mai mult decat orice pe lume...

4: frumoasei Lorelei i-ai lasat in continuare penita magica a sufletului ei frumos si cald...

5: inteleptei Semiramis...desi nu i-ai oprit pasii spre dorul ei de duca...macar este la marginea celei mai frumoase lumi de vis...unde soarele nu stie decat sa straluceasca, pasarile o striga mereu sa ramana, iubirea ii da sa bea din cel mai curat pocal, iar noi o iubim...

6: lui SaD}AngeL{...iti multumesc Mosule ca i-ai adus din nou zambetul pe buze si puterea de a merge inainte...

7: lui Kitty...Mosule drag...iti multumesc ca te-ai oprit sa-i pui pe frunte un pupic cald si drag din partea mea..., iti multumesc pentru ca i l-ai dat in somn...usor...sa nu ii incretesti de griji fruntea..., sa-i lasi apoi in suflet frumusetea, dragostea si speranta...sa le aiba mereu vii..., iar tu sa nu uiti in nici un an sa culegi de la ea scrisorile noastre...poate o sa o faci spiridusul tau cel mai drag...

8: lui Robert pentu ca a fost "cules"  ;D de iubita lui de sub brad si au avut un an frumos si fericit...

9: lui Lord_Saladin...imi pare rau Mosule ca nu ai putut sa il inveti sa fie fericit...si sa ii spui ca atunci cand iubesti...iubesti pur si simplu...nu intrebi, nu te indoiesti...iubesti..., dar...poate anul acesta Mosule...?! Poate anul acesta ii aduci fericirea si linistea...ce zici?

10: ai fost bun cu toti cei care au avut nevoie sincera de tine si de iubire...

Acuma...draga Mosule...ar trebui sa iti scriu scrisoarea si sa iti cer ceva... Te superi daca acum nu am facut altceva decat sa iti multumesc si am sa iti scriu mai tarziu?...Am multe sa iti cer...pentru ca sunt multi oameni minunati aici pe LoveTime si in viata mea...caci pentru mine...nu am sa iti cer decat...un suflet mic...!

Pe mai tarziu Mosule... :) :-* :-* :-* :)

12 Decembrie, 2006, 04:55:26 p.m.
Răspuns #36

Forbidden_Angel

Draga Mosule,

...Stiu ca nu ti-am mai scris de ani de zile si ca numai Dumnezeu stie cat de rau am fost, cate ganduri negre am ascuns... Dar anul asta, Mosule, am fost si cuminte!
  Daca tu, draga Mosule, consideri ca merit si eu un cadouas, te rog sa-mi aduci si mie (nu mult) doar putina liniste si caldura sufleteasca.
  A! Si daca se mai poate... vreau sa simt iubirea in jurul meu... asa ca te rog... da-i un miros sau o culoare sa o pot recunoaste. Stiu ca poti, pentru ca esti un Mos magic.  :) ;) :)
  Si daca intr-adevar nu merit, te rog sa nu stergi cadoul acesta de pe lista... ci da-l celor care il merita si are mare nevoie de el.

Cu drag, al tau "Nagat", Ilie.

P.S.: Misoginilor sa nu le aduci cadou chiar daca au fost cuminti... ;D >:D, te rog!!! Slava Domnului ca in aceasta comunitate nu sunt misogini de nici un fel.

12 Decembrie, 2006, 05:04:53 p.m.
Răspuns #37

serenity82

Draga mosule

Am si eu o rugaminte mare mare de tot la tine. Stiu ca deja am primit ce te-am rugat prima data insa acum mai o rugaminte. Te rog ajuta-l pe Juju sa isi rezolve problema cu transferul si sa se mute iar in Bucuresti. Vreau sa fie aici, si el vrea la fel si nu poate. Te roooooooooooooooooooooog.
Promit sa fiu fata cuminte daca il ajuti. :P

Multumesc pupici  :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

12 Decembrie, 2006, 05:07:15 p.m.
Răspuns #38

Escu

Global Moderator
Mosule, te rog si eu ceva,
Ajuta-ma joi! sti tu cu ce!
Let's put a smile on that face!

12 Decembrie, 2006, 07:08:47 p.m.
Răspuns #39

pokemon

Ajuta l mosule....joi...
si ajuta ma si pe mine vineri  ;)
sti tu cu ce  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Decembrie, 2006, 05:51:13 a.m.
Răspuns #40

Evangeline

Citat
Ii multumesc din suflet Craciunitei de kitty17 pentru ca a deschis cutiuta postala a Mosului
Draga Ramona nu ai pentru ce sa imi multumesti. Eu am devenit ajutorul Mosului pentru a aduce o raza de lumina in viata tuturor celor care ii scriu scrisori si il asteapta. Cheia e sa crezi ca Mosul exista si el nu te va dazamagi.

Citat
lui Kitty...Mosule drag...iti multumesc ca te-ai oprit sa-i pui pe frunte un pupic cald si drag din partea mea..., iti multumesc pentru ca i l-ai dat in somn...usor...sa nu ii incretesti de griji fruntea..., sa-i lasi apoi in suflet frumusetea, dragostea si speranta...sa le aiba mereu vii..., iar tu sa nu uiti in nici un an sa culegi de la ea scrisorile noastre...poate o sa o faci spiridusul tau cel mai drag...
Ai pus atat suflet in scrisoarea asta incat mi-au dat lacrimile :-*

Am si eu o scrisoare pentru Mosul dar ii scriu mai tarziu ca vreau sa-i scriu frumos si acum sunt cam obosita :)

:-*

P.S. Pana in seara de 24 decembrie am sa astept scrisorile voastre prieteni, iar atunci le duc Mosului. In dimineata de Craciun veti avea o surpriza :-*
Never, never quit!

13 Decembrie, 2006, 12:09:37 p.m.
Răspuns #41

digitty

Draga Mos Craciun

Adu-mi si mie... :D ... ;D ... ;D ... orice!!! ca tare m-am plictisit de tot ce am in jur  :-\ ...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

13 Decembrie, 2006, 12:44:58 p.m.
Răspuns #42

burn_2_hell

draga mos craciun....
   as vrea sa il mai vad macar o data...pe tataita..sa ii spun..ca in fiecare an...craciun fericit..si sa ii dau un cadou... :'(  :'(  :'(...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 01:00:53 p.m.
Răspuns #43

Mos_Craciun

Draga mosului ... cred ca pot sa fac ceva pentru tine ... am sa-ti aduc de Craciun un vis ... sa-l iei cu grija in palme , sa-l ascunzi la piept si cand vei dormi o sa-l vezi in visul tau pe tataie al tau ... vei putea sa-l imbratisezi si sa-i spui "Craciun fericit !". E prea putin ?... nu stiu . Doar atat pot sa fac  :(
Pe poteca de catun ,
Sprijinit în bat de-alun,
Prin nametii de troian,
Ca în fiecare an,
        Umbla Mos Craciun ! ...

13 Decembrie, 2006, 01:11:08 p.m.
Răspuns #44

burn_2_hell

e bine si asa... :'(....de cand..a murit..nu l-am vista decat 1 data...imi este foarte dor de el..este primul craciun fara el...in fiecare an ma duceam la tara..stateam lipita de soba..si el ne povestea...era asa de frumos... :'(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside