10 Octombrie, 2025, 06:08:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Scrisoare pentru Mos Craciun  (Citit de 34683 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Decembrie, 2006, 01:17:27 p.m.
Răspuns #45

Mos_Craciun

Dragi copii din tara asta,
Va mirati voi cum se poate,
Mos Craciun, din cer de-acolo,
Sa le stie toate, toate.

Uite cum: Va spune Badea...
Iarna-n noapte, pe zapada,
El trimite cate-un inger
La fereastra ca sa vada...

Ingerii se uita-n casa
Vad si spun, iar mosul are
Colo-n cer, la el in tinda,
Daruri pentru fiecare ! ...

Pe poteca de catun ,
Sprijinit în bat de-alun,
Prin nametii de troian,
Ca în fiecare an,
        Umbla Mos Craciun ! ...

13 Decembrie, 2006, 03:59:18 p.m.
Răspuns #46

Little Rose

Draga mos craciun,

recunosc ca nu am fost foarte cuminte. recunosc ca imi supar parintii pentru ca iubesc un om pe care ei nu vor sa il accepte. cu toate acestea te rog din toata inimioara mea sa gasesc sub brad un dram de curaj si de minte limpede ca sa pot sa le spun parintilor mei SUNT FERICITA. va rog sa ma intelegeti.

Te astept cu drag
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

18 Decembrie, 2006, 04:57:56 p.m.
Răspuns #47

Lady Allia

Draga Mos Craciun...

nu mai imi doresc nimic pentru mine...doar atunci cand viata va vrea sa fie imi doresc o fetita...atat! Bunicii stiu ca nu am sa mai ii vad decat in suflet si in vise...ITI MULTUMESC... Am inceput sa ma obisnuiesc incet, incet ca viata doare, iar amintirile sfasie, dar am sa merg mai departe!

Imi doresc pentru sufletel al meu sa ... ma vada, sa ma simta sa...vada ca am si eu suflet...ca ma doare, ca plang, ca am trairi...ca nu le pot duce pe toate...!!! Poti Mosule sa il faci sa vada ce are si ce poate pierde???
Oricum...te rog sa ii aduci Mos Craciune toata dragostea din lume, tot ce e mai bun si mai frumos..., tot ce isi doreste el...! Il vreau fericit Mosule, chiar daca asta inseamna sa nu exist eu! Il iubesc sincer Mosule...si orice il face fericit pe mine ma face fericita...!

Imi doresc ... Doamne cat e de greu...pentru ca sunteti multi...si VA IUBESC pe toate si toti...!

Imi doresc sa ii aduci surioarei mele sunshine ...linistea, bucuria, zambetul pe buze si libertatea! Imi doresc sa fii langa ea si sa ii dai puterea de a spune: "vreau si pot sa fiu fericita...am acest drept"...Toata lumea are dreptul sa spuna:"gata" si sa mearga mai departe! sa nu uiti sa o tii in brate sa o saruti frumos si cald pe frunte si sa ii spui ca O IUBESC!!!

Fratiorului meu drag Forbidden_Angel adu-i tot ce ai mai bun si frumos...adu-i dragostea pe care el o viseaza si fii langa el Mosule....Are nevoie inca sa fie cineva langa el...cineva care il iubeste sincer..., iar tu Mosule nu stii sa fdii fals niciodata! Te rog...fa ca acea frumoasa fata sa fie cea buna...sa invete sa il iubeasca si sa il aprecieze, pentru ca stiu cat de mult si-o doreste...Te rog!

Lui Lorelei...ii doresc sa umble mereu pe sarma..., sa simta cum lumea ei ordonata este invadata, iar sufletul ii rade de fericire.... Merita Mosule!!! Merita, pentru ca este o fiinta uimitoare si minunata! Stie sa vorbeasca si sa simta atata de frumos incat...sunt fericita ca exista astfel de persoane! Te rog...du-i fericirea si iubirea langa cine trebuie sa fie ea...!

Minervei mele dragi...du-i copilaria plina de sperante, de nebunii, de zambete si de fericire...! Du-i trubadurul ei drag si soarele...! Spune-i sa zambeasca mereu...pentru ca tot ce este mai frumos vine prin zambet...! S[une-i ca suntem multi care o iubim si o apreciem asa cum este ea...iar ea trebuie sa simta cat de mult este iubita... Du-i Mosule un zambet si un sarut prietenesc de la mine!

Lui Viulian...multumeste-i pentru ca stie sa fie mereu acolo si atunci cand trebuie sa fie! Multumeste-i ca este un prieten bun si adevarat si...te rog din suflet Mosule...fa sa ii straluceasca sufletul de bucurie si fericire mereu...pentru ca este un om deosebit!

Lui Rudy...Mosule...offf, cu Rudy este cam greu...!!!...El mereu a fost printre preferatii mei prieteni de aici...si de aceea te rog sa treci peste versurile lui pline de raceala si sa ii aduci mult zambet, multa liniste sufleteasca...ajuta-l sa fie fericit si sa invete sa treaca peste tot ce e dureros... Poate stie Mosule..., defapt sigur stie sa depaseasca momentele grele, dar...te rog du-i zambetul, fericirea si iubirea...si imbratiseaza-l cu prietenie..! P.S...Mosule...multumeste-i pentru plimbarea din BlindDate si pentru ca nu a fost acid cu mine niciodata si...pentru ca stie sa fie un prieten !

Lui charlie...Mosule...du-i din nou speranta! Du-i o oglinda magica prin care sa isi poata vedea sufletul...sa vada cat de minunat si frumos este! Vreau sa ii soptesti la ureche Mosule ca este un suflet cald, frumos si minunat si nimeni, dar absolut nimeni nu merita sa il faca sa simta altceva..., iar daca a facut-o cineva...inseamna ca nu l-a meritat!!! charlie dragule...esti absolut fantastic...esti magia...straluceste in continuare ...te rog...!!! Te rog Mosule...fa-l steluta magica a ta...!!!

Lui burn_to_hell...ii doresc sa aiba cu cine sa isi imparta borcanelul de nutella si sa simta la fel de frumos in continuare...desi...unii nu simt asta...stiu ca are un suflet cald si plin de dragoste...! Mosule...fa sa simta toti asta...si lasa zambetul acestui copil frumos sa ne incante... Te sarut cu drag draga mea... :) :-* :)!

Micutei mele Desdemona...ii doresc Mosule sa ii duci iubitul, gandurile si sentimentele lor frumoase..., sa se bucure unul de aerul celuilalt..., de dragoste, de caldura si de ei...! Du-i Mosule unul altuia!

Dragei mele Kitty17...du-i iubirea si prietenia noastra..., du-i puterea sa depaseasca orice moment, linistea si fericirea de care are atata, atata nevoie! Sa nu uiti Mosule ca ea este spiridusul tau cel mai drag si iubit si...sa ii spui ca o iubesc din suflet!

Draga Mosule...lui escu...nu stiu ce sa iti cer sa ii duci..., nu il cunosc prea bine, dar...din cate am vazut are un suflet tare frumos si cald, plin de sentimente minunate..., de aceea te rog sa ii daruiesti (daca nu are deja) o persoana magica si frumoasa langa care sa traiasca tot ceea ce simte el atat de frumos!...Pastreaza-i Mosule zambetul si veselia...si multumeste-i ca a aparut aici, printre noi...

Si...am lasat mai pe urma...un prieten special...Gordius...! Te rog Mosule...fa-l sanatos..., fa-l sa vada cat de mult este iubit si apreciat, cat de frumos sufleteste este, cat de multe merita de la viata... Te rog Mosule...du-i iubita lui draga si minunata langa el...fa-l sa ii vada dragostea din suflet si luminitele din priviri...si TE ROG Mosule...fa-l fericit...fa-i fericiti, pentru ca se merita, pentru ca amandoi merita tot ce este mai bun, mai frumos si mai curat in lumea asta!!!...Ii iubesc Mosule pe amandoi...Te Rog...fa o minune!!!

Draga Mosule..., cred ca .... nu se vor supara ca nu ii iau pe rand..., desi poate am sa ii mai enumar intr-un mail urmator..., dar...vreau sa aduci fiecarei persoane de aici, de pe acest site minunat...liniste..., fericire, iubire, zambet...dragoste si...tot ceea ce este mai frumos...

PS: Lui GeoSteph...ii doresc sa il viseze in continuare pe Eminescu si sa fie unul la randul sau... Pentru noi este mult mai mult...Este un prieten...nu doar un scriitor...!

PS: Lui semiramis...ii doresc sa ramana cat mai mult printre noi si sa ne incante prin prezenta ei plina de frumusete si intelepciune, de cuvinte pline de...magie...ca si ea... Mosule...du-i zambet si fericire..., iubire si liniste...!

PS: Lui digitty...pastreaza-i mereu sufletul atat de frumos si vesel...ca sa ne mai scoata si pe noi din tristete uneori prin ceea ce este ea...! Te rog sa nu o inveti niciodata sa planga din iubire, sa sufere sau sa nu ii iei zambetul... Te rog Mosule...!

Lui |ngerMort...daruieste-i...surasul si aripile pentru ca este cu adevarat un inger minunat pentru noi...!...Mosule...fa-o sa radieze in fiecare clipa de fericire si bucurie...!

Mosule...pe Blue...fa-l Pink sau Red...te rog...! Este prea frumos sufleteste ca sa sufere mereu si atat! Te rog...adu-i un dram de fericire si liniste...

Mosule...iti multumesc inca o data pentru ca existi...! Si chiar daca nu ai exista exista mesajul tau...!

Orice ar fi...si oricat de grea ar fi viata asta...este frumos ca exista Craciunul si tu iubit Mos!

cu multa dragoste,
eu...

18 Decembrie, 2006, 07:43:11 p.m.
Răspuns #48

burn_2_hell

multumesc mult Lady Allia... :'( am inceput sa plang citind aceste randuri...adica..esti singura care s-a gandit la mine,,,multumesc din suflet pentru asta... :-*  :-*  :-*!! cat despre bunicuti..asta e trebuie sa ne obisnuim.. :'(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

18 Decembrie, 2006, 08:10:13 p.m.
Răspuns #49

pokemon

Dragul meu Mos,
M-am hotarat cu greu sa-ti scriu si eu o scrisoare,nu pentru ca nu stiu ce sa-ti cer,ci pentru ca a trecut atat de mult timp de cand nu ti-am mai scris.Iti aduci aminte mosule cum te rugam cand eram mica sa fie mami si tati fericiti,cum iti ceream jucarii si dulciuri?Si apoi,Mosule drag,iti scriam adresa,ca sa sti unde ma gasesti,si puneam scrisoarea in cutia postala,iar dimineata,verificam sa vad daca ai trecut pe acolo?Cred ca iti amintesti Mosule drag....acum sa vad..oare cum sa am eu puterea sa iti cer tie ceva,tie,care esti facatorul de minuni al copiilor...cum pot mosule eu sa-ti cer ceva?O sa invat o poezie,sau macar un cantecel si am sa te astept in Seara Sfanta sa-mi bati la usa.Dar de data asta,Mosule,usa nu va fi a mea....va fi usa LUi Mosule,pentru ca eu nu vreau nimic,decat tot binele sa se duca la El,sa ii fie bine Mosule,si pentru ca nu voi putea fi cu el in acea seara minunata,te rog pe tine Mosule sa ii duci un sarut si o picatura din dragostea mea,ca sa ma simta aproape de el.Si du-i tu,mos drag,imaginea mea impodobind bradutul,dar sterge-mi lacrimile de dor,sa nu ma vada ca sufar.
Atat te rog Dragul meu Mos,si te mai rog sa ai grija de sufletele tuturor copiilor,sa nu existe lacirmi pe obrajorii lor frumosi iar sufletele parintilor sa fie fie pline de zambete si fericire,inimile indragostitilor sa fie impreuna,oriunde se afla ele,iar in vietile celor singuri si batrani sa apara o lumina calda...
Iti multumesc Mosul meu drag....si te astept....la adresa pe care o am in suflet
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Decembrie, 2006, 08:34:36 a.m.
Răspuns #50

Evangeline

Citat
Dragei mele Kitty17...du-i iubirea si prietenia noastra..., du-i puterea sa depaseasca orice moment, linistea si fericirea de care are atata, atata nevoie! Sa nu uiti Mosule ca ea este spiridusul tau cel mai drag si iubit si...sa ii spui ca o iubesc din suflet!
Iti multumesc mult draga mea :-* Stii exact de ce am nevoie...de fericire ;)

A venit si timpul meu sa scriu Mosului :)

Draga Mosule,
Cel mai important anul acesta e sa-mi luminezi mintea si calea pentru a lua decizia corecta. Ajuta-ma sa vreau sa primesc fericirea in sufletului meu. As vrea sa-l ajuti si pe iubitul meu sa realizeze cat de rau e aici fara el si sa inteleaga ca am nevoie de el pentru a continua relatia asta. Daca pana la urma nu voi mai fi cu el ajuta-ma Mosule sa depasesc momentul despartirii, ajuta-ma sa gasesc fericirea. Poate nu o vei aseza sub brad de Craciun dar poate o sa-ti aduci aminte in cursul anului care vine :) Nu uita Mosule de mine dar cel mai de pret nu uita de prietenii mei. Daca cer prea mult Mosule macar ai grija de prietenii mei si de dorintele lor. Cand ei radiaza de fericire imi aduc si mie un zambet pe buze :)

Mosule te rog nu uita sa citesti cu atentia scrisorile prietenilor mei si sa faci tot ce-ti sta in puteri sa le indeplinesti dorinta. Tot ce le doresc eu prietenilor mei e sa li se indeplineasca dorintele de Craciun :-* :-* :-*
Never, never quit!

19 Decembrie, 2006, 08:41:28 a.m.
Răspuns #51

Evangeline

Mai am o scrisoare mica din partea unui drag prieten :) Ai grija de Dez si de viitorul ei. E un copilas nevinovat si are nevoie de sprijin ca sa devina o domnisoara frumoasa si sanatoasa ;)
Din partea mea ai grija si de taticul ei, ca are o inima mare. Ajuta-l sa-si gaseasca sufletul pereche.

:-*

P.S. Timpul se scurge repede, mai sunt 4 zile pana se aduna scrisorile ;) Grabiti-va!!! :-*

Never, never quit!

19 Decembrie, 2006, 10:48:40 a.m.
Răspuns #52

Mos_Craciun

Dragii Mosului ...

Am citit toate scrisorile si mesajele voastre si pot sa spun ca sunt coplesit ... sunteti cu adevarat niste copii speciali si meritati tot ce este mai bun si mai frums pe lume . De as avea o putere magica sa sterg fiecare lacrima si sa alin fiecare durere ... as pune zambete pe fiecare chip si as fii cel mai fericit mos de pe fata pamantului !
          Ce cadouri aduc Mosu' ? ... inainte de toate vreau sa aduc pentru fiecare dintre voi , cei care ati scris sau nu , adevarata bucurie a Craciunului , aceea bucurie care vine din suflet si care ne invadeaza fiinta in aceste zile !
          Sa fiti mai buni pentru o vreme , sa va aplecati pentru o vreme privirea spre aceia dintre voi mai putin norocosi . Sa stai o clipa fata in fata cu Dumnezeu si sa multumiti pentru tot ceea ce este frumos in existenta voastra si sa cereti puterea de a trece cu bine peste incercarile vietii !
         Bucurati-va de lucrurile marunte ... devin atat de importante cand nu le avem ! Bucurati-va de lumina caci altii nu o pot vedea ... bucurati-va de o plimbare in aer liber caci altii nu pot pasi ... bucurati-va de fiecare clipa petrecuta langa iubire ... nu sunt multi cei care o cunosc cu adevarat, pretuiti-va parintii si prietenii caci altii nu sunt la fel de norocosi sa-i aiba ! ...
         Bucurati-va de luminite , de brad , de colinde ... nu uitati sa fiti copii ...

Bucurati-va de Craciun ! ...
                                                                                                           Mosu'
Pe poteca de catun ,
Sprijinit în bat de-alun,
Prin nametii de troian,
Ca în fiecare an,
        Umbla Mos Craciun ! ...

20 Decembrie, 2006, 09:19:58 a.m.
Răspuns #53

andrada

Draga Mos Craciun,

Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare.
      Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer.
      Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus.
      Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie?...
      Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine...
      Te rog sa-i ajuti si sa-i ocrotesti pe cei care scriu pe acest site..despre problemele lor...te rog sa-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele si pe cei pe care ii iubesc,iar acolo unde exista durere, te rog sa le daruiesti fericire...acolo unde exista indoiala, te rog sa le daruiesti incredere..unde exista o nevoie, te rog sa le-o indeplinesti...si mai ales nu uita sa pui in fiecare cadou macar cate un gram de iubire pentru fiecare suflet de pe pamant...
    Fa ca pentru fiecare Craciunul sa fie deosebit.....macar acolo in suflet...
    De pe acum  iti multumesc ca tu vei face mai mult decit iti pot eu cere..
     si ca le vei darui  mult mai multa iubire..

Iarta-ma mosule ca iti scriu asa...aproape am uitat zilele cand scriam scrisori si cautam cel mai frumos timbru..pentru a-ti atrage privirea :)...chiar daca nu vei putea sa aduci toate astea ...am sa te iubesc la fel ..si poate la anul ...imi vei indeplini dorinta ...

iar dragiilor mei utilizatori le urez de pe acum CRACIUN FERICIT !
http://holidays.blastcomm.com/
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

23 Decembrie, 2006, 12:44:07 p.m.
Răspuns #54

Evangeline

Maine se strang scrisorile dragii mei :-*
Never, never quit!

23 Decembrie, 2006, 12:47:01 p.m.
Răspuns #55

pokemon

cadoul meu a fost primit.Multumesc Mos Craciun,multumesc si tie draga ajutor al mosului  :)
fie ca aceste sarbatori sa va aduca tot ceea ce va doriti
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

23 Decembrie, 2006, 12:59:27 p.m.
Răspuns #56

Evangeline

Ma bucur mult pentru tine draga mea :-*. Am sa rog pe Mosul sa va aduca zambetul pe buze la fiecare dintre voi asa cum i-a adus lui pokemon ;).

:-*
Never, never quit!

23 Decembrie, 2006, 01:11:08 p.m.
Răspuns #57

Lady Allia

...Da...! Lui Pika-Pika...Mosule...du-i toata caldura si dragostea, sarut-o cu muuultttt drag din partea mea si fa sa i se implineasca toate sperantele...sa le poata atinge nu doar cu sufletul ci si cu buzele realitatii! Mosule...du-i zambetul iubitului ei..., du-i toata iubirea lui si ce are el mai bun si frumos in suflet! Ajuta-le visele si zambetul...caci iubirea adevarata merita toate miracolele...Fa un miracol Mosule...si daruieste-l lui Pika mea draga...!  :) :-* :)

23 Decembrie, 2006, 03:53:45 p.m.
Răspuns #58

catty

Stiu ca iti scriu cam in ultima clipa dar m-am gandit mult daca sa scriu aceasta scrisoare pentru ca oricat am incercat

sa fiu de cuminte am sentimentul ca nu prea am reusit...insa...tu stii cel mai bine..asa ca eu iti voi spune ceea ce

sufletelul meu si-ar dori foarte mult si tu vei hotari ceea ce merita sa primeasca....e bine asa Mosule? sper ca da...

in primul rand Mosule..te rog cu toate fortele sa ai grija de parinti mei...sa ai grija de iubirea lor si de

linistea lor....de sanatatea lor si de sufletele lor minunate...si...te mai rog sa pastrezi aceasta legatura dintre

noi asa cum este pentru totdeauna...asta este cea mai mare dorinta a mea Mosule

te-as mai ruga Mosule sa ai grija de toti prieteni mei, de toate aceste sufletele atata de dragi mie, te rog Mosule

sa le aduci liniste, dragoste, vise, sperante, putere, ambitie, impliniri si satisfactii...si daca as putea sa te

rog pe langa toate acestea sa aduci cate ceva special pentru fiecare te-as ruga asa:

- georgianei sa ii arati Mosule ce ar trebui sa faca sa poata zambi din nou cu tot sufletelul ei
- cristinei adu-i un pic mai multa putere de a invata ca sa nu mai intre in panica si...un sufletel doar pentru ea
- ralucai , offf, ralucai mosule te rog mult mult sa ii arati pe ce drum trebui sa mearga si ajut-o sa ia acele
decizii cat mai corect si mai repede
- madalinei(lovergirl) adu-i linistea si multumirea mosule, sa poate trai cat mai frumos langa micutul ei ingeras
- denisei(ingerasului) adu-i cat mai multe zambete pe buzite, sclipiri in ochisori si liniste in sufletel...vegheaz-o
mosule si ai grija de ea...te rog mult
- lui alex(charlie) adui linistea...impacarea...uitarea...si te rog sa il ajuti sa revada frumusetea din jurul
lui...dezleaga-i sufletul...
- lui bogdan(messiah) te-as ruga sa ii scoti in cale un suflet curat alaturi de care viata sa aibe din nou cu adevarat sens
- te rog sa ai grija de sufletlele lui Escu si Lorelei si de dragostea ce ele o poarta (si sa il ajuti sa faca rost de milionul acela :P)
- pentru Lady Allia imi doresc sa poata pastra acea copilarie in suflet pentru totdeuna alaturi de dragostea ce o
are pentru aceasta lume.Adu-i te rog numai fericire si bucuri langa dragostea Sufletelului ei si vegheaza-le visele...
- te-as ruga sa aduci cat mai multa fericire in sufletelul lui sunshine si a micilor ei ingerasi
- oanei(|ngerMorT) as vrea sa ii poti reda aripioarele si increderea
- lui blegone adu-i adevarul si puterea de a lua deciziile corecte
- lui Forbidden_Angel adu-i fericirea si zambetele ce inimioara lui le merita alaturi de un sufletel care sa fie pentru el si numai al lui
- lui paul sa ii stergi tristetea din suflet si sa ii sadesti zambete
- lui *Girl* dai puterea si maturitatea de care are atata nevoie in perioada ce urmeaza alaturi de zambete ale copilariei

te rog mosule din tot sufletelul meu sa ai grija de toti oameni minunati de pe acest pamant si adu cate o raza de soare in sufletelul fiecaruia..

nu stiu daca eu merit sa imi indeplinesti vre-o dorinta dar acesti oameni deosebiti sigur merita ... asa ca ... ce te rog cel mai mult Mosule...te rog sa indeplinesti dorintele din inimioarele lor...
« Ultima Modificare: 23 Decembrie, 2006, 03:55:30 p.m. de catty »

23 Decembrie, 2006, 04:22:29 p.m.
Răspuns #59

|ngerMorT

Sunteti minunati dragilor. Asa oameni frumosi si cu un suflet atat de mare nicaieri ca la LoveTime!  :-* Sa fiti fericiti si iubiti!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...