06 Noiembrie, 2025, 01:37:02 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Poiana lui Iocan  (Citit de 6300 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

12 Decembrie, 2006, 03:59:18 p.m.
Citit de 6300 ori

Paul

Stiu ca este un forum dedicat iubirii, dar propun ca in acest subiect sa discutam despre politica, pentru ca ne afecteaza pe toti. Sper sa fiti de acord cu mine.
Iubesc, deci exist.

12 Decembrie, 2006, 04:52:31 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
sunt de acord cu tine, putem sa discutam inclusiv pe tema "Stirilor de la ora 17:00" de pe ProTv. propuneti subiectul si il dezbatem!
Let's put a smile on that face!

12 Decembrie, 2006, 04:55:18 p.m.
Răspuns #2

Paul

O sa incep eu... Un coleg din firma in care lucrez... (o firma de curierat), a avut accident azi noapte. Am fost in echipa care a mers la fata locului sa descarce marfa din masina pe care o conducea. Multiple fracturi, sper eu sa nu aiba si leziuni grave cerebrale. Baiatul era constient, dar vizibil marcat, speriat... si plin de dureri. Nu am vazut niciodata asa ceva pe viu... am ramas un pic socat. Sa-i uram insanatosire grabnica...
Iubesc, deci exist.

12 Decembrie, 2006, 04:58:48 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Eh, inchipuieti ca am asistat la o descarcerare, si nu mi s-a intors stomacul pe dos.Insanatosire grabnica, dar da detalii, cat de repede s-au miscat autoritatile, gen salvare, politie, descarcerare (daca a fost nevoie).

12 Decembrie, 2006, 05:02:05 p.m.
Răspuns #4

Paul

Cand am ajuns la fata locului, echipa de descarcerare taia cabina masinii... Baiatul era destul de bine prins intre bord si scaun. Cabina era zob... mai ales pe partea soferului. Accidentul s-a produs in curba, din vina soferului unui autocar, care a luat curba in larg, nu a mai apucat sa intre pe banda lui si l-a acrosat pe colegul meu la iesire din curba. A durat 40 de minute descarcerarea. Dupa aceea politaii au facut niste fotografii, au trasat cu creta niste urme de frana, si cam atat.
Iubesc, deci exist.

12 Decembrie, 2006, 05:04:02 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
Tipic romanesc, dar ce puteau sa faca mai mult, bine ca nu a stat prins vro 3-4 ore, sa fi vazut chin atunci.Sper sa se vindece rapid, totusi e pacat ca nu ne nastem cu piese de rezerva...

12 Decembrie, 2006, 05:05:20 p.m.
Răspuns #6

Paul

Da... s-au miscat destul de repede... Fractura de femur, de bazin si de tibie... Sper doar sa nu fi patit ceva si la gat sau la cap.
Iubesc, deci exist.

12 Decembrie, 2006, 05:06:41 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
Acum la Tv sunt stirile de la ora 17, cu ochiul pe site, cu urechea la tv, ma cam dispera, atat de multe chestii nasoale, de ce trebuie sa aflam toate vestile proaste de la tv ?

12 Decembrie, 2006, 07:07:07 p.m.
Răspuns #8

Just

Apropos de "viteza" autoritatilor ,s-a intamplat ceva ce prin alte locuri ale lumii niciodata nu s-ar intampla. In urma cu ceva vreme doua persoane dragi din familia mea au avut un accident rutier. Femeia ce se afla in dreapta automobilului a decedat ,iar soferul a fost grav ranit .Va rog sa ma credeti ca a asteptat 4 ore pentru ca salvarea sa ajunga la locul accidentului .Cand a sunat la cel mai apropiat spital i-au spus ca "nu este nici o salvare disponibila,ne pare rau".S-a ales cu o boala grava de inima in urma socul ,a trebuit sa stea aproape de sotia lui ,moarta timp de 4 ore pentru o salvare. Daca nu murea pe loc. Eh!cui ii pasa!?

In urma cu vreo doua luni un nene a avut o criza de epilepsie pe strada.M-am apropiat si vazand,am anuntat salvarea .Stiti ce mi-au spus :"ne pare rau ,sunt pe traseu.Sa vina cineva de la Primarie sa-l aduca". Am ramas socata. Ce sa mai spui!? suni la Primarie, soferul :"Pai sa-l intreb pe domn' primar daca se poate" .In cele din urma ,nenea si-a revenit si s-a dus acasa... Eh!daca e sa astepti dupa ei la cimitir te duci .
« Ultima Modificare: 12 Decembrie, 2006, 07:08:49 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

12 Decembrie, 2006, 07:08:43 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
E romania, unde totul e posibil!

12 Decembrie, 2006, 10:01:10 p.m.
Răspuns #10

Lorelei

Deci aici discutati politica? Si unde e politica?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Decembrie, 2006, 10:02:49 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
pai suntem in romania, avem noi politica?

12 Decembrie, 2006, 11:55:01 p.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Va rog, despre delasare, tragisme, Romania - haideti sa nu vorbim pe forum; fiindca lumea se retrage aici taman ca sa evite tot acest cotidian macabru :)

13 Decembrie, 2006, 12:02:58 a.m.
Răspuns #13

|ngerMorT

Multumesc Iulian  ;D. Si hai sa nu vorbim nici despre scoala, servici si alte cele.  ;)

Sa ne relaxam si sa iubim.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2006, 12:11:23 a.m.
Răspuns #14

viulian

Administrator
Hmm... asta e o idee interesanta pentru un motto :) al site-ului.
Apare intrebarea "oare ce 'mai' suntem ? oare ce mai ramanem a fi ?" daca renuntam la aceasta latura care ne defineste - si anume indatoririle zilnice - iar motto-ul "nu vorbim despre scoala / servici" ar aduce la iveala latura aceasta a fiecaruia.