Apropos de "viteza" autoritatilor ,s-a intamplat ceva ce prin alte locuri ale lumii niciodata nu s-ar intampla. In urma cu ceva vreme doua persoane dragi din familia mea au avut un accident rutier. Femeia ce se afla in dreapta automobilului a decedat ,iar soferul a fost grav ranit .Va rog sa ma credeti ca a asteptat 4 ore pentru ca salvarea sa ajunga la locul accidentului .Cand a sunat la cel mai apropiat spital i-au spus ca "nu este nici o salvare disponibila,ne pare rau".S-a ales cu o boala grava de inima in urma socul ,a trebuit sa stea aproape de sotia lui ,moarta timp de 4 ore pentru o salvare. Daca nu murea pe loc. Eh!cui ii pasa!?
In urma cu vreo doua luni un nene a avut o criza de epilepsie pe strada.M-am apropiat si vazand,am anuntat salvarea .Stiti ce mi-au spus :"ne pare rau ,sunt pe traseu.Sa vina cineva de la Primarie sa-l aduca". Am ramas socata. Ce sa mai spui!? suni la Primarie, soferul :"Pai sa-l intreb pe domn' primar daca se poate" .In cele din urma ,nenea si-a revenit si s-a dus acasa... Eh!daca e sa astepti dupa ei la cimitir te duci .