Voua ,tuturor v-as darui de as putea multa bucurie in suflet pentru ca se apropie sarbatorile ,v-as picura sclipiri de fericire in ochisori si iubire in suflete.
Pentru
Viulian as pune sub bradut un pachet de trabucuri din cele mai bune ca sa se alinte in timp ce asculta un CD de colinde ale lui S. Hrusca (tot de la mine cadou) in seara de Ajun privind pe mama cum impodobeste bradul

.
Pentru
Lorelei as strecura sub brad un lantisor micut si finut din argint cu o steluta de culoare albastru deschis si ti-as mai darui o carte la care eu tin mult : La medeleni (I.Teodoreanu)
Minervei i-as darui o cartea cu haiku-uri corectate (as face eu rost nu conteaza cum)si un pachetel de lumanari cu miros de iasomie in forma de braduti.
Pentru
Diana as pune sub brad un tablou care sa surprinda frumusetea padurii in rasaritul soarelui si o coronita de brad cu un biletel "Merry Christmas!"
Desdemonei si lui
Furia Ingerului le-as darui doua pernite rosii care sa reprezinte jumatatile unei inimioare pentru ca impreuna sunt unul.
Pentru
Semiramis as cumpara un pachetel cu trandafiri albi uscati care miros frumos(sa ii desfaci in seara de Craciun) si stelute arginti ca sa le pui in brad si sa-ti aminteasca de stelele stralucitoare dintr-o noapte senina de vara.
Pentru
Serenity as cumpara ceva special dintr-un magazin de antichitati :probabil un mic,mic vechi cufaras unde sa-si adune ea cele mai pretioase dintre pretioase lucruri pe care le are.
Pentru
Inger_Mort si
Andrei as pune langa brad doua bratari la fel si v-as darui un album cu poze frumoase facute in natura ce surprind frumusetea ei.
Lui
Pokemon i-as darui un mic Picachiu care de fiecare data cand il atingi face: pica-pica-pica-picachiu (l-am vazut intr-un magazin si m-am gandit la tine) ca sa-l pastrezi ca amintire.
Pentru
Lady Allia as cumpara ingerasi arginti ca sa-ti faca bradutul frumos ,frumos.
Pentru
Kitty as pune sub bradut doua pulovere pe care le-as alege cu toata atentia posibila sa fie pe placul tau.
Nu e mare lucru,dar le-as darui din suflet.(O sa revin cu completari si cu mai multe cadouri...)
Sa aveti parte de cadouri minunate ,dragilor si de un Craciun la fel de minunat alaturi de iubire si de familie.