11 Octombrie, 2025, 12:45:12 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cadouri pentru lovetimisti  (Citit de 10549 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Decembrie, 2006, 12:13:03 p.m.
Răspuns #15

Paul

L-am interceptat pe Mos...(recunosc, noaptea tarziu, dupa colt) si am reusit sa-i sterpelesc cate ceva... Dintre care...:

Pentru burn_to_hell un bilet de intoarcere de la polul nord... ca tare frig mai e pe-acolo ;D
Pentru sunshine... un ravas norocos, pe care scrie... "toate planurile tale se vor implini"
Pentru Iulian: un birou comod, si un scaun de director, cat mai mare...
Pentru Delacroix: o vacanta in Oahu (chiar o meriti)
Pentru Lonely_angel aka... Nu_exist. Curaj... si timp de la mine :-*
Pentru Diana... sanatate si fericire copilasului, si garantia certificata si verificata... Nu ai imbatranit.
Pentru Dr. Escu... o zugraveala in cabinet...

Pentru voi toti, si pentru restul... colinde si un umil La multi ani - sarbatori fericite

Cu drag, al vostru Bllue.
Iubesc, deci exist.

18 Decembrie, 2006, 01:09:07 p.m.
Răspuns #16

Luke

multumim pokemon...chiar mi-as dori 1 secunda..sa stau la el in brate...sau in niste brate care sa ma faca sa simt caldura...iubire...:-*

se poate aranja  ;)

de mos craciun eu as vrea sa va dau un show mare in care fiecare sa faca ce vrea . .. . iar pentru burn_2_hell un iubit asa pe masura ei  8)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

18 Decembrie, 2006, 07:49:49 p.m.
Răspuns #17

burn_2_hell

paul multumesc  ;D...eu iti doressc..tot ce iti doresti tu sa devina realitate  :D
zzUzzUlica...neah..nu are cum sa devina realitate... ;)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

19 Decembrie, 2006, 01:56:05 p.m.
Răspuns #18

Luke

mai mult sau mai putin !
LA MULTI ANI !  8)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

19 Decembrie, 2006, 07:52:49 p.m.
Răspuns #19

Just

Voua ,tuturor v-as darui de as putea multa bucurie in suflet pentru ca se apropie sarbatorile ,v-as picura sclipiri de fericire in ochisori si iubire in suflete.

Pentru Viulian as pune sub bradut un pachet de trabucuri din cele mai bune ca sa se alinte in timp ce asculta un CD de colinde ale lui S. Hrusca (tot de la mine cadou) in seara de Ajun privind pe mama cum impodobeste bradul  :).
  Pentru Lorelei as strecura sub brad un lantisor micut si finut din argint cu o steluta de culoare albastru deschis si ti-as mai darui o carte la care eu tin mult : La medeleni (I.Teodoreanu)
  Minervei i-as darui o cartea cu haiku-uri corectate (as face eu rost nu conteaza cum)si un pachetel de lumanari cu miros de iasomie in forma de braduti.
  Pentru Diana as pune sub brad un tablou care sa surprinda frumusetea padurii in rasaritul soarelui si o coronita de brad cu un biletel "Merry Christmas!"
  Desdemonei si lui Furia Ingerului le-as darui doua pernite rosii care sa reprezinte jumatatile unei inimioare pentru ca impreuna sunt unul.
  Pentru Semiramis as cumpara un pachetel cu trandafiri albi uscati care miros frumos(sa ii desfaci in seara de Craciun) si stelute arginti ca sa le pui in brad si sa-ti aminteasca de stelele stralucitoare dintr-o noapte senina de vara.
  Pentru Serenity as cumpara ceva special dintr-un magazin de antichitati :probabil un mic,mic vechi cufaras unde sa-si adune ea cele mai pretioase dintre pretioase lucruri pe care le are.
  Pentru Inger_Mort si Andrei as pune langa brad doua bratari la fel si v-as darui un album cu poze frumoase facute in natura ce surprind frumusetea ei.
  Lui Pokemon i-as darui un mic Picachiu care de fiecare data cand il atingi face: pica-pica-pica-picachiu (l-am vazut intr-un magazin si m-am gandit la tine) ca sa-l pastrezi ca amintire.
  Pentru Lady Allia as cumpara ingerasi arginti ca sa-ti faca bradutul frumos ,frumos.
  Pentru Kitty as pune sub bradut doua pulovere pe care le-as alege cu toata atentia posibila sa fie pe placul tau.

Nu e mare lucru,dar le-as darui din suflet.(O sa revin cu completari si cu mai multe cadouri...)

Sa aveti parte de cadouri minunate ,dragilor si de un Craciun la fel de minunat alaturi de iubire si de familie.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

19 Decembrie, 2006, 08:04:01 p.m.
Răspuns #20

pokemon

multumiri lacramioara....sa ai parte de sarbatori la fel de minunate ca si tine...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Decembrie, 2006, 08:18:55 p.m.
Răspuns #21

|ngerMorT

Multumesc iubita mea draga. Iti doresc sa ai parte de multa fericire alaturi de iubitul tau!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

19 Decembrie, 2006, 09:40:28 p.m.
Răspuns #22

burn_2_hell

mai mult sau mai putin !
LA MULTI ANI !  8)
cui ii spui la multi ani... ???
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Decembrie, 2006, 01:39:41 p.m.
Răspuns #23

serenity82

Multumesc din suflet just_a_tear. As pune in el in primul rand dragostea pentru cel de langa mine, pentru familie si prieteni, toate gandurile mele bune, sperantele si visele, ca atunci cand voi incepe sa le uit sa deschid cufarul si sa mi le reamintesc, si nu in ultimul rand as adauga o mica rugaciune pentru sanatatea si fericirea tuturor celor la care tin si pentru dusmanii mei sau cei care vor sa imi faca rau, l-as ruga pe Dumnezeu sa ii apere si sa ii ajute sa isi lumineze sufletele.
In alta ordine de idei vreau sa-ti spun draga mea ca m-ai nimerit perfect cu acel cufar din magazinul de antichitati ca iubesc lucrurile vechi si clasice  ;D. Au un aer aparte, o eleganta deossebita si un mister al lor care te atrage fara sa vrei  ::)

As vrea sa mai fac un mic cadou pentru draga noastra Catty: Draga mea pentru tine am comandat un sac plin de fericire pentru ca vreau ca pana cand nu vom mai fi sa te vad mereu razand. Si daca nu ajunge sacul si ai nevoie de un zambet, nu ezita sa apelezi la mine si la charlie ca promit sa gasim noi o metoda sa te facem sa zambesti  ;D ai vazut ca ne descucam foarte bine sa ne dam in spectacol  :P.
Pentru toti ceilalti nu pot sa imi doresc decat sa fiti sanatosi (ca sa puteti trece peste toate greutatile vietii) si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta, muuuuuuuuuuuuuuuuulta, muuuuuuuuuuuuuuuuuuulta iubire pentru ca ea vindeca orice rana si mereu iti da aripi ca sa zbori inlocuri in care nu ai visat niciodata. Cat despre prieteni, noi mereu vom fi aici deci nu veti duce lipsa. Va trimit multi pupici cat sa va ajunga pana la finalul anului acesta (ca nu mai e mult)  :-* :-* :-* :-* :-* :-*.................................................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:31:47 p.m.
Răspuns #24

ONLY DESIRE

furiei si lui des le-as darui un perpetuum mobile,semnificand iubirea lor fara final;
lui serenity o acadea uriasaaaaaaaaaaaaaaaaaa si un televizor pe care sa mearga doar canalele stiintifice;
lui pokemon...un pikaciu(nu sunt sigura ca asa se scrie...dar stie ea despre ce e vorba....apropo: si sunt innebunita dupa el)
lui escu un scaun negru,de piele....f f f confortabil(pentru cabinetul sau)
lui lonely angel(nu_exist) un glob urias plin cu "speranta si credinta in fortele proprii"
lui sunshine i-as face cadou un colt de lume in care sa fie doar ea,persoana iubita si ingerasii sai;
pentru lady alllia si catalin,un patut...in care sa-si adoarma ingerasul,atunci cand acesta va veni pe lume
lui paul i-as darui....un stilou de argint,cu care sa scrie minunatele sale poezii.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2006, 02:33:53 p.m.
Răspuns #25

pokemon

o sa fac o colectie de pikachui si o sa i pun la loc de cinste....
va multumesc mult!
si...la final Pika Pika! :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

20 Decembrie, 2006, 02:43:01 p.m.
Răspuns #26

serenity82

Mama ce cadou dulceeeeee. Promit sa impart acadeaua cu voi daca va fi asa de mare. Cat despre canalele de la TV, daca ar fi asa cred ca as sta toata ziua in fata televizorului cu sufletul la gura sa mai aflu cate ceva nou. Multumesc, Multumesc
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

20 Decembrie, 2006, 02:45:14 p.m.
Răspuns #27

ONLY DESIRE

sa inteleg ca ti-a placut cadoul meu! ;)
yep..Pika Pika!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

20 Decembrie, 2006, 02:48:02 p.m.
Răspuns #28

Paul

Multumesc din suflet Only you... M-am interesat la mama Omida, stiloul este pe drum si ajunge dupa masa... O sa-l pun la treaba de cum il primes.
Tie iti doresc... petrecere frumoasa... ca doar sarbatoresti 1000 de post-uri, caldura multa, si o inima la fel de calda ca pana acu.

Bllue
Iubesc, deci exist.

20 Decembrie, 2006, 03:06:53 p.m.
Răspuns #29

ONLY DESIRE

Multumesc multumesc! pai sa petrecem atunci,ca doar nu credeai ca  voi sarbatori singura! ;) :D