10 Octombrie, 2025, 04:09:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Conferinta pe messenger...  (Citit de 24861 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2006, 10:39:49 p.m.
Răspuns #30

suflet

eu cred ca daca ar fi un chat pe lovetime ... nu ar mai posta lumea ... ar intreba sau ar discuta direct pe chat ...

:-* :-*

PS: mai bine messenger
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

20 Decembrie, 2006, 10:44:54 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
mai bine chat...acum eu nu pot sa adaug pe nimeni in lista...si din cate am auzit...yahoo o  sa aibe ceva probleme
Let's put a smile on that face!

20 Decembrie, 2006, 10:45:44 p.m.
Răspuns #32

Lady Allia

...Aaaa...stop!
Eu am vrut doar o zi, doua cand sa ne intalnim si sa ne distram pe messenger...asa, ca un fel de ceai de dimineata... ;D...unde sa ne povestim, sa spunem glume...! Nu vreau altceva...! Sper ca m-am facut inteleasa...nu?  ::)

20 Decembrie, 2006, 10:57:55 p.m.
Răspuns #33

burn_2_hell

I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Decembrie, 2006, 12:47:15 a.m.
Răspuns #34

suflet

daca conferinta se intampla doar o data pe saptamana sambta sau duminica dimineata ... atunci sunt de acord ... numai sa nu se abuzeze de acest lucru ... asa sunt si eu de acord

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

21 Decembrie, 2006, 03:43:53 a.m.
Răspuns #35

Forbidden_Angel

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eu sunt in cu totul si perfect de acord...stii doar ca am fost langa tine pe scaun cand ai scris topicul, draga Allia ;D ;D ;D ;D ;D ;D
    OK!!! Pentru ca asa spune "domnul nostru cel de sus" (viulian), adica sa nu mai dam ID-uri pe Topic, ci in privat deoarece sunt sanse de SPAM s.a.m."i"....(cam multe cuvinte nu?) imi gasiti IDul dand un clik pe username-ul meu...
    ;D ;D ;D

21 Decembrie, 2006, 08:43:53 a.m.
Răspuns #36

catty

si eu vreauuuuu ::)
intarziata ca deobicei in ultimul timp :( dar mi-ar placea foarte mult...mai ales ca la ceai nu pot ajunge :'(
 :-*

22 Decembrie, 2006, 01:19:04 p.m.
Răspuns #37

Lady Allia

Poate am sa devin obositoare, dar deoarece simt ca mesajul meu nu a fost corect inteles...ma repet!!!

Din cauza ca mai toti suntem imprastiati peste tot in tara si in lume si foarte putini avem norocul sa locuim in acelasi oras...mi-am dorit si eu din tot sufletul meu un fel de "ora de ceai" impreuna cu voi...! O ora de ceai unde sa ne intalnim cat mai multi, sa discutam orice, sa radem...! O ora de ceai unde sa imi pot privi dragele mele si dragii mei si sa ma bucur de ei...asa cum sunt ei...dincolo de cuvinte pline de intelepciune! Imi doresc o ora unde sa va pot tine de mana pe toti si sa va strang in brate cu drag si prietenie...! E melancolic...poate e copilaros, dar...mi-e dor de voi...: de toti o data si de fiecare in parte...!
Unii au ziua de ceai la Bucuresti..., altii ziua de cafea la Galati..., altii zile de nastere unde se pot intalni si pot sa isi faca fotografii... Ma bucur pentru voi toti care va puteti vedea, auzi si care puteti sa va intindeti mana sa ziceti : "x, incantat ca pot sa te cunosc in sfarsit", iar la capatul acelei calde intinderi de mana sa fie cineva de aici de pe site care sa o stranga cu drag si emotie..., dar...oare cer si eu prea mult daca vreau o ora de conferinta pe messenger unde sa simt ca sunt intr-o cafenea cu voi si rad si ma bucur?  :'(
Nu vreau sa creez atmosfera de chat...nici de altceva...vreau doar sa fiu in alt mod langa voi...atat!  :'(

02 Ianuarie, 2007, 06:15:43 p.m.
Răspuns #38

Lady Allia

...Buun...,deoarece am văzut că suntem câteva persoane care ne dorim acest "ceai virtual"...mă gândesc la faptul că cea mai indicată zi pentru o conferinţă ar fi duminica..., deaorece atunci mai toată lumea este pe acasă... Ce ziceţi? Aştept propuneri... :)

02 Ianuarie, 2007, 07:07:15 p.m.
Răspuns #39

Escu

Global Moderator
am configurat un server de chat, cand vreti sa facem conferinta aceea, o sa postez link-ul.

02 Ianuarie, 2007, 10:20:34 p.m.
Răspuns #40

Semiramis

Global Moderator
am impresia că în vechime, a existat un chat chiar pe lovetime, numai că în afară de JS nu stătea nimeni pe acolo... :o
oricum, aştept cu interes ce o să iasă.  8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Ianuarie, 2007, 12:47:14 a.m.
Răspuns #41

ONLY DESIRE

excelenta idee! eu nu voi fi acasa duminica aceasta si nici cealalta,caci ma cheama datoria.....dar cand voi fi libera cu siguranta nu voi lipsi! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

03 Ianuarie, 2007, 01:40:48 a.m.
Răspuns #42

Strumfita

.. mi se pare o idee foarte buna ..  ;D

si eu vreau!  8) ;D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Ianuarie, 2007, 09:32:55 a.m.
Răspuns #43

pokemon

si....ce se mai aude cu conferinta? ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Ianuarie, 2007, 12:13:26 p.m.
Răspuns #44

Escu

Global Moderator
ne dam pe chat azi ?