Despre mine si familia mea...nu pot sa spun ca a fost unita,este o familie normala,cu bune si rele,in care sunt si suisuri si coborasuri,dar multumesc pt ceea ce am,caci stiu ca se poate si mai rau

Cat despre femeile moderne,sunt inconjurata din toate partile de ele,si ma simt ca o neadaptata cand vad ca discutiile lor graviteaza in jurul catorva subiecte *interesante* cum ar fi:banii,calatoriile,hainele si cosmeticele.Iar despre barbati se vorbeste ca despre un bun care trebuie educat sa vina sa stea in fata noastra,a femeilor,cu capul plecat si coada intre urechi.Ori in momentul in care am zis ca eu vreau barbatul cu pareri,cu opinii,sa ma contrazica se uitau la mine ca la o ciudata.pentru ce mi ar trebui asa ceva....

cat despre copii,sunt de parere ca ei si educatia lor sunt mult mai importanti decat iesirile si concediile,si cariera.intr un fel e bine ca unele refuza sa aiba un copil,caci asa macar nu mai chinuie un suflet pe langa ele.
da,sunt de acord cu tine,in privinta acelor bani care se dau pt cresterea copiilor,si sunt de parere ca ar trebui dati in functie de salariu avut inainte.Mi se pare normal,pentru ca unele femei au muncit ca sa poata sa le ofere copiilor ceva,iar altele,nu fac altceva decat sa toarne copii in nestire.
si....toate cele cu care am vorbit,se cred femei moderne,au succes in ceea ce fac,au un *iubit*,casa,masina,ce mai...tot ce iti doresti...dar...nu au cel mai important lucru-sufletul
nu generalizez si nu vreau sa se simta nimeni ofensat,doar ca intalnesc la tot pasul asemenea femei si ma gandesc daca ciudata sunt eu...sau ele?noi,cele care credem si in altceva decat in puterea banului,sau ele suntem ciudatele,inadaptatele?