iubesc animalele.
am vrut si eu sa am o pisica sau un catel,dar m-am ales cu un perus(popular-papagal).o fata pe nume Cuchi.anul acesta ar fi avut patru ani de cand o tineam,dar acum o luna a murit pentru ca era bolnava.
a fost ceva ciudat,eram obisnuita sa o am in casa,desi nu eu aveam mare grija de ea,mai mult mama.in felul meu stangaci tineam la ea si o protejam.
ii duc lipsa intr-un fel absent.
dar sunt o persoana realista.
acum ceva timp aveam o discutie cu o prietena care a spus ca nu va face copii va lua cateva pisici.ma rog fara comentarii...
dar altceva nu mi-a placut.imi povestea despre o pisica care sa nascut cu un defect la mandibula-i se blocheaza si nu poate manca decat ajutata.stapanii trebuie sa i-o deblocheze.
eu i-am spus dar de ce nu o eutanasiaza-se chinuie foarte mult,acela este un animal chinuit.
mare greseala am facut!s-a luat la harta cu mine ca daca vara mea este bolnava o ucid?
se compara?sper ca nu ajungem sa nu stim diferenta dintre animale si oameni.
sa nu imi sariti si mie in cap-eu chiar iubesc animalele(am sa deschid aici o paranteza-cand eram mica gaseam vrabiute bolnave in fata blocului si desi eram in intarziere la scoala-o intorceam si pe mama sa duc pasarea in casa ca sa o ingrijesc;am promis atunci cand eram mai mica ca voi plange in fiecare an de 7 martie ca atunci a dus tata de acasa un catel pe care l-a imbolnavit unchiul meu,etc,etc),dar asta nu inseaman ca trebuie sa trec in extrema cealalta.
o poza cu Cuchi a mea..