05 Noiembrie, 2025, 10:40:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sufletele necuvantatoare...  (Citit de 38609 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Ianuarie, 2007, 02:42:50 p.m.
Răspuns #15

desdemona

iubesc animalele.
am vrut si eu sa am o pisica sau un catel,dar m-am ales cu un perus(popular-papagal).o fata pe nume Cuchi.anul acesta ar fi avut patru ani de cand o tineam,dar acum o luna a murit pentru ca era bolnava.
a fost ceva ciudat,eram obisnuita sa o am in casa,desi nu eu aveam mare grija de ea,mai mult mama.in felul meu stangaci tineam la ea si o protejam.
ii duc lipsa intr-un fel absent.

dar sunt o persoana realista.
acum ceva timp aveam o discutie cu o prietena care a spus ca nu va face copii va lua cateva pisici.ma rog fara comentarii...
dar altceva nu mi-a placut.imi povestea despre o pisica care sa nascut cu un defect la mandibula-i se blocheaza si nu poate manca decat ajutata.stapanii trebuie sa i-o deblocheze.
eu i-am spus dar de ce nu o eutanasiaza-se chinuie foarte mult,acela este un animal chinuit.
mare greseala am facut!s-a luat la harta cu mine ca daca vara mea este bolnava o ucid?
se compara?sper ca nu ajungem sa nu stim diferenta dintre animale si oameni.
sa nu imi sariti si mie in cap-eu chiar iubesc animalele(am sa deschid aici o paranteza-cand eram mica gaseam vrabiute bolnave in fata blocului si desi eram in intarziere la scoala-o intorceam si pe mama sa duc pasarea in casa ca sa o ingrijesc;am promis atunci cand eram mai mica ca voi plange in fiecare an de 7 martie ca atunci a dus tata de acasa un catel pe care l-a imbolnavit unchiul meu,etc,etc),dar asta nu inseaman ca trebuie sa trec in extrema cealalta.

o poza cu Cuchi a mea..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Ianuarie, 2007, 02:45:31 p.m.
Răspuns #16

Semiramis

Global Moderator
îmi pare rău că ai pierdut-o...frumoasă cuchi...
să nu mai scrieţi poveşti despre animale bolnave. sunt triste.

:'(
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Ianuarie, 2007, 07:52:14 p.m.
Răspuns #17

Just

Tare frumoasa Cuchi si cred ca era neam apropiat cu Tonty meu- papagalul ce m-a parasit pentru o papagalita frumoasa foc  >:(.

Catty probabil ca acum isi mangaie micutul .Abia astep sa vedem poza si pana una ,alta sa-ti arat ce ai pierdut tu.Ti-am spus ca pana la urma tot pun eu mana pe ea cumva.Pisicuta neagra ce se uita crucis se apropie tot mai mult de mine si imi intra chiar in casa :D dupa ce am momit-o cu piept de pui si i-am cumparat Kitty Cat .

Ea este Mitza K -Dupa numele de botez  :D:

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Ianuarie, 2007, 07:59:41 p.m.
Răspuns #18

martisor

Vizitator
Catty, felicitari pentru pisoias, sa fie sanatos si sa te bucuri de el. iar daca ai nevoie de ceva sfaturi de cum sa-l ingrijesti, scrie-mi, o sa-mi faca placere sa te-ajut sa-l cresti. pisicutele sint animalutele mele preferate, iar cele negre au un loc aparte in sufletul meu :)

09 Ianuarie, 2007, 11:09:57 a.m.
Răspuns #19

burn_2_hell

ador animalele...casa mea a fost un fel de ''arca lui noe'...am avut catelusi de pe strada..pisicute..papagali,hamsteri,soparla,cioara... ;D da stiu...sunt nebuna...acum cateva luni am avut o catelusa...sasha.. :'(...ma atasasem foarte mult de ea..si din cauza fratelui meu care are 3 ani..si o tot pupa...si zicea mama ca inghite par...au dat-o.. :'(  :'(  :'(..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

10 Ianuarie, 2007, 02:07:51 a.m.
Răspuns #20

catty

va multumesc mult mult...sunte-ti niste dulcici :-* :-* :-*

intradevar...acum stau si il mangai si e atata de placutttttttt ;D

vreau sa va zic ca e un zapacit...parca e pe bateri(si inca unele foarte bune :P)...se agita in toata casa...se baga in locuri in care nu ti-ai imagina ca ar putea ajunge...se joaca cu orice prinde...ii lucesc ochisori si este intr-o continua cautare...este un scumpic mic si haios...si cum va ziceam de bateri...oricat de bune ar fi ele se pare ca din cand in cand trebuiesc incarcate....asa ca...in momentul in care s-au "terminat" adoarme aproape instantaneu :o in orice loc in orice pozitie(preferabil in brate ::))...
am fost cu el si la doctor...are pana in doua luni si 275g ;D(e mareeeeee)...si avem mici problemite cu urechiusele...dar speram sa scapam repede

sunt topita dupa el...si se pare ca nici eu nu ii displac lui :P...se tine dupa mine prin toata casa si cum ma asez e la mine in brate ;D

10 Ianuarie, 2007, 02:17:49 a.m.
Răspuns #21

catty

nu reusesc sa atasez poze :'(...sper sa reusesc curand...

10 Ianuarie, 2007, 02:45:32 a.m.
Răspuns #22

Paul

Iubesc, deci exist.

10 Ianuarie, 2007, 02:47:01 a.m.
Răspuns #23

catty

mersi mult mult pt ajutor :-*

se pare ca acum puteti sa il si vedeti ;D

10 Ianuarie, 2007, 08:18:13 a.m.
Răspuns #24

pokemon

este frumos frumos....sa ti traiasca si sa va faceti mari  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

10 Ianuarie, 2007, 10:25:07 a.m.
Răspuns #25

burn_2_hell

e suppppppppperrr dulceee...am avut si eu o pisicuta neagra...timp de 7 ani...dupa care mi-au furat`o..omorat`o..nu stiu.. :'(...era obisnuita...ii dadeam drumu si se ducea afara...(in gradina) isi facea nevoile..se juca..si se intorcea acasa...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

10 Ianuarie, 2007, 11:16:30 p.m.
Răspuns #26

Semiramis

Global Moderator
mânca-l-ar mama, ce frumos e...să nu-i fie de deochi... ;D

21 Ianuarie, 2007, 07:05:54 p.m.
Răspuns #27

|ngerMorT

Eu sunt o mare, mare iubitoare de animale. Uneori prea iubitoare cred pentru ca ma impresioneaza mult prea mult si eu sunt extrem de sufletista. Aveam o perioada in care aveam in fiecare noapte acelasi cosmar: caini calcati de masina sau pisici care cad de la balcon  :(... si asta a durat vreo cativa ani...  :'( Incerc sa ajut cat pot de mult cainii vagabonzi... am facut parte si dintr-o asociatie de acest gen si am ajutat cat am putut. Oricum, ma intristeaza cand ii vad singuri pe strada.  :(

Eu am o catelusa, pe numele ei Doli. E un caniche negru. O iubesc foarte mult evident... :).

Sa va traiasca animalutele!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Ianuarie, 2007, 08:06:44 p.m.
Răspuns #28

Luli

Vaaai ...ce mita frumoasa!Eu am doi,da'nici unu'nu-i negru!Am si 4 ciini!Am si un cal!
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

21 Ianuarie, 2007, 08:08:27 p.m.
Răspuns #29

Semiramis

Global Moderator
Luli, calul nu-l pui la muncă, nu?
unde îl ţii? ai o ferma?