11 Octombrie, 2025, 01:01:27 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: dragoste la prima vedere?  (Citit de 19348 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Octombrie, 2003, 07:58:50 p.m.
Citit de 19348 ori

katy

Vizitator
pur si simplu o intamplare ?exista oare asa ceva sau totul este o mare prostie?

01 Noiembrie, 2003, 07:12:11 p.m.
Răspuns #1

Nadia

Vizitator
Nu  ,eu  una  nu  cred  in  asa  ceva...o  persoana  se  poate  indragosti  de  o  alta  persoana  in  timp ci  nu  asa  :vezi  un/o tip/a super  frumos,pe  placul  tau  si  ai  impresia  ca  el  e alesul,dar  asta  e  doar  o  impresie,si  una  trecatoare,ca  sa  spui  ca  iubesti  o  persoana  asa  din  tot  sufletul  trebuie  sa  fie  ''sclipirea''aia  deosebita,in  primul  rand  trebuie  sa  simti  ceva  pentru  persoana  respectiva  (si  nu  poti  sa  simti  ceva  pt  ea  daca  tocmai  ai  cunoscut-o,poate  atractie  sau  ceva  de  genul  asta)sa  ai  incredere in  persoana  respectiva(si  nu poti  sa  ai  incredere  in ea  daca  doar  ce  ai  cunoscut-o  sau  ai  vazut-o),sa  te  inteleaga  in  anumite  momente si sa  te  sprijine  cand  ai  nevoie,vezi  tu   dar  cum  sa  faca  toate  aceste  lucruri  daca nu  indeplineste  nici  una  din ele?Dragostea  la  prima  vedere  e  doar  atractie,nevoie  de  a cunoste  persoana  respectiva,dar,dragoste  sigur  nu  exista  la  prima  vedere  ,ai  poate  vaga  impresie  ca  exista  dar  ea  vine  treptat,da  poti  sa  vezi  o  persoana  si  sa  zici''da,e  perfecta ''dar  relatia  cu acea  persoana  poate va  merge  poate  nu  si  o  sa  ai  raspunsul  sigur  la intrebare ''nu  e  perfecta''nimeni  nu  e  perfect  pt  ca  asa  ceva  nu  exista dar nu  aparentele  conteaza  ,ele  inseala,deci trebuie  sa  fim  cu  ochii   deschisi  atunci  cand  ne  alegem  perechea  pt  ca  poate  cu  ea  o  sa  ne  petrecem  restul  vietii...acum  ramane  doar  destinul  care vegheaza viata   fiecaruia dintre noi...

02 Noiembrie, 2003, 02:41:18 a.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
un rationament cat se poate de logic, cat se poate de realist... orice parere(lege) functioneaza pana la dovada contrarie, adica pana ti se intampla chiar tie ceva ce o contrazice cu desavarsire.
nu te combat...nu sunt in masura, dar ce facem cu jumatatea care crede in dragostea la prima vedere? ce facem cu cei care au afirmat sus si tare ca ei au gasit asa ceva si ca nu se compara cu nimic altceva?
mai mult chiar, ce-ai face tu, Nadia, daca maine ai avea o revelatie de genul asta? (incearca sa-ti imaginezi si spune-mi cum se simte)

15 Noiembrie, 2003, 08:00:20 p.m.
Răspuns #3

Nadia

Vizitator
Cred  ca  daca  mi  s-ar  intampla sa  ma  indrgostesc  la prima  vedere  mi-as schimba  efectiv  toate  ideile referitoare la  acest  subiect.De exemplu probabil ca as simti  cu  totul alte simtiri,as crede  ca visez frumos,ca traiesc numai pentru a fi cu  acea persoana,sa ii  cunosc toate  trairile,pur si  simplu sa  traiesc  prin  sufletul acelei  persoane care    mi-ar  fi perechea ideala,dar,probabil ca   nu am  avut  cand  sa  ma  bucur de  o  astfel  de  experienta  pt  ca  am  doar 18 ani si  9 luni  si  cred  ca o  sa am timp   destul  sa trec printr-o astfel  de  traire...asadar  eu  nu  am  fost  de acord  cu  aceasta   afirmatie ,nu  neaparat ca  nu  am  trait aceasta   experienta  ci  pentru  ca  am  crezut   in   ea,mi s-a  intamplat sa cunosc  o  persoana  si  sa  cred  in  dragostea  la  prima  vedere  pt  ca  de prima  data  cand  l-am  vazut  il  purtam  cu mine in  gand,in  vis,in fiecare  clipa a  vietii  mele,Ma  trezeam cu el in  gand,adormeam  cu  el in  gand,noaptea cand   il  visam  nu  vroiam sa ma mai  trezesc  niciodata sa  dorm  pentru  vecie,imi  parea cel  mai  frumos baiat  de  pe pamant,desi nu  a fost    o  relatie de  durata,a  durat  o  saptamana  aceasta  minciuna pt  ca  a fost  o  minciuna,el  nu  s-a  dovedit  a  fi  asa cum  mi-l imaginam eu,nu  a  fost  dragoste  la prima  vederept  ca  mai  tarziu dupa o  luna  ma  intrebam  de am  vazut la  el .In acele  momente  credeam  ca sunt cea  mai fericita de  pe pamant dar  mi-am dat  seama ca  uneori  noi  vrem  sa se  intample anumite lucruri  si  ne autoconvingem asa incat sa credem  in  lucrurile  respective,euam crezut in  ea,in dragostea la prima  vedere,dar a fost  doar  o  iluzie pentru  ca  ea  exista  daca  amandoua  partile o  impartasesc,in  cazul  meu  nu  a  fost  asa,doar o iluzie ce  a  pierdut  in  final.Iubirea  vine in  timp .Poate  ca  nu  m-am  exprimat  eu  bine,dragostea la  prima  vedere exista  dar  nu  si pentru mine,eu  una  nu  am  trait-o  Invatam  din  propriile greseli,poate ca  unii , cei  despre care vb  tu  au  trait -o ,poate si  eu o  sa o traiesc  vreodata,cu  adevarat,te pup  si  sa  fii  iubita androgin!

27 Noiembrie, 2003, 10:41:00 p.m.
Răspuns #4

bke

Vizitator
Pei
Aaaa.... iubire? dragoste la prima vedere?in primu rand ce este aia love?!?!
cam greu de zis.... ceva care nu poate fi corupt... ceva care nu poate fi tradat ... ceva care uneste sufletele... ceva inexplicabil.... ceva trait pana la maxim... sau poate sunt doar un idiot care crede in copilarii asa cum imi vor reprosa unii/ele.Poate e frumos cand se intalnesc doua persoane care chiar cred in dragoste... dar acesti oameni sunt foarte rari...

24 Iulie, 2004, 11:16:08 a.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Nu mi se pare ca e chiar iubire.. e mai mult atractie sexuala care se confunda cu iubirea caci apare foarte repede dorinta de celalalalt (de posesie a lui).

Iubirea takes time.. e ca venirea primaverii.. amandoi stiu ca vine, nici unul nu forteaza nimic, nici unul nu e panicat/grabit, amandoi sunt relaxat si impacati.

26 Iulie, 2004, 03:32:16 p.m.
Răspuns #6

bke

Vizitator
ai dreptate, cine mai are rabdare in zilele de azi sa se indragosteasca?

26 Iulie, 2004, 03:47:38 p.m.
Răspuns #7

androgin

Vizitator
 :o hmm....bke, trebuie sa ai rabdare cand astepti sa se coaca o prajitura, trebuie sa ai rabdare cand construiesti ceva, trebuie sa ai rabdare cand astepti la o coada...in dragoste insa, singurul rol al rabdarii este consolidarea si conservarea sentimentelor. cand te indragostesti parajitura e deja coapta, dar trebuie ornamentata, edificiul e deja construit, dar trebuie intarit, esti deja in fata, dar trebuie sa-ti pastrezi locul!

numai bine si multa bafta in a ajunge si tu acolo!

26 Iulie, 2004, 03:51:36 p.m.
Răspuns #8

bke

Vizitator

26 August, 2004, 11:57:48 p.m.
Răspuns #9

kiddoe

i dont think theres such thing as love at first sight. i think that it is just a very strong attraction. true love requires a lot of work and compromises, and knowing the person on the inside. finding out who they are and what qualities they have. love at first sight seems to be a sexual attraction. it doesnt mean its not a strong feeling because it is, but you can never know if youre in love with someone if you dont even know the person.
wipe away my tears

27 August, 2004, 10:16:48 p.m.
Răspuns #10

kytty

pana la urma nu crede prea multa lume de pe aici in asta, nu? Cel putzin eu una nu cred... poate exista o atractie, dar nu dragoste... trebuie sa cunosti destul de bine o persoana ca sa ajungi sa o iubesti, prin simplul fapt ca l-ai vazut, ti-a placut.... char nu insemana nimic... pana la urma daca nu exista respect. nu exista nimik si daca itzi place de o persoana care arata super bine, arunca cu bani in stanga si in dreapta, si poate ca ajungi sa aflii cate ceva despre ea dar care vorbeste urat sau te jigneste deja oricat ai plae tu o persoana pana la urma te saturi si renuntzi, nu? asa ca mai bine asteptzi sa cunosti o persoana inainte de a trece mai departe.... d edragoste nici nu se mai pune problema
 i agree kiddoe...
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

27 August, 2004, 11:34:10 p.m.
Răspuns #11

DIANA

Vizitator
Un "foc de paie" care se stinge la fel de repede precum se aprinde? Da. Dragoste? La prima vedere? Nuuuuu!

28 August, 2004, 06:17:31 p.m.
Răspuns #12

kytty

sii   .............   totusi se mai inampla......  dar rar
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

11 Septembrie, 2004, 12:10:20 a.m.
Răspuns #13

ioana_16

da exista dragoste la prima vedere.eu si cu iubi meu ne-am indragostit la prima vedere si suntem de 1an jumate dar pact ca eu sunt departe acuma de el.

27 Septembrie, 2004, 12:38:00 p.m.
Răspuns #14

bke

Vizitator
poate ca exista totul atunci cand vrei ;)