Cred ca daca mi s-ar intampla sa ma indrgostesc la prima vedere mi-as schimba efectiv toate ideile referitoare la acest subiect.De exemplu probabil ca as simti cu totul alte simtiri,as crede ca visez frumos,ca traiesc numai pentru a fi cu acea persoana,sa ii cunosc toate trairile,pur si simplu sa traiesc prin sufletul acelei persoane care mi-ar fi perechea ideala,dar,probabil ca nu am avut cand sa ma bucur de o astfel de experienta pt ca am doar 18 ani si 9 luni si cred ca o sa am timp destul sa trec printr-o astfel de traire...asadar eu nu am fost de acord cu aceasta afirmatie ,nu neaparat ca nu am trait aceasta experienta ci pentru ca am crezut in ea,mi s-a intamplat sa cunosc o persoana si sa cred in dragostea la prima vedere pt ca de prima data cand l-am vazut il purtam cu mine in gand,in vis,in fiecare clipa a vietii mele,Ma trezeam cu el in gand,adormeam cu el in gand,noaptea cand il visam nu vroiam sa ma mai trezesc niciodata sa dorm pentru vecie,imi parea cel mai frumos baiat de pe pamant,desi nu a fost o relatie de durata,a durat o saptamana aceasta minciuna pt ca a fost o minciuna,el nu s-a dovedit a fi asa cum mi-l imaginam eu,nu a fost dragoste la prima vederept ca mai tarziu dupa o luna ma intrebam de am vazut la el .In acele momente credeam ca sunt cea mai fericita de pe pamant dar mi-am dat seama ca uneori noi vrem sa se intample anumite lucruri si ne autoconvingem asa incat sa credem in lucrurile respective,euam crezut in ea,in dragostea la prima vedere,dar a fost doar o iluzie pentru ca ea exista daca amandoua partile o impartasesc,in cazul meu nu a fost asa,doar o iluzie ce a pierdut in final.Iubirea vine in timp .Poate ca nu m-am exprimat eu bine,dragostea la prima vedere exista dar nu si pentru mine,eu una nu am trait-o Invatam din propriile greseli,poate ca unii , cei despre care vb tu au trait -o ,poate si eu o sa o traiesc vreodata,cu adevarat,te pup si sa fii iubita androgin!