totusi, nu vi s-a intamplat niciodata sa cunoasteti pe cineva si sa aveti impresia ca va stiti de secole? nu ca eu nu as fi suspicioasa dar, asa cum ii ziceam si prietenului meu, eu am lasat poarta sufletului deschisa, insa nu am legat cainii, asa ca depinde cum reusesti sa ii impaci. din nou ar mai fi o mica mare problema: unii oameni l-ar insela si pe dracu' numai sa obtina ce vor. insa fiecare se poate baza pe intuitie. dupa cum spunea cineva pe aici, pentru fiecare dintre noi exista o pereche aici, in lumea asta. eu am o intrebare: daca vom ramane suspiciosi si nu vom crede, cum o vom gasi? vom astepta sa ne gaseasca ea/el pe noi? si daca si respectivul/a face acelasi lucru? deci, revenind la sb, dati macar o sansa dragostei, chiar si celei la prima vedere, fiindca dureaza extrem de mult pana cunoasteti pe cineva [un intelept spunea ca poti manca si un sac de sare si tot nu poti baga mana in foc pt el/ea]. intotdeauna exista o sclipire, pe langa atractia fizica. eu una incerc inca sa profit de ea. momentan sunt indragostita, iar el mi-a placut din prima clipa, doar ca nu mai stiu de ce nu s-a putut atunci. probabil nu e dragoste, mai mult ca sigur voi suferi, dar am riscat. uneori, insa, chiar este, si chiar din prima clipa!