...să ştii dragă Semiramis că te ajuta oricum..

...şi dacă îl rugai şi dacă nu...

pentru că Iulian este un gentelman al LoveTime-ului şi bine că este şi al nostru al fetelor de aici...

!
Eu am avut o colecţie enormă de timbre şi îmi plăceau cele florale, cele cu avioane şi maşini...Erau deosebite...Şi...daaa...mai aveam şi insectar, dar ăla era mereu gol...

...Mi-a fost milă să înţep insectele şi să le pun acolo...aşa că...le desenam sau puneam câte un timbru specific...!

Ştiţi ce îmi plăcea mie în mod deosebit şi îmi cumpăram de fiecare dată când mi se oferea ocazia?...Caramele cu cacao...!!! De alea care se lipeau de dinţi şi aveau un gust deosebit..., dar care nu ştiu...îţi aromau parcă fiecare colţisor şi celulă din corp de plăcere şi gust. Mai îmi plăceau pufarinii...când puteam cumpăram cu pungile...şi uuuuuu goleam tot în câteva clipe!

...
Colecţionam cutii de ţigări şi de bere pentru că mi se păreau nişte adevărate miracole...

!!!
Îmi plăcea când venea circul.., dar nu pentru spectacol ci pentru că odată cu el veneau maşinuţele cu fise în care te urcai şi fugeai după alţii să te ciocneşti...

...! Îmi plăceau toate trăznăile alea în care te urcai şi îţi venea rău, dar totuşi...mai urcai şi a doua oară...: trenuleţul fantomă, roata, carusel...

...
Şi...vata de zahăr pe băţ...!!!! Oauuu şi acuma îmi cumpăr câte 2-3 când găsesc...

:-[

...miamiiii..ce bunătate! Ţi se lipeşte de suflet, de degete, de buze...străluceşti tot de zahăr apoi..., dar e ok...(oare mai pot încă una?...măcar una...plssss

...)...!
Îmi mai amintesc faptul că învăţătorii la ţară erau foarte respectaţi şi într-adevăr erau deosebiţi!
Îmi amintesc că deşi salarial nu erai mai bine plătit ca şi muncitorii...aceştia spuneau cu mare stimă "Domnul inginer"...Nu ştiu...parcă era altfel...Parcă oamenii aveau acel bun simţ înnăscut pentru cei cu studii...! Poate pentru că atunci unii chiar munceau pentru diploma aia...nu ca şi acuma...!
Hmmm...deocamdată...atât..., dar revin eu...
Iulian

...mă bucur că am făcut un tur minunat în trecut şi mă bucur pentru că mi-ai dat din colţul tău de pâine cu zahăr...

...Sunt pofticioasă...

...şi dacă nu o făceai trebuia să aplic faza a doua...mutriţele mele pur şi simplu irezistibile...

...!