10 Octombrie, 2025, 05:48:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ma cheama Cruella (sau nu) si sunt indragostita :)  (Citit de 5848 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Ianuarie, 2007, 01:23:03 p.m.
Citit de 5848 ori

Cruella

Bună ziua tuturor,

La introducerea asta mă simt ca la o şedinţă de alcoolici anonimi sau ceva similar, doar că obiectul discuţiei aici se pare că este să continuăm să facem ceea ce facem acum (adică să incercăm să fim veşnic îndrăgostiţi), nu cum să ne scăpăm de o dependenţă.
O idee despre ceea ce sunt eu: o femeie cu chef de viaţă, uşor derutată de la o vreme incoace, cu capul în nori (roz) şi nici picioarele nu sunt tocmai pe pământ, deoarece plutesc  :)
Ultima dată am simţit toate astea acum 12 ani, când am rupt o relaţie de aproape 4 ani si care m-a afectat foarte tare. Mi-am construit o carapace foarte stabilă, în care nu putea intra nimeni, nici măcar cu voia mea. Am fost rece si distantă, calculată şi hotărâtă, dură dar politicoasă, săritoare dar totuşi nu mă implicam. Eram psihologul preferat al amicilor la ananghie, al inimilor frânte din cercul de prieteni, eram „consilierul matrimonial” al perechilor cu probleme de cominucare.... Până a intrat cineva cu picioarele înainte în carapacea mea şi mi-a dat de înţeles că locul meu nu era acolo, în carapace.
Am fost până nu demult o persoană sceptică si ironică, nu credeam decât in ştiinţele exacte, matematica mi se părea sensul vieţii :) Uitasem cum e cu fluturaşii ăia din burtă, uitasem cum e să mergi prin viaţă cu ochelari roz, uitasem ca există oameni care stiu să iubească, uitasem ca nu se rezumă totul la existenţa fizică şi materială... Uitasem atâta de multe lucruri! Dar a venit Făt-Frumos călare pe calul alb şi mi-a deschis ochii, mi-a luat minţile, m-a ridicat la cer şi mi-a adus la suprafaţă partea mea care era cel mai greu de găsit: cea sensibilă!
Pe voi v-am găsit întâmplător şi am citit multe dintre discuţiile şi poeziile voastre, mă bucur ca existaţi, mă bucur că mă primiţi şi vreau să vă asigur că voi schimbaţi lumea! Oameni ca voi, ca NOI, fac din lumea asta un loc bun de trăit!

Pentru că merităm! :)
Cruella
My imaginary friend says you are crazy!

19 Ianuarie, 2007, 01:37:32 p.m.
Răspuns #1

Lady Allia

Bun găsit femeie cu suflet îndrăgostit...! Fluturaşii tăi plutesc peste tot şi nu pot să mă abţin să nu mă bucur văzând atâta culoare şi strălucire... Văd nori albi şi roz...plutind peste un suflet desenat în melodiile iubirii..., văd tălpi de suflet alergând pe un câmp enorm de maci şi margarete...prinzând pe gene visătoare fluturaşi...şi mă bucur...sunt fericită pentru că aă poposit aici drag suflet îndrăgostit...
 Bine ai ajuns şi...sper să ne regăsim cât mai mult printre topicurile unde dragostea este regina supremă...

19 Ianuarie, 2007, 01:45:18 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Bun venit, cred ca ai gasit locul potrivit la timpul potrivit. Asteptam sa te citim si sa ne citesti.  :P
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Ianuarie, 2007, 02:13:35 p.m.
Răspuns #3

desdemona

Bine ne-ai gasit!
ai grija de iubirea ta frumoasa calatorule!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Ianuarie, 2007, 03:35:29 p.m.
Răspuns #4

pokemon

bun venit fata  cu sufletul in iubire....sau cu iubire in suflet  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Ianuarie, 2007, 07:51:32 p.m.
Răspuns #5

valentina

Bine ai venit,bine ne-ai gasit,............sa ramai cat mai mult timp la noi,sa fii intotdeauna la fel de indragostita,la fel de cu "capul in nori" roz.
          Sa plutesti pe aripile dragostei in fiecare zii,sa fii fericita.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

19 Ianuarie, 2007, 08:09:32 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
fii binevenită!
poate că odată cu tine va veni şi iarna asta care nu mai vine... :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Ianuarie, 2007, 08:38:14 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
bine ai venit.Iti plac cainii ? ca sti ce s-a intamplat cu Cruela din 101 dalmatieni... :police:  :police:  :police:
Let's put a smile on that face!

20 Ianuarie, 2007, 05:05:17 a.m.
Răspuns #8

Evangeline

Bine ai venit :-* Ai nimerit unde trebuia, fiind asa indragostita. Stii de fiecare data cand ni se mai alatura cineva invatam si noi de la acel/acea si el/ea de la noi. Sunt nerabdatoare sa vad ce o sa ne inveti ;)

:-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2007, 07:44:19 p.m.
Răspuns #9

|ngerMorT

Ca sa intri si mai bine in atmosfera Cruella:

Salut, ma numesc Oana si nu sunt alcoolica. Dar un vin fiert merge oricand  ;D

Bine ai venit!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Ianuarie, 2007, 05:48:36 a.m.
Răspuns #10

Paul

Bien venut... in oaza noastra de nebunie...dulce nebunie... simte-te ca acasa...
Iubesc, deci exist.