lorelei te apreciez si imi esti draga,dar da..de data aceasta nu suntem pe aceasi lungime de unde,se pare ca nu sunt cu mai multi.
sper ca suntem oameni rationali si nu luam din aceasta discutie o ofensa pe plan personal si scoatem cutitele.
1.
chiar nu ne ducem cu ganduri de aici?dar prieteniile care s-au legat?pe ele cui le lasi?sau le arunci un cuvant-virtuale?
eu nu le numesc asa-am gasit aici ce nu am gasit in toti anii pe care ii am,si mai mult,ocupa locuri dintre cele mai importante in viata mea.
2.si daca noi tot nu ne culcam cu gandul la problemele altora, de ce ne mai pasa daca au sau nu masti?daca el este doar asa aici si nu si in realitate?
poate aici el este cel care vrea sa fie,si poate.
sunt un om al dracului

3.ce va este atat de greu de crezut ca iubirea nu inseamna doar el si ea?
pentru un om iubirea inseamna si altceva.
eu iubesc zborul unui fluture.insaman ca sunt ipocrita si superficiala daac spun asta?
scuzati-ma,dar daca voi cereti deschidere,asta cer si eu,haideti s anu fim incuiati,ca nu ne sta bine!
4."ce inseamna posturile de aici ma plictisesc?"
aruncam "bombe" si "privim din colt" cum astia se zbat in argumentari.
escule sincer nu te inteleg.nu vreau sa te inteleg.
cine se plictiseste are dreptul sa plece.
cui nu place ce este aici are libertatea de a pleca.
toti am plecat de multe ori-in gura mare sau tacut-toti ne-am retras pentru ca ne plictiseam,nu aveam timp,dar am revenit.Locul acesta are o frumusete a sa.
si daca forumul este atat de puternic prin aceste lucruri de ce sa ii facem analiza.
cand bagi un om la analiza cu bariu,este al dracului de urat-i vazandu-se doar oasele.
nu este nicio diferenta intre asta si ceea ce facem noi aici.
5."Fiti voi insiva" "Aratati-va adevarata infatisare" "fara masti"-striga multimea furioasa!
si de ce atunci cand suntem noi suntem criticati,ca in cazul de fata?
frumoasa intrebare(mai ales eu modesta

)