05 Noiembrie, 2025, 03:11:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 324087 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Ianuarie, 2007, 07:40:21 p.m.
Răspuns #150

Semiramis

Global Moderator
mercic draga Diana. o să scriu o povstioară despre fiecare loc. căci în afară de doctor (un mare doctor de altfel şi modest) şunt şi un mare visător... :stars:
Geo, de ţi-e rău...numai să-mi spui!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Ianuarie, 2007, 07:45:36 p.m.
Răspuns #151

diana_nistor

Vizitator
Semiramis, cred ca ti-ai gasit si asistenta mult- visata si dorita! Din cate stiu, Geo are vaste cunostinte in domeniul medical! Ce ziceti de o asemenea colaborare? De multa munca stiu ca nu va e teama! :)

31 Ianuarie, 2007, 07:46:28 p.m.
Răspuns #152

George Ene

Vă mulţumesc, fetelor dragi, pentru grija ce-mi purtaţi!
Mă voi odihni puţin, voi bea un ceai verde, cald, pregătit de dragul nostru Escu, bucătar neîntrecut, apoi voi merge pe punte, să reflectez la propunerile voastre...  
E cantu dinoscitur avis

31 Ianuarie, 2007, 07:48:55 p.m.
Răspuns #153

Semiramis

Global Moderator
nu cred eu Diana, că se va mulţumi Geo cu pusul de prişniţe sau luatul tensiunii. dacă este necesar, îi las locul de medic lui, eu rămânând un doctor în orice altcrva decât medicină...e mai bine aşa, să nu ştie lumea cu ce mă ocup de fapt... :ninja:

31 Ianuarie, 2007, 08:22:16 p.m.
Răspuns #154

catty

Bine ai venit pe vasul nostru Geo!!! :)
Nu stiu cum ai reusit sa ne iei urma si cum ai ajuns pana la noi dar ma bucur ca ai facut-o :)

Insula mi s-a parut superba..iar descrierea facuta de semiramis nu mai lasa loc de nici un comentariu :-X...foarte frumos...

Deci...cam asta a fost prima noastra zi pe mare...si am inteles bine ca pe seara ne stangem la povesti??? sper...pentru ca abea astept sa va citesc...

31 Ianuarie, 2007, 09:00:41 p.m.
Răspuns #155

George Ene

Mulţumesc pentru urarea ta de bun-venit, Cattişorule! Păi, eu vă urmăream de multă vreme, dar nu puteam să intervin, din foarte multe motive. În fine, mă bucur că suntem iarăşi împreună, şi-ncă pe Marea Neagră, în Insula Şerpilor, vechi pământ românesc, moştenit de la străbunii geţi (între timp luat cu japca de alţii)...
Semiuţo, tu eşti şi vei rămâne medicul nostru! Eu, dacă mă primeşti, voi fi "asistenta" ta, cum bine zice Dienuţa. Chiar mă încântă propunerea ei. Să ştii că mă pricep să fac cafele, să fac unele servicii medicale minore, să pun ventuzele, să fac masaje, să spun poezii, să vă bine-dispun. Mă rog, voi da şi-un test în domeniu, să nu zică cineva că m-aţi promovat pe p.c.r. (adică pe pile, cunoştinţe şi relaţii - cu atât mai mult cu cât, acum, se promovează în posturi cheie numai pe bază de teste).
E cantu dinoscitur avis

31 Ianuarie, 2007, 09:34:46 p.m.
Răspuns #156

Lorelei

Geo azi pe valuri multe
Ne ajunse plin de zel
Si, dorind sa ne ausculte,
Bucurandu-se nitel,

Se trezi, vai, pozna mare,
"Asistenta", si, cu tot
Cu cea trusa din dotare
Se trezi cu Bruno-n bot

Ham si mars, ham ham ham... Fie!
Si pe data-l indragi
Namila cea fistichie...
Si pe nava il primi.

Asadar, prieten bun,
bun venit si vant din plin!
Si din oricare catun
Sa ne veselim putin!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 Ianuarie, 2007, 09:37:13 p.m.
Răspuns #157

Semiramis

Global Moderator
Escule, mâncăm mamă şi noi ceva? de când te aşteptăm cu bunătăţi. apoi, la desert un ecler, ceva?  :cheers:

31 Ianuarie, 2007, 09:41:22 p.m.
Răspuns #158

George Ene

Lori, genialo, m-ai luat mult prea repede. Eu, păcătosul, n-am citit încă ceea ce aţi scris voi în toate aceste pagini însufleţite de imaginaţie, încât nu ştiu cine e Bruno. Mă voi documenta, voi prinde firul Ariadnei (întins cu gingăşie de tine), după care am să-ţi răspund, că tare mi-a fost dor de dialogurile noastre. Îţi mulţumesc pentru mâna întinsă, mână bună de prieten.
E cantu dinoscitur avis

31 Ianuarie, 2007, 10:01:42 p.m.
Răspuns #159

Escu

Global Moderator
Seara pe'n serat
In bucatarie
Am ramas blocat
De mancare am facut
Geo la noi a aparut,
Iar eu iti spun,
Bine ai venit.

Curcan la cuptor

Curcanul a fost curatat, spalat, si frecat cu sare si boia. l-am  presarat si cu piper. In interiorul curcanului am introdus merele intregi, curatate de coaja. Untura s-a topit si calduta am amestecat-o cu vin si apa. Curcanul sta aranjat pe o tava.Vinul si untura se toarna peste el, iar dupa 1 ora de stat in cuptor se serveste cu cartofi piure.

Desert:

Budinca cu brinza de vaca

De baut: Busuioaca de bohotin (fata'n fan), sucuri naturale, apa plata si pentru somnambuli un ceai negru cu lamaie.

Pofta Buna!

Ma intorc in bucataria mea,
Ma inclin

PS: complimentele si restul reclamatiilor...la bruno in desaga!
Let's put a smile on that face!

31 Ianuarie, 2007, 10:08:06 p.m.
Răspuns #160

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Februarie, 2007, 08:31:28 a.m.
Răspuns #161

Luli

Mei,curcanul ala la tava mi-a luat mintile!Plus o busuioaca....
Hm,mda,sa revin:io stiu ceva de prin limbi straine,engleza,franceza,spaniola,japoneza,tri vorbe ma descurc.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

01 Februarie, 2007, 06:21:51 p.m.
Răspuns #162

diana_nistor

Vizitator
Dragii mei dragi, dupa cum vedeti, nu am mai plecat de la Insula Serpilor. Se pare ca avem ceva probleme "tehnice". Ramanem aici pana la lamurirea si rezolvarea lor. Va doresc sedere placuta! Tot ce "functioneaza" va sta la dispozitie!
Cu drag,
Amfitrioana voastra loiala,
Diana

02 Februarie, 2007, 05:54:22 a.m.
Răspuns #163

Evangeline

Dragilor se pare ca iar v-am pierdut...ca nici nu stiu cand am ajuns pe Insula Serpilor. Prima noapte pe vapor a fost mai bine decat ma asteptam, am dormit foarte bine probabil si din cauza oboselii ;)

Draga Diana imi pare rau ca a trecut asa de mult pana sa-ti raspund la intrebare. Materialul e grozav, se vede ca e adus de peste hotare :D Cu un asa material ai putea sa-ti faci (adica sa-ti fac ;)) o rochie de seara si as putea sa-i pun si o garnitura, am ceva puf de lebada si cred ca ar merge perfect. Acum depinde de felul in care o vrei croita. Cat stam aici pe insula sa vii sa-mi comunici, trebuie sa-ti iau si masurile, apoi va dura cam 2-3 zile pana o termin. As putea sa o fac intr-o zi dar nu vreau sa ma grabesc. Pentru asa un turcoaz am si niste perle micute si fine si se potrivesc de minune.  Pantofiori daca iti trebuie sau vreo poseta poti veni sa vezi ce am. Sunt mai multe nuante, dar parerea mea e ca un alb ar merge de minune ca sa fii in ton cu perlele si cu rochia. Sau turcoaz depinde de gusturile tale.

Sa-mi comunicati fetelor si baietii bineinteles daca aveti ceva probleme si vin sa va ajut :-*

Calatorie placuta va doresc :)

P.S. Care e urmatoarea destinatie :blink:
Never, never quit!

02 Februarie, 2007, 05:17:48 p.m.
Răspuns #164

Semiramis

Global Moderator
Evangeline, ne-ar trebui mie şi lui Geo căte un halat alb. nu ştiu Geo cum îl vrea, însă eu aş dori unul de bumbac, cu broderie pe piept... :ninja:
merci dragă.