Din nou pe mare ... superb... o dimineata un pic inorata si rece...cu vantul acesta placut...numai buna pentru a ne reveni dupa petrecerile din ultimele zile

Sunt multe ispite pe parcursul calatoriei noastre dar...sper sa reusim sa avem grija uni de alti incat nimeni sa nu pice in capcanele lor...
cat despre dragul nostru capitan ... imi e frica ca deja a fost fermecat putin de sta atata de retras...dar voi face tot posibilul sa aflu ce s-a intamplat si sa il readuc printre noi

Vad ca vorbiti de fel de fel de insulite tentante si locuri interesante... sper sa reusim sa ne abatem cate un pic in fiecare loc pe care vreti sa il vedeti... eu una sunt incantata de idee ... asta inseamna o calatorie mai lunga alaturi de voi si mai multe locuri pe care sa le cunosc

Ma gandeam la copilasii vostri care la o vasta atata de frageda au ocazia sa vada atatea minunati ... cum e lovergirl, just_a_tear , sunt incantati ingerasi?
Aaaa .. si sa facem multe multe poze....mie imi plac mult pozele dar nu pot sa zic ca ma pricep foarte bine la asa ceva...e cineva mai priceput pe aici??? Ce ziceti? O asemenea calatorie merita pastrata si in amintiri palpabile nu?
Mancarea turceasca...hmmm...inafara de baclava nu prea stiu nimic... cum e domnule bucatar? La ce sa ne asteptam?
Cum nu prea ma pricep la manacare nici cu vestimentatia nu prea sunt la curent...stiu ca au acele haine vaporoase semitransparente destul de ... interesante

Cum e Evangeline, OnlyU ? Cu ce ne pregatim?
Despre muzica turceasca stiu ca e ritmata si antrenanta

La urmatoarea petrecere cred ca trebuie sa ne etalam talentele de dansatoare dragele mele

Pe ce muzica sa ne antrenam crocantzel

Hmmmm...imi pare din ce in ce mai interesant si sunt din ce in ce mai erabdatoare...dar deocamndata ma voi bucura de plimbarea pe mare...asa ca...va doresc calatorie placuta in continuare si spor la treaba!!!