10 Octombrie, 2025, 01:08:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 308781 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

04 Septembrie, 2009, 10:09:22 a.m.
Răspuns #600

ARIDANA

Vizitator
Aha,

sa inteleg capitane,ca te sustragi de la munca in bucatarie,cea cu cojocul si cu vodka si vii la bal doar? ;) :o

06 Septembrie, 2009, 07:16:05 p.m.
Răspuns #601

charlie

Vodka e la mine, cojocul la Semiramis, munca e strict a capitanului, iar balul pentru restul. :D
You believe but what you see
You receive but what you give

06 Septembrie, 2009, 08:21:28 p.m.
Răspuns #602

Ezo

Eu m-am lasat de bauturi alcoolice  ::)

Astazi m-a prins dorul de ceai. Mi-am amintit de prietenul meu G care imi facea niste ceaiuri extraordinare pe vremea cand colindam prin Franta, dar pentru ca tot suntem pe picior de plecare spre Rusia, am plecat sa caut un samovar. Nu a fost usor de gasit... Si sa fi vazut tocmeala... Pana la urma am iesit mai ieftin multumita sangelui meu de micuta Matrioshka. N-am cunoscut-o niciodata pe bunica mea din partea tatalui... insa mi s-a spus ca era o super bucatareasa. Mai stii, poate de la ea am mostenit talentul asta culinar. Si totusi, abia daca stiu cateva cuvinte in ruseste. Cat despre muzicalitatea limbii... sa nu ma bateti... mie mi-e total straina  :-X

Dar dupa atata ceai, mi s-a facut un pic cam foame. Voi tot nu mi-ati spus, trecem pe kasha sau nu?  :-\ Pentru cei ce nu stiu: kasha este un fel de mancare foarte apreciat de rusi. Consta in principal din cereale - fulgi de ovaz, grau... Sincer, mie nu prea imi plac cerealele.  Prefer "shuba", o salata gustoasa cu... peste  :D
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

08 Septembrie, 2009, 10:06:59 p.m.
Răspuns #603

Semiramis

Global Moderator
mi-am adus colacul şi costumul de baie. fac nişte plajă până vă hotărâţi să plecăm.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Septembrie, 2009, 10:09:55 p.m.
Răspuns #604

charlie

Este cumva acelasi costum care a castigat concursul "via Cuba" ?

08 Septembrie, 2009, 10:10:51 p.m.
Răspuns #605

Semiramis

Global Moderator
ehehe, cine mă citeşte ştie.... :D

09 Septembrie, 2009, 02:14:47 p.m.
Răspuns #606

Ezo

Ma plimbam agale pe punte, incruntata si gandindu-ma cum as putea sa ma razbun mai frumos pe gasca asta de nesuferiti care s-a facut ca nu m-a auzit cu-o seara-n urma, cand i-am chemat la ceai.  >:( Ma gandeam sa incep, bineinteles, cu-al nostru capitan destonic, aveam eu o presimtire ca tocmai el daduse tonul la ignoranta (sau poate ca asta era felul lor de-a ma pedepsi pentru c-am fost plecata mai demult...  :-\ ). Era la pupa, beat de soare, intins pe un sezlong si fredonand un cantec. Pesemne ca gandul inca ii statea la sirena aia bruneta de-am intalnit-o cand am trecut prin Dardanele :D
- Ezo, fetito, vino incoa! ma chema el, iar eu, un pic dezorientata, iesii de dupa catarg, inca bosumflata, si ma apropiai de dansul. Ia zi-mi, ce zi e astazi?
- Pai... e 9 septembrie, nu?   ???
- Si ce inseamna 9 septembrie?
- E... ziua de dupa 8 septembrie?  ;D
- Exact. E o zi ca oricare alta, insa mi-as dori ca de acum incolo pentru noi sa fie mai mult decat o alta zi. As vrea sa organizez inainte de plecare o petrecere surpriza pentru restul echipajului. Ce zici, ma ajuti?

Deja... mi se evaporasera toate gandurile de razbunare. Imi plac surprizele la nebunie, si nu as fi scapat nici o sansa sa ii surprind pe cei dragi mie - in mod placut, evident  :whistling: Yupiiiiii!!!!  :happydance: mi-am zis in gand, bolborosind spre capitan:
- Cu placere  :angel:
Si ne-am pus pe treaba.....
« Ultima Modificare: 09 Septembrie, 2009, 02:16:57 p.m. de Ezo »
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

09 Septembrie, 2009, 09:04:46 p.m.
Răspuns #607

Semiramis

Global Moderator
ce-am auzit? petrecere? noroc că eram după timonă. altfel nu auzeaqm nimic. şi aşa abia distingeam şoaptele schimbate între căpitan şi ezo... ce petrecere? când? ufff, ăştia nu mai zic nimic. stau şi se uită unul la altul... ezo e cam ofticată că nu ne-am dus la ceai. eu am vrut, însă scriam o scrisoare dianei şi încercam să prind un pescăruş ca să i-o leg de picior şi să-i dau coordonatele de destinaţie. diana iar umplă creanga prin bazarul din port. hmmmm... petrecere. o fi tematică? ia să ciulesc eu mai bine urechea.

10 Septembrie, 2009, 10:01:56 a.m.
Răspuns #608

selma

Sunt Selma  ..Vreau si eu la Rusi ..ma luati si pe mine ?? :-* daca aveti nevoie de o asistenta medicala ..sunt aici !!! :D :D :D :Ddaca nu,spal gatesc,fac curat .Ce ziceti?? :D :D :D
Vrei sa fii iubit, iubeste ! ( Seneca )

10 Septembrie, 2009, 10:44:50 a.m.
Răspuns #609

charlie

Masaj faci?  :D

Unde e mai nene cafeaua aia, ca dorm pe mine!?

10 Septembrie, 2009, 08:42:47 p.m.
Răspuns #610

Diana Nistor

"Iar o sa ma certe Semiramis ca am umblat creanga prin bazarele din port! Dar nici nu mi-am dat seama ce repede au trecut cele 6 ore de cand am plecat de pe corabie! Uf! Poate o sa o linistesc cu niscaiva stafide cu ciocolata." Alergam spre corabie incercand sa imi fac intrarea cat mai subtila.
"Aud o voce straina, un pic timida" am mai apucat sa imi spun in gand inainte sa ajung pe punte. Charlie striga dupa cafea, Aridana isi savura nepasatoare cartea pe care o primise de la prieteni inainte sa plece din Constanta. Capitanul cerceta din cap pana in picioare o fata care, imi soptea Ezo,  se numea Selma si vroia sa vina cu noi in Rusia.
"Bucurosi de oaspeti!" am spus, luand-o inaintea Capitanului care cred ca ar mai fi perpelit-o putin inainte sa ii ureze "bun venit". "Capitane, ti-am adus tutunul preferat. " asa incercam sa evit privirea lui incruntata din cauza obrazniciei mele. "O conduc pe Selma la cabina ei si apoi ma duc sa desfac sacosele cu cumparaturi. Semi, poti sa ma ajuti? Vad ca Ezo a fugit la bucatarie sa vada ce e cu cafeaua aia. Am inteles ca o sa fie petrecere in curand pe corabia noastra. Abia astept! Va fi ocazia perfecta sa o cunoastem pe Selma mai bine, nu-i asa? Ezoooo... mai e ceva kasha ramasa de aseara? Mi s-a facut o foame... de cal! :D"
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

11 Septembrie, 2009, 11:30:01 a.m.
Răspuns #611

valentina

Oare pe unde mai mergem si azi,incotro ne-ndreptam.Spre ce noi orizonturi navigam?
Eh nu ma luati in seama,sunt cam scumpa la vedere,stau retrasa in cabina mea si privesc apele cum se involbureaza la trecerea navei noastre.
  Ma las fermecata de cantecul valurilor,parca ma cheama sa ma alatur lor,acolo in adancuri sa-mi arate bogatia ce salasluieste in adancurile vibrante.
In acel tumult,ma afund ca-ntr-o visare
Si pe iris imi apare o naluca,unde-i oare?
Vai,e oare adevarata ,e sirena fermecata ?
Sau e doar o nalucire ce din ape ne apare
Si apoi dispare...in valuri cristaline !
  Ah,am inceput sa am vedenii,stau prea mult timp in cabina,nu ma lasati sa ma robesc visarii,luati-ma la tarm sa mai pasesc si eu pe pamant .
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Septembrie, 2009, 11:44:49 a.m.
Răspuns #612

charlie

Eu nici nu stiam ca am plecat... de ce nu m-ati trezit mai oameni buni. Si cafeaua aia, tot nu e. Care a baut-o?  :rant:

11 Septembrie, 2009, 10:16:21 p.m.
Răspuns #613

Semiramis

Global Moderator
ie, apăru diana... auzi, vrea să-mi de stafide. crede că scapă. frumos îţi şade, te tirezi în port la shopping fără mine...
oricum, e bine că mai veniră marinari. selma, poţim să ne ajuţi la bucătărie. ezo cred că a fugit cu cafeaua lui ciarli...
mi-e o foame, de mă doare...
ce ziceau oare oamenii ăştia de petrecere?

12 Septembrie, 2009, 07:09:40 a.m.
Răspuns #614

Diana Nistor

"Ah, Semiramis nici nu s-a atins de stafidele lasate strategic sub nasucul ei fin! Auzi la ea! Ii e foame! Sa ii pregatesc un sanviș cu... cu... ii pun de toate pe el si basta!"
Valiusk, ma bucur ca ni te-ai alaturat! Stiam ca esti in cabina dar nu am vrut cu nici un chip sa te deranjez desi m-am asigurat de fiecare data ca nu iti lipsesc cele ale gurii. Mergem spre Rusia si, pana ajungem,  punem de o petrecere despre care cred ca Ezo, Capitanul si Aridana pot sa iti spuna mai multe.
Semi, ai vreun plan legat de meniu de ceri ajutor? Charlie a adormit in sezlong asteptand cafeaua aia care ba a fost prea fierbinte, ba s-a racit peste masura. Am obosit! Unde e cafeaua aia, pana la urma?! Charlie, da' de un RedBull ce zici? ;)
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."