Ufff... Trebuia sa stea Semi la panda, apoi sa imprastie zvonuri

Numai de petrecere surpriza n-o sa avem parte. Care mai de care azi s-a pus cu gura pe mine: "Am auzit ceva de o petrecere?! Unde? Cand? Cum? Ce fel? In ce ne costumam??" Auuu, ma doare capul!!!

Ah, si cand il mai aud si pe Charlie cum striga dupa cafeaua... lui?!

, chiar ca imi vine sa imi iau lumea in cap

Na nene, uite, ti-am adus si cafea. Destul de fierbinte? Destul de dulce? Vrei si lapte? Vrei si frisca? Da' una dupa ceafa nu vrei?!

Usurel, usurel toata lumea, va explic imediat cum sta treaba cu petrecerea. Semiramis, tu o ajuti pe Diana la despachetatul cumparaturilor. In cel mai scurt timp va astept la bucatarie cu verdeata, carnea pentru friptura, ouale, laptele si... stafidele (sper ca au mai ramas

). Charlie, o iei pe Selma si faceti ordine pe punte. Ia uite, toate in toate partile! Pai voi cum vreti sa va zbenguiti la petrecere in toata harababura asta? Ah, si dati si cu mopul. Valyusk, am inteles ca esti cam clandestina la bord

Glumesc

Pai... ca tot cunosti fiecare coltisor de pe corabie, cred ca tu ai fi cea mai potrivita sa aranjezi cabinele pentru somnicul de dupa

O sa fim morti de oboseala, ar fi bine ca fiecare sa-si gaseasca patul gata pregatit pentru culcare

Aridana (esti prin zona?

), tu... esti DJ-ul din seara asta

Am incredere in gusturile tale muzicale. Cat despre tine, domnule capitan visator, ai face bine sa-mi multumesti (cel putin

) pentru ajutorul gratuit in distribuirea responsabilitatilor. Poate n-ar strica sa ma ajuti un pic prin bucatarie (cu degustatul, stai linistit, ca altceva parca mi-e si frica sa te rog sa faci). Ah, sa desfaci o sticla de-aia de vin rosu de Antalia, si sa cobori la bucatarie cu ea

Gata, la treaba toata lumea, ca acusi vine seara