09 Octombrie, 2025, 07:56:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 307789 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Septembrie, 2009, 11:18:58 a.m.
Răspuns #615

Ezo

Ufff... Trebuia sa stea Semi la panda, apoi sa imprastie zvonuri  >:( Numai de petrecere surpriza n-o sa avem parte. Care mai de care azi s-a pus cu gura pe mine: "Am auzit ceva de o petrecere?! Unde? Cand? Cum? Ce fel? In ce ne costumam??" Auuu, ma doare capul!!!  :bop: Ah, si cand il mai aud si pe Charlie cum striga dupa cafeaua... lui?!  ???, chiar ca imi vine sa imi iau lumea in cap  :boxed:
Na nene, uite, ti-am adus si cafea. Destul de fierbinte? Destul de dulce? Vrei si lapte? Vrei si frisca? Da' una dupa ceafa nu vrei?!  :getlost:

Usurel, usurel toata lumea, va explic imediat cum sta treaba cu petrecerea. Semiramis, tu o ajuti pe Diana la despachetatul cumparaturilor. In cel mai scurt timp va astept la bucatarie cu verdeata, carnea pentru friptura, ouale, laptele si... stafidele (sper ca au mai ramas :o). Charlie, o iei pe Selma si faceti ordine pe punte. Ia uite, toate in toate partile! Pai voi cum vreti sa va zbenguiti la petrecere in toata harababura asta? Ah, si dati si cu mopul. Valyusk, am inteles ca esti cam clandestina la bord  :D Glumesc  :P Pai... ca tot cunosti fiecare coltisor de pe corabie, cred ca tu ai fi cea mai potrivita sa aranjezi cabinele pentru somnicul de dupa  :D O sa fim morti de oboseala, ar fi bine ca fiecare sa-si gaseasca patul gata pregatit pentru culcare  ::) Aridana (esti prin zona? :-\), tu... esti DJ-ul din seara asta  ;D Am incredere in gusturile tale muzicale. Cat despre tine, domnule capitan visator, ai face bine sa-mi multumesti (cel putin  :-[) pentru ajutorul gratuit in distribuirea responsabilitatilor. Poate n-ar strica sa ma ajuti un pic prin bucatarie (cu degustatul, stai linistit, ca altceva parca mi-e si frica sa te rog sa faci). Ah, sa desfaci o sticla de-aia de vin rosu de Antalia, si sa cobori la bucatarie cu ea  ;D Gata, la treaba toata lumea, ca acusi vine seara  ;)
« Ultima Modificare: 12 Septembrie, 2009, 11:30:15 a.m. de Ezo »
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

12 Septembrie, 2009, 08:00:16 p.m.
Răspuns #616

ARIDANA

Vizitator
     Mda...nu prea am inspiratie ca DJ,multumesc Ezo pentru incredere,tot la cartea de povesti imi sta gandul.Poate parea ciudat,am inceput cu inceputul,apoi am dat o fuga catre sfarsitul ei,am ramas suspendata intre,ca si cum ar trebui sa reformulez incheierea.Daca incepe prost se poate termina bine,daca incepe bine se poate termina prost...mai greu dureaza mai mult de trei zile o minune.E frumos pe corabie,ne ingaduim cu bune si rele atat vreme cat ne uneste dorinta de-a ne ajuta sa plutim pe valuri,sa simtim vantul si ploaia altfel decat pe uscat...
     Cum sa te-aduni pentru o petrecere daca hazul vine din interior iar acolo e plin de altceva sau e gol?

13 Septembrie, 2009, 10:29:58 a.m.
Răspuns #617

Semiramis

Global Moderator
hai diana să o ajutăm pe ezo la bucătărie. partea bună e că e cald afară, . poate după ce terminăm cu pregătirile facem o baie. ăţ învăţăm pe ciarli să înoate. o rugăm şi pe aridana să ne ajute şi când îl vedem pe ciarli că doarme somnul îla mai bun în hamac, îl zvârlim peste bord. numai să nu ne prindă căpitanul. o trimitem pe selma să-l ţină de vorbă. până atunci, putem mânca nişte burgeri mediteraneeni. vă fac eu. :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Septembrie, 2009, 11:28:32 a.m.
Răspuns #618

charlie

"Eu stie" sa innoate.

Mona, astept mancarea. La pat.  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Septembrie, 2009, 11:29:50 p.m.
Răspuns #619

ARIDANA

Vizitator
   Ajut cu drag la bucatarie,Semiramis.Cred ca ar trebui sa-l tinem in camera pe Charlie,poate se-nvata si pe uscat...ca prea bine stie sa inoate.  ;) :D
   Pana la urma,ar fi buna si-o petrecere ...cate una in fiecare seara,pentru cei cu atributiile implinite la zi.

Noapte buna...deocamdata. :P

14 Septembrie, 2009, 08:20:21 p.m.
Răspuns #620

Semiramis

Global Moderator
"Eu stie" sa innoate.

Mona, astept mancarea. La pat.  :D

dar ce bre, eşti bolnav?

15 Septembrie, 2009, 08:48:32 a.m.
Răspuns #621

charlie

Trebuie sa fiu bolnav ca sa primesc mancarea la pat?  :-\

15 Septembrie, 2009, 09:05:40 p.m.
Răspuns #622

Semiramis

Global Moderator

15 Septembrie, 2009, 09:43:04 p.m.
Răspuns #623

charlie

oi fi vreun ştab...
ȘTAB (1) ștaburi, s.n., (2, 3) ștabi, s.m. 1. S.n. (Înv.) Stat-major. 2. S.m. (Înv.) Ofițer care făcea parte dintr-un ștab (1); p. ext. ofițer superior

Ehe... omul poate visa nu?
Atunci bine, daca nu e mancare la pat, vin eu unde vrei tu sa mananc... speram si eu la un mic tratament special.

Ari, astept masajul ala promis. :D

16 Septembrie, 2009, 12:47:28 p.m.
Răspuns #624

Ezo

...si se apropia seara noastra mult asteptata cu pasi marunti si repezi... cand primiram o veste zdruncinatoare: lui Charlie i se facuse rau! Nu mai putea lua parte la petrecere, evident. Si, la fel de evident, se pare ca nici Selma. Deh, pe post de infiermiera, trebuia sa aibe grija de bolnavul nostru...  :-\ Bineeee, asta nu ne-a impiedicat, fireste, pe noi ceilalti, sa ne distram. Ne-am petrecut noaptea spunand glume, cantand la muzicuta si ascultand povesti cu sirene si pirati... Printre acorduri de Katiusha si printre pasi stangaci de Kazacioc, ma strecurai, la un moment dat, in cabina suferindului nostru, cu o ceasca de ceai fierbinte in mana. Selma tocmai ii aranja grijulie o compresa rece pe frunte. He he, la o adica, cu o asa doctorita prin preajma, daca as fi fost baiat, si eu as fi cazut la pat  :D

Rand pe rand, petrecaretii incepura si ei sa se retraga... Numai Diana a mai ramas o vreme, sprijinita de catarg, cu ochii spre largul marii, admirand oglindirea lunii in valurile marii sau poate doar aducandu-si aminte de petrecerile de odinioara, cu lautari, poeti si vrajitori laolalta...

17 Septembrie, 2009, 11:48:49 p.m.
Răspuns #625

ARIDANA

Vizitator

Ari, astept masajul ala promis. :D

Mai poti astepta,pana maine?Va fi,peste promisiune, numai ca va trebui sa ajuti un pic la micul dejun la pat.Gatesc placinta,poti sta ca suport pentru intins foile si-atunci vom economisi timp si te vei alege cu un preambul de masaj...
Ce spui,te bagi?  :D ::) :angel:

18 Septembrie, 2009, 11:53:47 a.m.
Răspuns #626

selma

Vad ca nu-mi raspunde nimeni  >:( >:( >:(
Nu-i nimic ..."daca voi nu ma vreti eu va vreau " :D :D :D :D
asa ca n-aveti  incotro ..si fiindca tot vorbeati de cafea am facut eu..e fierbinte  tare si foarte putin dulce ... mmmm ce frumos miroase !!
Poftiti,serviti pana nu se raceste !! :) :) :)
Vrei sa fii iubit, iubeste ! ( Seneca )

18 Septembrie, 2009, 12:06:06 p.m.
Răspuns #627

charlie

Da, eram ocupat cu asistenta selma.  :D

O bucata placinta de mere si 2 cafele va rog.  :P

18 Septembrie, 2009, 01:52:39 p.m.
Răspuns #628

Ezo

Facui ce facui, si macar ca nu beau cafea de obicei, ma strecurai in bucatarie si ciordii cafeaua facuta de Selma  :D :angel: Prea mirosea ea frumos... asa se face ca acum se odihneste bine-mersi intr-un... Tiramisu  ;D

Dar mai aveti de asteptat vreo 5 ore pana o sa puteti manca  ::)
« Ultima Modificare: 18 Septembrie, 2009, 02:00:53 p.m. de Ezo »

18 Septembrie, 2009, 02:15:05 p.m.
Răspuns #629

valentina

A ! Buna ziua,am iesit si eu pe punte.Ce frumos e cerul !Nu-i pic de nor chiar daca e toamna,e o zi nemaipomenita.Abea astept sa ajungem la tarm,chiar si in Rusia,dar nu Siberia pentru ca vreau totusi sa mai admir culoarea toamnei,e atat de frumoasa .
  Ce avem azi la pranz?Facem cu schimbul sau avem un bucatar anume?Eu ma gandeam sa fac o ciorbita de vacuta si pui pe sticla,desert fructe ,ce atatea dulciuri (ingrasa )mai mancam si fructe.
  Briza imi mangaie fata,si gandul mi-l duce departe...Oare unde ?La ciorbita de vacuta,of bucatare hai odata ca nu gasesc nimic pe aici,doar tu sti unde ti vesela si oalele.
  Astept...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume