09 Octombrie, 2025, 07:56:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 307789 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Septembrie, 2009, 08:21:42 p.m.
Răspuns #630

Diana Nistor

"Primele zile de toamna!" - striga una din fete, vesela.
"Da' de unde!" replica Charlie. "Uita-te la orizontul de colo. Si apoi, soarele arde prea tare. am facut ramasag cu capitanul pe o mie de ruble ca in dupa-amiaza asta vom avea o furtuna cu tunete si fulgere."
"Cobeste, ca-ntotdeauna! (vezi lapidarul unor definitii...!)" spuse Semi, zambind, si in clipa urmatoare sari drept in apa. Si apoi:
"Dumnezeule, e fantastic de calda!"
"Asta nu face decat sa confirme prezicerea mea in legatura cu furtuna!"
Si, in mod curios, chiar in clipa aceea se auzii un bubuit de tunet venind din cerul fara nici un nor.
"Vedeti!" triumfa Charlie. "O sa ne ude pana la piele daca nu intram in cabine, iar tu, Capitane, o sa-mi platesti ramasagul!"
"Las' ca vedem noi!"
"N-a tunat, a fost o manevra de coasta a nu stiu carei armate rusesti." am intervenit eu.
Charlie se intinde pe spate, cu palaria pe nas, colosal de bine dispus. Refuza sa se scalde afirmand ca e un inotator slab.
Dupa-amiaza inainta lent, iar noi ne insoream, huzurind si mancand portocale si band vin sub un cer si in fata unei mari de un albastru netulburat.
"Terminati odata mancarea aia si ascultati ce va spun eu!" adauga Charlie imbatat mai mult de  succesul previziunii sale, pentru ca intr-adevar ploaia a inceput sa se reverse in panze lucitoare, in timp ce tunetele mugeau si bombaneau. Capitanul era bun de plata.
"Asta e!" zice, fluturandu-si bratele ca un corb batran.  :laugh: :laugh: :laugh: ...
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

18 Septembrie, 2009, 08:43:13 p.m.
Răspuns #631

Semiramis

Global Moderator
bine că a început ploaia... noroc că sunt deja udă de la scaldă. diana sta murată toată pe şezlong şi-l bombăne pe ciarli. valy s-a apucat să ne facă ciorbă de văcuţă... mmmmm
când or fi plănuit oamenii ăştia petrecrea aia? am un chef de dans...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Septembrie, 2009, 08:51:36 p.m.
Răspuns #632

Ezo

bine că a început ploaia... noroc că sunt deja udă de la scaldă. diana sta murată toată pe şezlong şi-l bombăne pe ciarli. valy s-a apucat să ne facă ciorbă de văcuţă... mmmmm
când or fi plănuit oamenii ăştia petrecrea aia? am un chef de dans...

Voi ati dormit la petrecere, oameni buni?!?  ???  :rofl: Ca la cat ati baut, ati mancat si ati dansat pe ritmuri de Katiusha, nu e de mirare sa nu va mai amintiti nimic  :laugh: Asa, bravo!!! Mai bine ati pune de-o alta paranghelie. Ce ziceti de seara asta? In cabina capitanului?  :D
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

29 Septembrie, 2009, 03:39:10 p.m.
Răspuns #633

Ezo

Toamna isi revarsa in fiecare zi parul frunzos peste fruntile oamenilor morocanosi...

Pe corabia noastra mai mult liniste. Petrecerile au fost atat de rare in ultimul timp, incat marinarilor le trebuie o perioada cel putin la fel de luuuunga de refacere ca si cea in care li s-au lungit urechile dupa o gura de voie buna si povesti inmuiate in vin cald la lumina lumanarilor... De aceea, capitanul a mai amanat putin plecarea spre orizonturile mult visate ale lui Charlie...

De cateva zile, insa, se observa o acuta micsorare a portiilor de mancare... Oare ce se intampla?  ??? Ba mai mult, Semiramis a inceput sa stranute intr-una. E alergica, paremi-se, la ceva, desi ea stia ca nu face alergie decat la parul de catel...  :-\ Nu trebuie sa fii Sherloc Holmes ca sa stii ce stiu si eu  ::) Numai... sa nu mai spui la nimeni, e micul nostru secret  :-X Nu puteam sa-l las singurel acasa pe Pufica, si nu stiu ce m-as face daca nu m-ar lasa sa-l iau si pe el cu mine in Rusia... E atat de dragalas, si de cuminte, si de... si de.... Uoofff, imi vine sa-l mananc de scump ce e  :P De aceea, nimeni nu trebuie sa afle de el pana nu ridicam ancora....  :-X So, be quietttttt!! Ma duc sa mai ciordesc un pic de placinta cu branza. Pe care tot eu am facut-o  :laugh: Pentru el, evident  :angel:

07 Octombrie, 2009, 09:33:28 p.m.
Răspuns #634

Semiramis

Global Moderator
de unde să fie în mijlocul mării păr de câine? am căutat în toate cabinele. nici urmă. atunci la ce am alergie? şi îmi este şi foame. ia să dau o raită pe la bucătărie, poate găsesc ceva. aaa, uite plăcintă cu brânză. dar ce se vede după dula? ah, o coadă. de câine alb. ha, v-am prins! ce drăgălaş e... al cui o fi? cine te-a lăsat măi amărâtule aici? să vezi ce-i fac. hai să îţi dau nişte plăcinţică. ce drăguţ eşti! :)
oare unde o fi toată lumea? bagă somn?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Octombrie, 2009, 12:53:49 p.m.
Răspuns #635

ARIDANA

Vizitator
   Eu,pe-aici...! Cred ca m-a luat somnul de nu stiu cand am ajuns in larg...De mare sau de ocean?
Doamne,ce ametita sunt!  Oare asa e raul de mare sau am bagat prea mult somn, precum spui Semiramis.
Nici nu mai stiu care si ce ar trebui sa faca pe un vas.Capitan mai avem? :o
  Cine stie incotro ne indreptam?... poate dau si eu o mana de ajutor,doar la bucatarie sa nu ma puneti si gandul la imbuibeala imi face rau.Mai mult aer ,chiar o furtunica,mica mica cred ca mi-ar face bine.
  Scoal' de te trezeste Charlie !
  Ezo,cel alb si dragalas e in siguranta acum,vino si tu pe punte.
  Draga de tine, Diana ,il poti ruga pe capitan sa aiba intelegere pentru ratacirea mea,era mai multa toamna ca de obicei pe tarmul acela unde m-am incotopenit de m-a rascolit si cred ca l-am dezamagit :(

08 Octombrie, 2009, 01:35:55 p.m.
Răspuns #636

charlie

de unde să fie în mijlocul mării păr de câine? am căutat în toate cabinele. nici urmă.

Pasager clandestin chinez?
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Octombrie, 2009, 02:50:46 p.m.
Răspuns #637

Eve

Hei, voi...! Lasati bishoncuta in pace! Am sosit impreuna! Am trimis-o sa caute unde se poate testa o ciosvarta, ceva lichid pentru gat... Reptila Oceanului lovind cu limbile in hublouri, luna plina, lipsa formelor si luminilor dormind pe asfalt mi-au facut o teribila foame.
Ce va uitati asa? Nu-s umbra, nici clandestina in consecinta nici printesa patrupeda nu este! Adica m-ati uitat? Eve, ...Eve de pe batranul Yam... acostat la Istambul...
Lasa, lasa stiu eu ca batranii echipajului ma vor recunoaste!
Cum ramane insa cu fluturii mei din stomac? Nu-s sigur de la dragoste, marinar! Si nu te mai uita asa pierdut, cand pleaca dimineata nimeni nu intreaba incotro! Mai bine, pana nu o intinde si soarele la siesta, poate va indurati si-mi povestiti incotro e camare ceia. Uff oare o sa mor tanara si... nehranita >:(
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

08 Octombrie, 2009, 03:28:07 p.m.
Răspuns #638

charlie

S-a deschis "impinge tava".
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Octombrie, 2009, 07:31:09 p.m.
Răspuns #639

Escu

Global Moderator

Apropo, maestre bucatar, micile mofturi, sugestii, aprecieri, pofte unde si cum ti le comunicam? ;)

Pai...o foaie...un cutit....infipte in usa bucatariei...asa nu o sa le ia vantul...sau apa...

Am uitat sa precizez...el e BRUNO si o sa ne pazeasca de primejdii.

(Image removed from quote.)

Bag de seama ca voi ati uitat de BRUNO...Alt caine nu are ce cauta pe corabie. Am zis..sau va faceti singuri de mancare!
Let's put a smile on that face!

08 Octombrie, 2009, 08:18:49 p.m.
Răspuns #640

Ezo

El e Pufica :) Eu pe Bruno nu-l cunosc. Cine stie prin ce port l-ati uitat  ::) Oricum, de cand s-a aciuat o tanara entuziasta pe la bucatarie, n-am auzit sa fie plangeri in legatura cu mancarea :angel:

08 Octombrie, 2009, 08:34:13 p.m.
Răspuns #641

Eve

Si Pufilica o sa fie sigur prieten cu printesa Bijou. Dumneaei e bishonica ::)
"plici-pleoci pe sotron:

08 Octombrie, 2009, 08:51:49 p.m.
Răspuns #642

Ezo

Pufica nu are ranguri, dar stie sa aprecieze bijuteriile  ::)
Sa speram ca printesa Bishonica nu e prea pretentioasa si nici vanatoare de averi (nu insinuez nimic, doar caut sa ma informez   :angel:)   Nu am mostenit nimic in afara de o codita alba si pufoasa :angel: Extrem de eficienta, de altfel, cand vine vorba de sters praful  :D

08 Octombrie, 2009, 11:13:51 p.m.
Răspuns #643

Eve

:laugh: o nuuuu... fara lucruri simandicoase sau... ce zici de o "curatenie" in doi? :D
"plici-pleoci pe sotron:

08 Octombrie, 2009, 11:17:35 p.m.
Răspuns #644

ARIDANA

Vizitator
  De ce esti atat de radical,maestre bucatar?I-ar prinde bine un pic de ajutor si lui Bruno,in plus ar avea si cui sa-i lase mostenire cele invatate de-a lungul anilor pe corabii.Nitica placinta in minus doar n-o fi foc!Despre partea cu flamanzitul,om pune mana de la mana si-o sa incropim ceva stropit cu vin de-o sa ne oblojim burticile.Te-om indulci si pe tine...Ezo are sa lase deoparte din desertul ei ca sa-ti treaca supararea. :D ;)

Catre ce sa-"mpinga tava"?...ai mirosit ceva bun Charlie?M-am cocotat pe catarg,sa cobor poate mai apuc ceva,macar cat sa scap de curiozitate(tot o sa-mi frang eu gatita odata cu ea..asta e! ;D :P :laugh:)

N-ai sa mori,printesa Eve atata vreme cat iti vei pastra zambetul si glasul cuceritor,mereu se va gasi cineva sa te doreasca alaturi..cu atat mai mult,mai incolo,prietenii adevarati raman chiar si-atunci cand tinerete nu mai e...asa stiu eu :-*
« Ultima Modificare: 08 Octombrie, 2009, 11:19:07 p.m. de ARIDANA »