10 Octombrie, 2025, 08:25:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Foste iubiri...  (Citit de 14410 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Ianuarie, 2007, 09:20:10 p.m.
Citit de 14410 ori

|ngerMorT

Nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect, dar totusi il aduc in discutie.

Sa spunem ca ati iubit mult o persoana, a fost totul pentru voi. Ati iubit-o pentru tot ceea ce reprezenta. Ea.. poate v-a iubit, poate nu...
S-a intamplat ceva.. s-a rupt... Acum esti doar tu cu gandurile tale.

Poti spune oare vreodata despre aceasta persoana pe care o data ai iubit-o atat de mult, cuvinte urate acum? Poti spune despre cel cu care ai impartit momente de neuitat ca e un dobitoc, o javra, sau alte apelative de acest gen? Oare nu esti tu cel ce l-a iubit? De ce l-ai mai iubit daca este asa cum zici ca este acum?

Oare incercam sa ne convingem ca e mai bine ca s-a terminat apeland la astfel de ganduri? Ne ajuta asta sa trecem mai usor peste moment?

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Ianuarie, 2007, 09:22:05 p.m.
Răspuns #1

Strumfita

Cred ca o singura persoana de pe acest forum iti poate raspunde mai bine la intrebare ..   ::)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

25 Ianuarie, 2007, 09:29:23 p.m.
Răspuns #2

Semiramis

Global Moderator
ce rost are? de ce să mai stricăm ceva ce deja e stricat.
am avut o relaţie foarte lungă şi cu bune şi cu rele. am plecat cu zâmbetul pe buze din ea căci, după cum spune o prietenă dragă mie, există un timp pentru toate.
şi cred că a meritat acea relaţie, tocmai ca să îl cunosc pe cel care îmi este alături acum, un om pentru care aş lepăda din viaţa mea tot pe-atât, cât am pierdut până să-l cunosc, dar numai ca să fiu cu el... :)
ce e stricat, stricat rămâne, iar dacă reuşim să reparăm, vom şti că a fost cândva stricat şi ne poate lăsa când ne e lumea mai dragă...(astea sunt semiramis-isme... :D, căci ştiu eu ce spun  :-X)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Ianuarie, 2007, 09:34:38 p.m.
Răspuns #3

catty

hmmm...buna intrebare....mi-am adresat-o de nenumarate ori...

parerea mea este ca uneori intradevar ne mintim singuri pentru a trece mai usor peste...alte ori persoana pe care am iubit-o atata de mult s-a schimbat si a ajuns sa poate fi caracterizata de astfel de apelative...iar alte ori...iubirea nu ne lasa sa vedem totul..si acum ca putem vedea mai clar...

oricum poate din respect pentru ceea ce acea persoana a reprezentat in viata noastra ar trebui sa pastram macar o minima decenta ;D
si cred ca avem tendinta de a trece la aceste forme de atac imediat dupa despartire...cand...frustrarile si durerea joaca un rol foarte important...dar in timp(si asta am aflat-o pe pielea mea) reusim sa ne acomodam cu ideea ca "a fost" si incercam sa ramanem cu amintirile frumoase...cel putin asa ar trebui...nu? :)

ufff...depinde de atatea...

25 Ianuarie, 2007, 10:11:43 p.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator
Eu zic ca se poate  :-[

Orice te ajuta sa treci peste, e binevenit. Trecutul e trecut, nu mai e prezent :)

25 Ianuarie, 2007, 10:59:20 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

poti spune...daca se doveste a fi altfel decat credeai.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

25 Ianuarie, 2007, 11:05:59 p.m.
Răspuns #6

Luli

Eu am fost indragostita in liceu de un tip cu care abia ma salutam.Interesant este ca toata viata l-am visat,destul de rar,dar vise foarte frumoase,in care nu ne vorbeam,ne priveam sau ne tineam de mina,o data ne-am sarutat...m-am trezit cu o senzatie de bine intotdeauna,de plenitudine,oare de ce?Acest lucru nu mi se-ntimpla cu nimeni,nici cu sotul meu.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

31 Ianuarie, 2007, 11:41:36 a.m.
Răspuns #7

Kathlen

Cred ca circumstantele in care se despart cei doi  isi spune cuvantul!
In cazul meu, am stat 3 ani impreuna si l-am prins cu alta :) so...chiar daca am stat impreuna chiar daca m-au legat niste semtimente de el, cred ca as fi indreptatita sa ii pun cateva nume mai putin ortodoxe!!!Cu toate astea viata merge inainte si intre timp am descoperit dragostea adevarata!!!
Acum realizez ca ar trebui sa ii multumesc pentru tot ce a facut!!!

Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!

03 Februarie, 2007, 10:23:44 p.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

despre persoanele pe care le-am iubit...nu pot sa ii vorbesc de rau...sa ii injur sau alte lucruri...pentru ca ne-a legat un sentiment foarte frumos...curat...si nu cred ca merita...sa intinez amintiri frumoase...poate cele mai frumoase din viata mea...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

04 Februarie, 2007, 06:51:55 p.m.
Răspuns #9

pokemon

poti spune cuvinte urate daca s a schimbat si constati ca este la polul opus fata de ce ai cunoscut tu...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Februarie, 2007, 10:49:51 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
despre persoanele pe care le-am iubit...nu pot sa ii vorbesc de rau...sa ii injur sau alte lucruri...pentru ca ne-a legat un sentiment foarte frumos...curat...si nu cred ca merita...sa intinez amintiri frumoase...poate cele mai frumoase din viata mea...

nu m-am putut abţine... :D
Burn, ştiu că ai o vârstă fragedă...dar totuşi...câţi bărbaţi/băieţi ai iubit tu până acum...?
 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Februarie, 2007, 01:30:14 p.m.
Răspuns #11

Doniacris

Atitudinea "de dupa" ne spune cum suntem de fapt claditi interior . Oricat am fi de raniti, din respect si tot nu ar trebui improscat cu noroi. Daca tot am iubit sau cel putin placut o persoana intr-o anumita secventa spatio-temporala, care ar fi rostul?!
Sa trecem mai usor peste deceptie, rana sau durere?!
Aiurea?!
Cine se minte atunci?!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

16 Februarie, 2007, 10:51:25 p.m.
Răspuns #12

burn_2_hell

nu m-am putut abţine... :D
Burn, ştiu că ai o vârstă fragedă...dar totuşi...câţi bărbaţi/băieţi ai iubit tu până acum...?
 8)

doua... ;)...e foarte aiurea...toti judecati prin prisma varstei..iubirea nu are varsta..se poate naste oricand...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

17 Februarie, 2007, 09:22:12 a.m.
Răspuns #13

pokemon

judecam prin prisma varstei pentru ca am trecut si noi prin ce ai trecut tu.si am crezut ca respectivul era jumatatea noastra,dar mai tarziu realizezi ca nu prea a fost asa,si abia mai tarziu iti dai seama daca ai intalnit sau nu sufletul-pereche.
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Februarie, 2007, 01:32:21 p.m.
Răspuns #14

Alia

Parerea mea este ca ar trebui sa iesim cu decenta dintr-o relatie. Da, cineva iubeste, nu mai este iubit, sau nu mai merge relatie, foarte bine, acest lucru reprezinta o experienta , ramaneti (sau nu ) amici, dar de aici si pana a improsca cu noroi cealalta persoana....este drum lung. Intrebarea  este, oare merita? Merita sa-ti apesi si mai tare sufletul cu energie negativa, merita acea persoana efortul de a...ce? refula? prin cuvinte urate sau actiuni....mai putin ortodoxe? Categoric, asa cum spunea cineva, aici, tine si de caracterul fiecaruia. Eu am crezut ca mi-am gasit sufletul pereche, timpul mi-a demonstrat ca...m-am inselat (sau poate nu, dar....) am ramas prieteni buni, desi nu mai este nimic intre noi, este omul pe care l-am iubit, acum, doar pentru ca nu mai este (sau nu mai merita sa fie) nu trebuie sa mi-l fac de dusman. Fiecare merge pe drumul sau, isi continua calatoria, mai intelept poate, cu siguranta mai bogat cu o experienta de viata, drumurile noastre, inevitabil se intersecteaza, dar continua separat. Este principiul meu de viata, nu cred in razbunari, in vorbe urate si in "polite" platite. Se poate sa ma insel, dar..... asta este.....