Parerea mea este ca ar trebui sa iesim cu decenta dintr-o relatie. Da, cineva iubeste, nu mai este iubit, sau nu mai merge relatie, foarte bine, acest lucru reprezinta o experienta , ramaneti (sau nu ) amici, dar de aici si pana a improsca cu noroi cealalta persoana....este drum lung. Intrebarea este, oare merita? Merita sa-ti apesi si mai tare sufletul cu energie negativa, merita acea persoana efortul de a...ce? refula? prin cuvinte urate sau actiuni....mai putin ortodoxe? Categoric, asa cum spunea cineva, aici, tine si de caracterul fiecaruia. Eu am crezut ca mi-am gasit sufletul pereche, timpul mi-a demonstrat ca...m-am inselat (sau poate nu, dar....) am ramas prieteni buni, desi nu mai este nimic intre noi, este omul pe care l-am iubit, acum, doar pentru ca nu mai este (sau nu mai merita sa fie) nu trebuie sa mi-l fac de dusman. Fiecare merge pe drumul sau, isi continua calatoria, mai intelept poate, cu siguranta mai bogat cu o experienta de viata, drumurile noastre, inevitabil se intersecteaza, dar continua separat. Este principiul meu de viata, nu cred in razbunari, in vorbe urate si in "polite" platite. Se poate sa ma insel, dar..... asta este.....