Recunoastem sau nu, orice relatie ne marcheaza si poate ca uneori ne schimba. Si cred ca e direct proportional cu sentimentele investite.
Pentru cei care sunt tentati sa "murdareasca" ceea ce fost prin cuvinte sau gesturi, indiferent cat sunt de raniti, cred ca e de fapt rezultatul unui ego ranit, intervin orgoliul si mandria sifonate.
Pe cand atunci cand iesim cu demnitate dintr-o relatie,- chiar daca ne-am pus atatea sperante, am avut atatea asteptari, am crezut ca am avut sufletul pereche -, parca ne luam putere din propria suferinta.
Poate ma veti acuza de prea multa teorie, dar credeti-ma, stiu ce inseamna suferinta, cat de crunt poate musca, cat de rau poate sa doara, pana la dezintegrare, cum iti doresti sa te spargi in mii de bucati, cat de adanc doare fiece respiratie ... dar nici macar o secunda, o secunda prietenii mei, nu am gandit rau, daramite sa am tot felul de atitudini, care la o adica persoana ta o degradeaza.
Incerc si acum sa inteleg ce s-a intamplat, ca mai puteam face eu, unde am gresit, dar nu, niciodata nu am sa murdaresc ce am avut frumos!