Hai ca am chef sa va impartasesc o scrisorica ce i-am daruit-o sotului meu de curand ... semn ca am revenit la sentimente mai bune

Când nu îţi spun că te iubesc să ştii că te iubesc mai mult
Eşti un parfum sublim ce-l simt, fără cuvinte...
E uneori prea greu de spus, prefer să tac şi să ascult
Când număr printre picături vechi jurăminte
Când uit să-ţi spun că te iubesc, să nu tresari în visul tău
Şi să nu crezi că te-am pierdut printr-o uitare…
Secundă-ţi sunt într-un abis, eşti clipa sufletului meu
Prin întunericul prea dens te-mbrac în soare
Când nu ţi-am spus că te iubesc, te-am mai iubit încă odată
Şi neştiind că te ador, mi-ai plâns în braţe
Smaraldul trist din ochii tăi m-a tot strigat ca altadată
Lăsând durerea ce-o simţeai să mă agaţe
Când nu-ţi voi spune te iubesc, să ştii că te iubesc din nou
Şi-ţi scriu pe buze un sărut ce nu te minte
Nu mă-nvăţa cum să te chem în noapte cu al meu ecou!
Eu ştiu să-ţi spun că te iubesc fără cuvinte…
La multi ani Iubirea mea ...
Este al 6-lea an cand petrecem aceasta zi impreuna ! N-as fi crezut ca vom ajunge pana aici dar iata-ne tot amandoi dupa atatia ani … nu mai suntem singuri acum , avem un ingerash minunat care ne-a facur viata atat de frumoasa . Am reusit sa trecem prin multe si sunt foarte mandra de asta . Vreau sa-ti cer sa ma ierti daca uneori mai fac prostioare sau daca te mai cert cateodata . Si tu mai faci prostioare dar stii ca , pana la urma , iti iert tot pentru ca stiu ca nici eu nu sunt perfecta , pentru ca te iubesc asa cum esti . Oricum te-ai schimbat foarte mult fata de cum te-am cunocut , te-ai schimbat in bine si ma bucur ca ti-ai dat seama de unele lucruri . Cel putin de cand ne-am mutat aici sunt foarte incantata de cum te porti si pentru asta vreau sa-ti multumesc din tot sufletul meu .
Iti multumesc ca o duci pe beby dimineata la gradi si ma lasi si pe mine sa mai dorm ... Iti multumesc ca nu te superi cand nu am timp sa fac mancare ... Iti multumesc ca esti alaturi de mine si ma incurajezi cu facultatea ... Iti multumesc ca imi dai libertate sa stau si eu cand si cand cu colegii la o cafea ... Iti multumesc ca-mi cumperi tigari pentru ca stiu cat de mult nu le suporti ... Iti multumesc ca-mi iei puisori de la Mac’ si ca ma duci la Shorley ... Iti multumesc ca ma duci la disco ... Iti multumesc ca imi faci toate capriciile si te duci la orice ora sa-mi cumperi ce am eu chef sa mananc ... Iti multumesc ca ma ajuti cu Deny cand am nevoie de tine ... Iti multumesc ca te duci sa dormi la tactu ca sa ma lasi sa invat ...
Iti multumesc din toata inima mea pentru tot ceea ce faci pentru mine ... Iti multumesc ca ma intelegi atat de mult ... Chiar daca nu-ti spun intotdeauna sa stii ca apreciez foarte mult asta . Vreau sa te mai rog sa ma ierti daca mai uit sa-ti spun TE IUBESC ... dar eu te iubesc fara cuvinte ... si stiu ca stii acest lucru ! Iarta-ma ca nu-ti spun mai des MULTUMESC ...
Îţi mulţumesc
că te-ai născut,
Şi-apoi
că m-ai ales pe mine,
Ca împărţim
şi rău şi bine ...
Din ziua când
ne-am cunoscut.
Eşti tot ce am,
tot ce-mi doresc
Şi amintirile
ne leagă.