10 Octombrie, 2025, 08:39:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un sfat orice e de folos...  (Citit de 6445 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Martie, 2007, 11:07:51 p.m.
Citit de 6445 ori

gyulya_28

Cunosti si tu acea senzatie cand te trezesti dintr-un vis frumos la realitatea cruda.Cand inima se rupe de durere intr-o tacere surda si incordata.Ai pierdut increderea si incet te transformi intr-o masca de gheata care nu mai poate atinge sau iubi..ei bine destul de sad dar am trecut prin asemenea momente tragice  :-\ cand a aparut el  :-* atat de atragator...atat de atent ...de simpatic ...
   Hi5-ul ne-a apropiat, prin el am avut prilejul sa ne cunoastem...din intamplare intrasem pe profilul lui si o anume piesa de acolo mi-a curs ca un balsam la corazon :D ..ciudat ...nici acum nu am aflat cum se numeste anyway am facut schimb de idu-ri si asa a inceput totul.Ne-am intalnit ..of    si inima imi batea nebuneste, eram toata un pachet plin de emotii ..care cu timpul au disparut, am vorbit si totul mi-i s-a parut ok la el...linistit,glumet,fara impresii supermegaextra de treaba si intelegator dezvaluind si o latura mai sensibila..  exista totusi o problema...TIMPUL  >:( pur si simplu nu aveam timp sa ne intalnim ...era genu busyman ...(scoala de soferi,lucru la apartamentu' lui frate'so,etc)...l-am inteles dar nu la infinit ...ne intalneam din cand in cand vreme de doua luni apoi, am inceput sa devin stresanta ...sa-l controlez.. :-\ desi nu numai eu am fost d vina ca si el...ne-am certat m-a jignit(era nervos ) mi-a inchis telefonul in nas, dupa care m-a sunat din nou si nu i-am raspuns...nu a mai trecut mult timp si ne-am desaprtit la comun acord.THE END sau nu?? NU!!pentru k dupa cateva luni i-am trimis un mesaj cum ca mi-e dor de el si am reluat legatura  :D cu speranta ca o sa fie mai bine cu "timpul".A fost o vreme bine asta pana cand s-a angajat la o firma d instalatii,lucru peste program de luni pana sambata inclusiv de dimineata pana aproape seara.Noua ne ramanea sa ne intalnim duminica adica o data pe saptamana ...e si asta ceva ...dar acum apar iar discutii  , probleme ex(ce fac eu in timpul liber, etc).Tin la el prea mult(si poate ca nu i-am
prea spus lucru asta) si el simte la fel dar nu mai stiu ce sa fac nu-l insel, nu-l mint desi el se indoieste, semne nu i-am dat never,dar simt ca  nu e incredere totala intre noi.Ce as putea sa mai fac?? helpp   
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

03 Martie, 2007, 12:00:08 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
a) sa continui sa suferi, dar sa speri fara ca asta sa aline suferinta insasi [evident, si fara nici o garantie ca va fi perfect dupa ce va face rost de bani]
b) sa mergi mai departe si sa-l lasi in pace

In seara asta cred sufar de o criza de inspiratie sensibila..

03 Martie, 2007, 10:11:59 a.m.
Răspuns #2

gyulya_28

Dupa cate s-a intamplat intre noi si ne leaga atat de multe...  ::)si lucruri fruumoase ..nu as putea pur si simplu sa inchid usa si sa abandonez totul. :-\Mai ales cand vad ca isi da si el interesul atat de mult, ma suna in fiecare seara,uneori face posibil sa ne intalnim si sambata seara chiar daca e rupt de oboseala, vad si simt ca ii pasa, ma intelege si il inteleg.Cred ca pentru mine el e ceea ce n-a fost nimeni niciodata si mai mult decat va fi cineva vreodata, asa cred cel putin cu toata convingerea.Si la urma urmei nu sufar numai eu, ci amandoi de dor,de dorinta..au trecut deja doua luni de cand ne-am impacat si recent mi-a spus ca ma iubeste :-[ la fel simt si eu.Vreau sa fie bine ...fiindca merita, o clipa cu el si uit tot lantul de probleme...am luptat prea mult si eu si el...never nu o sa-l las! Si cred ca m-a cucerit..ma gandesc la el fara incetare, ii doresc tot timpul prezenta,nici o fiinta din lume nu mi-e mai draga, mai simpatica, mai necesara, asta sa fie dragostea??? Pentru a iubi celalalt trebuie sa apara impodobit de calitati si deasupra tuturor, sau e de ajuns sa-ti placa atat incat sa nu te mai poti lipsi de prezenta lui??
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

03 Martie, 2007, 04:41:16 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

"Pentru a iubi celalalt trebuie sa apara impodobit de calitati si deasupra tuturor, sau e de ajuns sa-ti placa atat incat sa nu te mai poti lipsi de prezenta lui??"

Pentru a iubi...este deajuns, dar pentru a exista o relaţie sentimentul trebuie să fie reciproc...!

Draga mea..., dacă tu simţi că ai luptat şi îl iubeşti atât de mult...nu renunţa...mergi mai departe, dar...să nu suferi mai târziu dacă lucrurile nu vor decurge poate cum te aştepţi! Pot să îl înţeleg şi pe el prin faptul că este foarte ocupat, poate ajunge târziu de la muncă şi este frânt de oboseală..., dar..., atunci când iubeşti îţi faci măcar 10 minute pe zi pentru persoana iubită! Părerea mea!!!
 A accepta foarte multe numai pentru că iubim uneori înseamnă a renunţa la foarte multe din...noi, din personalitatea noastră, din visele şi zâmbetul nostru şi nu cred că este normal să ne împăcăm atât de uşor cu unele acceptări! Azi acceptăm atât, iar mâine va trebui să accepţi totul...gândeşte-te şi la asta! Plus că dragostea nu înseamnă doar acceptare...
 El spui că are bănuieli...! De ce? El este cel care nu acordă timp relaţiei şi tot el are bănuieli? Mie mi se pare un pic...forţată ideea asta din partea lui!
 Nu vreau să crezi că sunt dură sau insensibilă, dar din experienţele mele şi a celor din jur...consider că iubirea trebuie să fie mai mult! Iubirea este un sentiment care te face să te simţi deosebit, unic, nepreţuit..., iubirea nu cere...dăruieşte, nu aşteaptă doar...este acolo unde şi când trebuie, nu este egoistă, nu este trufaşă...! În iubire sunt doi..., iar când e vorba de două persoane înseamnă că trebuie să se ţină cont de ceea ce îşi doresc amândoi, altfel este doar...relaţie individuală...dacă se poate asta defini cumva... :(...
 Eu cred că ar trebui să discuţi cu el şi despre ce îţi doreşti TU, despre faptul că TU ai vrea să vă întâlniţi mai des, despre faptul că TU simţi ceea ce simţi...şi dacă va răspunde pozitiv prin fapte şi la această discuţie înseamnă că într-adevăr merită un suflet deosebit ca şi al tău!
 Renunţă la visele tale şi la tine până la...tine, draga mea!

03 Martie, 2007, 11:25:32 p.m.
Răspuns #4

gyulya_28

Pai daca ar fi dupa el ne-am intalni in fiecare zi, pe langa faptul ca vine tarziu si e obosit sta si in capatul clujului iar eu la inceputul acestuia...si e cam complicat desi fratele lui locuieste aproape de mine dar tot e putin.Isi face ganduri pentru ca eu am timp liber mai mult ca el.Pentru mine e simplu ca il stiu acolo la lucru, dar pentru el...poate faptul ca ne intalnim si atat de rar.. se pierde mult.. in ultimul timp e foarte depresiv,nu e in apele lui si nu stiu cum sa-l mai iau.Maine urmeaza sa ne intalnim..o sa-i spun ce simt... si cred si sper sa gasim impreuna o solutie ::)       

05 Martie, 2007, 06:47:34 p.m.
Răspuns #5

gyulya_28

Pare ca relatia noastra incepe sa mearga din ce in ce mai bine  ;D :D vorbim mai deschis, ne intalnim mai mult si incet incet dispar problemele.Va multumesc mult pentru sfaturi, chiar mi-au fost de ajutor.Pupici  :-* Si daca e sa fie ceva data viitoare apelez tot la voi dragii mei...sper ca nu va fi nevoie ???

03 Octombrie, 2007, 12:55:11 a.m.
Răspuns #6

Lungu

Saru'mana don'shoara, am citit povestea ta si respunsurile celorlalti, ei bine, ca sa te intelegi bine cu persoana iubita cel mai bine este sa vb direct cu el, am inteles ca va intalneatzi rar, cam asa sunt tot felul de relatii dar asta nu trebuie sa va stea in cale, dorintza de a va intalni trebuie sa vina de la amandoi, trebuie sa luptati amandoi nu doar unu pentru amandoi, iti doresc succes pe viitor si cat mai multe intalniri :P
Gandeste'te ca maine va fii o zi mai buna :)

26 Ianuarie, 2008, 06:30:58 p.m.
Răspuns #7

roxi

Sa il lasi in pace...o relatie din asta nu e relatie..:)