09 Octombrie, 2025, 11:55:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: scrisoare pt tine...pe care poate nu o vei citi niciodata  (Citit de 43915 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2010, 09:21:00 a.m.
Răspuns #30

amelie

Mai lasa-ma sa incerc sa aflu care verde este mai frumos... mi-e dor sa il privesc acum pe cel cu puncte aurii, adanc si tulburator al ochilor tai.... L-as privi o eternitate si simt ca ar fi mereu altfel, si totusi acelasi.
Mai lasa-ma sa visez la revederi cu parfum de lalele alb rosii....
Mai lasa-ma sa simt sarutul florilor de cires din anotimpul in care te-am intalnit....
Mai lasa-ma sa aud "si m-am indragostit de tine..."
Te rog, mai lasa-ma si astazi...si maine...sa fiu nebuna dupa tine
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

20 Octombrie, 2010, 09:33:24 a.m.
Răspuns #31

amelie

Ti-am intrat in sange ... lumina de smarald a ochilor tai e prizoniera noptii din ochii mei... bratele si buzele mele au lasat pecete de nesters pe pielea ta...gandul iti arde patruns de gandul meu....noptile-ti sunt tulburate de ritmul pulsului meu...si vin de fiecare data cand ma chemi...aplec urechea in lutul tanar al pamantului si-ti simt bataia inimii...rasuflarea ta ma cheama ca un cantec de sirena....ochii tai lucesc ca doua lacuri adanci si verzi de munte...Si asa va fi pana la sfarsit. Ne vom mistui unul de altul, clipa de clipa. Vom arde pana la capat, incet si mocnit...Se va spulbera cenusa in privirile noastre....Dar zambetele vor fi acolo. Vor fi acolo mereu...Si iubirea la fel...Pana la sfarsit...Definitiv!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

27 Noiembrie, 2011, 09:15:25 a.m.
Răspuns #32

amelie

As vrea sa fiu stropul de culoare,sa iti aduc toata bucuria care imi sare in cale de cand suntem impreuna...
As vrea sa intind mana,sa iti ating sufletul,sa iti arat cat e de mare!..
As vrea ca locul meu de-acolo sa nu-l pierd niciodata...
As vea sa fim impreuna,clipa de clipa, pentru totdeauna...

08 Februarie, 2012, 01:59:09 p.m.
Răspuns #33

Ben

da, superb
cred ca m-au trecut fiori citind.....

11 Februarie, 2012, 10:41:42 p.m.
Răspuns #34

amelie

27 Februarie, 2012, 09:00:41 a.m.
Răspuns #35

Angy

Paianjenii tes
printre sarma ghimpata
a cuvintelor tale.
Bataile pleoapelor
au cazut
intr-un vis translucid.

Ce-a mai ramas?
There is no finish line. Never in life !!!

29 Februarie, 2012, 09:52:48 p.m.
Răspuns #36

amelie

au ramas doar niste cioturi, frante de rautatea care le-a curmat.Zi de zi mi se demonstreaza ca rautatea lumii nu are limite.Ma razboiesc cu ea in fiecare zi.Si imi promit in fiecare zi ca n-o sa ma doboare.Cel mult o sa ma faca sa imi intind ramurile si mai sus. Spre soarele cald, spre cerul albastru, care uneori pare atat de negru. Dar mereu in el lucesc stelele...strabat razele....si se lumineaza. Poate nu foarte repede....poate nu foarte cald...dar cale de-o lumina sau cale de-o caldura... va exista cineva care se va bucura ca infloresti sub cerul nou de primavara....se va gasi cineva sa creada in tine si in visele tale.

05 Martie, 2012, 11:02:19 a.m.
Răspuns #37

Ben

Buna,
Am o intrebare : de ce scrii toate lucrurile astea aici si nu i le spui lui ? ce rost are ?
Ben

ai vrut sa te parasesc...pentru ca , asa cum spui tu,nu esti cel mai bun pentru mine...pentru ca asa e mai bine pentru amandoi...m-am gandit la asta in fiecare dimineata cand ma sculam...m-am gandit in primele ore ale zilelor, imaginandu-mi cum iti bei cafeaua in tacerea locurilor tale de refugiu...simtind cum te invalui in singuratate...cum incerci sa te speli de mireasma pielii mele, sub apa care curge prea indelung...simtind cum incerci sa te indepartezi de mine ...dar am ramas langa tine...purtand povara unui ocean de fericire, in care am visat sa ne scaldam....
Imi spui ca te vezi imbatranind fara sa lasi nimic in urma...fara sa ai pe cineva alaturi...si asta ar trebui sa-mi puna niste semne de intrebare...Ti-am simtit "batranetea" chiar din prima zi...asa am stiut ca vreau sa fiu eu cea care sa stea alaturi de tine...Fiindca ideea unei varste fara limite, alaturi de tine, ma face fericita...fiindca, pentru prima oara in viata mea, nu ma mai tem de eternitate...fiindca de prima data cand ai patruns in mine ti-am iubit forta si slabiciunea... si fiindca iubesc dulcea lor contopire...Dar nu pot inventa de una singura viata noastra... nimeni nu poate. Nu-ti inventezi viata, iubirea mea...iti trebuie doar curajul de a o trai... [/color] [/i]
[/quote]

05 Martie, 2012, 01:31:15 p.m.
Răspuns #38

Un calator

Iti trebuie curajul pentru a recunoaste tot ce a fost in inima ta, tot ce ai trait si apoi curajul nebun de a merge inainte, mereu inainte in cautarea altor zambete si sclipociri in priviri. Niciodata nu cred ca vor ramane doar "cioturi" pentru ca pana sa se ajunga acolo au fost si lucruri minunate, senzatii, sentimente, oameni dragi si clipe traite cu tot sufletul noatru. Si ma gandesc ca ar fi frumos sa pastram toate aceste lucruri cu adevarat deosebite mult mai aproape de inima noastra pentru a ne amintii ce simtim cand zambetul e zambet si inima tresare. Optimism si detasare :P
Cu pasi subtili si eleganti ai aparut in al meu drag refugiu. In sufletul care este ca un curcubeu de sentimente si gandul un orizont insetat de atatea versuri pe care le astern in inima ta cu o pana de porumbel.

05 Martie, 2012, 03:19:55 p.m.
Răspuns #39

amelie

Ben...i-am spus...si-i spun in fiecare zi. Prin rabdare si iubire adevarata l-am facut sa inteleaga ca, desi viata nu este mereu roz si poate , pentru noi nu va fi niciodata bombon, clipele impreuna pot fi minunate si in alte culori. Multumesc pentru sfat!

05 Martie, 2012, 03:41:05 p.m.
Răspuns #40

amelie

Iti trebuie curajul pentru a recunoaste tot ce a fost in inima ta, tot ce ai trait si apoi curajul nebun de a merge inainte, mereu inainte in cautarea altor zambete si sclipociri in priviri. Niciodata nu cred ca vor ramane doar "cioturi" pentru ca pana sa se ajunga acolo au fost si lucruri minunate, senzatii, sentimente, oameni dragi si clipe traite cu tot sufletul noatru. Si ma gandesc ca ar fi frumos sa pastram toate aceste lucruri cu adevarat deosebite mult mai aproape de inima noastra pentru a ne amintii ce simtim cand zambetul e zambet si inima tresare. Optimism si detasare :P
Un calator, eu merg totdeauna inainte. Pentru mine trecutul, desi frumos uneori, ramane trecut. Nimic nu-l mai poate face sa redevina prezent. Eu consider ca prezentul poate fi mereu mai frumos si mai luminos decat trecutul. Curaj si optimism am destul, slava Domnului. Si chiar daca uneori speranta abia mai palpaie, gasesc macar un motiv sa mai inteteasca valvataia. LA cat mai multe vise.

15 Martie, 2012, 11:43:19 p.m.
Răspuns #41

amelie

iubirea noastra e acum o cetate,n-o mai poate darama nimic. tu mi-ai deschis portile ei si acolo am gasit asa de multa iubire.la inceput nu stiam ce sa fac cu ea:sa ti-o daruiesc pe-a mea...sa o fac pe-a ta sa ma vada. mi se parea doar un basm .frumos,e adevarat,dar un basm.doar cautasem atata timp si nu iesise in calea mea.
si deodata....sa fiu eu asa de norocoasa?
mi-a luat ceva timp sa inteleg ca,desi nu stiu de ce, faceam parte dintre favoritii sortii :cei care si-au gasit sufletul pereche.
acum sunt asa FERICITA ...cu tine si langa tine...in sufletul tau frumos si bun

26 Martie, 2012, 01:07:41 p.m.
Răspuns #42

Un calator

Sa dea Domnul ca cetatea voastra sa dainuie peste ani si ani, iar zidurile cetatii sa va protejeze dragostea si sa scalde zambetele in mii si mii de surasuri si ochisorii sa fie plini de veselie si stralucire. "sa fiu eu asa de norocoasa?" El este cel norocos ca a descoperit in tine, acest suflet atat de bland si de copilaros. Sa te protejeze si sa iti fie alaturi clipa de clipa cu tot ce ascunde inauntrul lui. :D
Cu pasi subtili si eleganti ai aparut in al meu drag refugiu. In sufletul care este ca un curcubeu de sentimente si gandul un orizont insetat de atatea versuri pe care le astern in inima ta cu o pana de porumbel.

26 Martie, 2012, 03:54:43 p.m.
Răspuns #43

amelie

multumesc pentru urare, Calatorule. Imi doresc sa fie asa si-ti doresc sa-ti gasesti ( daca nu l-ai gasit inca) sufletul langa care sa poti sa infloresti, asa cum am inflorit eu.

27 Martie, 2012, 09:26:00 a.m.
Răspuns #44

Un calator

Aduna fluturasi in jurul inimii tale, scalda-ti ochisorii in roua diminetii si lasa-ti fericirea sa topaie in fiecare ungher din adancul din tine. Lasa-te iubita cu tot sufletul tau si urmeaza urma pasilor vostri pana atunci cand pasul va fi unul si acelasi si fiecare traire va fi traita in doua suflete nascand unul singur :D. Toti ne dorim sa gasim pe acel cineva care sa ne faca sufletul sa vibreze, acea valvataie de care vorbeai si sa simtim ca traim. Eu, tu, el, ea..., toti ne putem numi fericiti. Iti doresc tot binele din lume si tot ce iti doresti tu, eu iti doresc inzecit si inmultim cu + infinit :)).