Buna,
Am o intrebare : de ce scrii toate lucrurile astea aici si nu i le spui lui ? ce rost are ?
Ben
ai vrut sa te parasesc...pentru ca , asa cum spui tu,nu esti cel mai bun pentru mine...pentru ca asa e mai bine pentru amandoi...m-am gandit la asta in fiecare dimineata cand ma sculam...m-am gandit in primele ore ale zilelor, imaginandu-mi cum iti bei cafeaua in tacerea locurilor tale de refugiu...simtind cum te invalui in singuratate...cum incerci sa te speli de mireasma pielii mele, sub apa care curge prea indelung...simtind cum incerci sa te indepartezi de mine ...dar am ramas langa tine...purtand povara unui ocean de fericire, in care am visat sa ne scaldam....
Imi spui ca te vezi imbatranind fara sa lasi nimic in urma...fara sa ai pe cineva alaturi...si asta ar trebui sa-mi puna niste semne de intrebare...Ti-am simtit "batranetea" chiar din prima zi...asa am stiut ca vreau sa fiu eu cea care sa stea alaturi de tine...Fiindca ideea unei varste fara limite, alaturi de tine, ma face fericita...fiindca, pentru prima oara in viata mea, nu ma mai tem de eternitate...fiindca de prima data cand ai patruns in mine ti-am iubit forta si slabiciunea... si fiindca iubesc dulcea lor contopire...Dar nu pot inventa de una singura viata noastra... nimeni nu poate. Nu-ti inventezi viata, iubirea mea...iti trebuie doar curajul de a o trai... [/color] [/i]
[/quote]