Zau ca numai Eminescu ne mai poate salva! Cum le stie el pe toate ca un om mare...

"Ne succedem generatii si ne credem minunati" (Mihai Eminescu)
In primul rand, ca sa fie limpede de la inceput, pozitia mea e absolut neutra in pseudo-disputa asta. Asa ca am cate ceva de zis ambelor tabere:
Pentru LoveGirl, Escu, diablo and Co:
Dragilor, nu ma faceti sa caut greselile voastre din posturi ca trantesc un post plin de quote-uri de nu-mi ajung 3 pagini scrise marunt.

Apoi, pt LoveGirl: nu mi se pare normal sa dai minus pentru ceea ce cineva scrie in jurnal, ca de-aia e jurnal, sa fie coltul tau sa aberezi ce vrei acolo, chiar daca nu intelege nimeni nimic... sunt trairi, sunt sentimente. Si by the way, aviz amatorilor, si Escu a dat candva un minus tot la un jurnal, nu mai tin minte exact cui...
Pentru valyusk:
Pe undeva au dreptate mai sus numitii, in sensul ca posturile tale chiar au multe greseli elementare de gramatica. Sigur, privilegiem continutul, dar cand forma devine obositoare e o problema... Cred ca putin mai multa grija in redactare nu ar strica; vezi ca exista buton de preview inainte sa dai Post la un mesaj, recitesti si vezi ce nu e scris corect sau ce nu suna inteligibil. Hai ca tu ai ceva de spus si e pacat sa nu citim din cauza formei.
Pentru voi cei care preferati "verdele in fata" diplomatiei: zau ca din cand in cand o doza de diplomatie nu strica. Nu zic sa nu ziceti ce aveti de zis, ci sa fiti atenti la CUM o ziceti.