10 Octombrie, 2025, 01:09:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: lovegirl,cred ca iti sunt antipatica  (Citit de 11594 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Martie, 2007, 04:49:44 p.m.
Citit de 11594 ori

valentina

Lovegirl,mie mi se pare ca-ti sunt antipatica,de ce?
       Daca nu intelegi ce spun sau ce scriu ar trebui sa incepi sa inveti a intelege si altceva decat ceea ce vrei tu.Daca pe mine nu ma intelegi ,atunci cu propriul tau copil cum faci asta?Si cu multele greseli gramaticale , nu sunt experta in limba romana,insa ar trebui intai sa-ti vezi propriile-ti greseli si abea apoi sa le vezi pe ale altuia.
    Sincer imi pare rau ca nu intelegi unele lucruri.Mi-e greu sa cred ca esti mai grea de cap ca mine.Macar eu recunosc acest fapt,dar Tu?Nu vreau sa ma cert cu tine,nici macar nu te cunosc,dar simt antipatia ta ,si nu stiu de ce ,ca doar nu ti-am facut nimic.
« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 05:53:32 p.m. de valyusck »
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Martie, 2007, 04:58:38 p.m.
Răspuns #1

diablo4u

nu mai fi asa irascibila si in acelasi timp arogant-a ca nu ai dreptate si lovegirl nu ti-a spus cu rautate ce ti-a spus! Asa ca..................

Mai invata sa scrii in romana ca e Jale si in acest topic ai facut greseli! Nu o zic cu rautate ca omul cat traieste invata dar daca gresesti vezi ca ai in dreapta sus o tasta mare pe care scrie "BACKSPACE" mai folosesti-o si u din cand in cand! :'(
« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 05:48:54 p.m. de diablo4u »

11 Martie, 2007, 04:58:58 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
io cred ca a fost singura care a scris ce a gandit.e mai usor sa te corectezi cand iti zic altii, ca de unul singur nu iti dai seama de greseli.
parere mea...
Let's put a smile on that face!

11 Martie, 2007, 05:00:06 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator

11 Martie, 2007, 05:33:34 p.m.
Răspuns #4

valentina

nu mai fi asa irascibila si in aela-si timp arogant-a ca nu ai dreptate si lovegirl nu ti-a spus cu rautate ce ti-a spus! Asa ca..................

Mai invata sa scrii in romana ca e Jale si in acest topic ai facut greseli! Nu o zic cu rautate ca omul cat traieste invata dar daca gresesti vezi ca ai in dreapta sus o tasta mare pe care scrie "BACKSPACE" mai folosesti-o si u din cand in cand! :'(
   Iar tu pe ale tale.

11 Martie, 2007, 05:47:49 p.m.
Răspuns #5

diablo4u

Nu o zic cu rautate ca omul cat traieste invata

greseala e omeneasca! Si mai ales cand ne grabim sa scriem!
« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 05:58:56 p.m. de diablo4u »

11 Martie, 2007, 05:54:08 p.m.
Răspuns #6

diablo4u

« Ultima Modificare: 11 Martie, 2007, 05:55:53 p.m. de diablo4u »

11 Martie, 2007, 06:05:21 p.m.
Răspuns #7

Zantiala

Dragi prieteni....
Lasati-o in pace pe Valy....
Este o femeie foarte sensibila si cu un suflet minunat. Nu merita sa fie atacata astfel.

La urma urmei, aici e un loc unde fiecare dintre noi putem sa scriem ce avem pe suflet. Mi se pare absurd sa judeci un om dupa ceea ce simte, sau dupa felul in care se exprima. Poate ca unii dintre noi gasim mai greu cuvintele. Poate ca unii dintre noi nu suntem "gramatici" sau lingvisti, si mai gresim - mai ales cand suntem emotionati. Alegem forma sau alegem continutul ?

Mi se pare incorect sa taxam cu minusuri faptul ca nu intelegem anumite cuvinte, anumite fraze...

Haideti sa ne purtam omeneste ! :)

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

11 Martie, 2007, 06:48:02 p.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

zantiala sunt de accord cu tine...!
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

11 Martie, 2007, 09:02:12 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
Este o femeie foarte sensibila si cu un suflet minunat.

Cu totii suntem minunati, mai mult sau mai putin.Acum...ce facem ? cand se face mizerie ascundem gunoiul sub pres si ne prefacem ca nu exista?Ciudat...Inca o persoana taxata ca a spus ce a gandit. Nu e singura care gandeste asa, ceilalti au preferat sa taca, din prea multa diplomatie...ca sa zic asa, dar mai bine ca a spus ce a gandit.

Nici eu nu inteleg posturile lu' valyusck, hei, nici macar nu stiu cum se citeste nick-ul ei. Cateodata nici nu le citesc, e prea obositoare. Am spus ce gandesc, o sa fiu la fel de "penal asasinat" ?

Eu cred ca inca ne purtam omeneste...ca daca nu am face-o, eram deja banati pentru injuraturi.

Acestea ziind fise(intentionat am scris asa, cine stie, cunoaste)
Ma inclin.

11 Martie, 2007, 09:13:33 p.m.
Răspuns #10

valentina

Este o femeie foarte sensibila si cu un suflet minunat.

Cu totii suntem minunati, mai mult sau mai putin.Acum...ce facem ? cand se face mizerie ascundem gunoiul sub pres si ne prefacem ca nu exista?Ciudat...Inca o persoana taxata ca a spus ce a gandit. Nu e singura care gandeste asa, ceilalti au preferat sa taca, din prea multa diplomatie...ca sa zic asa, dar mai bine ca a spus ce a gandit.

Nici eu nu inteleg posturile lu' valyusck, hei, nici macar nu stiu cum se citeste nick-ul ei. Cateodata nici nu le citesc, e prea obositoare. Am spus ce gandesc, o sa fiu la fel de "penal asasinat" ?

Eu cred ca inca ne purtam omeneste...ca daca nu am face-o, eram deja banati pentru injuraturi.

Acestea ziind fise(intentionat am scris asa, cine stie, cunoaste)
Ma inclin.
La cine te referi ca a spus ceea ce a gandit?La lovegirl?Pana la urma aici suntem pentru altceva.Cred ca acest site este dedicat iubirii si nu antipatiilor ,sau a re-invatarii limbii romane.
    Eu zic ca exista alte site-uri pentru asa ceva.E k daca nu-mi citesti posturile.Nu ma deranjeaza.Pana la urma toti suntem intr-un fel sau altul obositori.Daca a-ti citi si cu inima si nu numai cu ochii poate ca a-ti intelege mai bine.

11 Martie, 2007, 09:15:38 p.m.
Răspuns #11

Escu

Global Moderator
Citat
La cine te referi ca a spus ceea ce a gandit?La lovegirl?Pana la urma aici suntem pentru altceva.Cred ca acest site este dedicat iubirii si nu antipatiilor ,sau a re-invatarii limbii romane.
    Eu zic ca exista alte site-uri pentru asa ceva.E k daca nu-mi citesti posturile.Nu ma deranjeaza.Pana la urma toti suntem intr-un fel sau altul obositori.Daca a-ti citi si cu inima si nu numai cu ochii poate ca a-ti intelege mai bine.

In caz ca nu ai observat sunt mai multe categorii, se poate scrie despre aproape orice, nu numai despre iubire.Poti sa scri unde vrei.

11 Martie, 2007, 09:20:50 p.m.
Răspuns #12

Lorelei

Zau ca numai Eminescu ne mai poate salva! Cum le stie el pe toate ca un om mare...  :laugh: :laugh:

"Ne succedem generatii si ne credem minunati" (Mihai Eminescu)

In primul rand, ca sa fie limpede de la inceput, pozitia mea e absolut neutra in pseudo-disputa asta. Asa ca am cate ceva de zis ambelor tabere:

Pentru LoveGirl, Escu, diablo and Co:

Dragilor, nu ma faceti sa caut greselile voastre din posturi ca trantesc un post plin de quote-uri de nu-mi ajung 3 pagini scrise marunt.  :police: :police:
Apoi, pt LoveGirl: nu mi se pare normal sa dai minus pentru ceea ce cineva scrie in jurnal, ca de-aia e jurnal, sa fie coltul tau sa aberezi ce vrei acolo, chiar daca nu intelege nimeni nimic... sunt trairi, sunt sentimente. Si by the way, aviz amatorilor, si Escu a dat candva un minus tot la un jurnal, nu mai tin minte exact cui...

Pentru valyusk:

Pe undeva au dreptate mai sus numitii, in sensul ca posturile tale chiar au multe greseli elementare de gramatica. Sigur, privilegiem continutul, dar cand forma devine obositoare e o problema... Cred ca putin mai multa grija in redactare nu ar strica; vezi ca exista buton de preview inainte sa dai Post la un mesaj, recitesti si vezi ce nu e scris corect sau ce nu suna inteligibil. Hai ca tu ai ceva de spus si e pacat sa nu citim din cauza formei.

Pentru voi cei care preferati "verdele in fata" diplomatiei: zau ca din cand in cand o doza de diplomatie nu strica. Nu zic sa nu ziceti ce aveti de zis, ci sa fiti atenti la CUM o ziceti.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Martie, 2007, 09:24:33 p.m.
Răspuns #13

Lorelei

[/quote] La cine te referi ca a spus ceea ce a gandit?La lovegirl?Pana la urma aici suntem pentru altceva.Cred ca acest site este dedicat iubirii si nu antipatiilor ,sau a re-invatarii limbii romane.
[/quote] Corect: ati in ambele situatii (conditional optativ, prezent: eu as citi, tu ai citi, el ar citi, noi am citi, voi ati citi)

[/quote] In caz ca nu ai observat sunt mai multe categorii, se poate scrie despre aproape orice, nu numai despre iubire.Poti sa scri unde vrei. [/quote] Corect: sa scrii (conjunctiv, prezent: eu sa scriu, tu sa scrii, el sa scrie)

Asta asa, ca deja m-am enervat de tot postul asta !!!  >:( >:(
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Martie, 2007, 09:26:53 p.m.
Răspuns #14

viulian

Administrator
Mda.. am citit si eu posturile..

valyusck, mie imi pari foarte sensibila, insa recunosc.. unele posturi trebuie sa le recitesc pentru a le intelege. Si nu ca n-as putea pricepe un text sensibil.. doar ca exprimarea este una familiara, in limbaj colocvial - limbaj mult mai greu de urmarit in citit.
Redand in scris discutia dintre doi oameni pentru ca ulterior, la rece, sa recitesti.. iti dai seama ca forma scrisa este foarte greu de urmarit. Aceasta nu include tot contextul in care discutau cei doi.. si multe alte intelesuri si subintelesuri; cei doi le stiau implicit, dar nefiind redate in scris atunci e greu sa iti faci o idee despre ce e vorba.

Insa nu cred ca e ok un mic razboi pe tema asta  8). E bine insa ca s-a ridicat problema.. pentru ca sa umblam si la forma, nu doar la fond.

Cu totii gresim pana la urma, vrand nevrand.. si fiecare putem face mai multe pentru a fi intelesi mai usor de ceilalti :) si eu am tendinta, cand sunt obosit, sa butonez un roman fluviu pe care doar eu il pricep.

Va rog sa ma scuzati :D o sa fiu mai atent pe viitor.