10 Octombrie, 2025, 05:02:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce insemna pentru voi IUBIREA?  (Citit de 5383 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2007, 12:21:24 a.m.
Citit de 5383 ori

valentina

Ce inseamna sa fii iubit,sa iubesti ,sa daruiesti Iubire.Stiti sa iubiti ,sa daruiti?...IUBIRE!
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

21 Martie, 2007, 12:26:22 a.m.
Răspuns #1

Zantiala

Pentru mine dragostea inseamna totul !
Nu cred ca as putea gasi bucurie mai mare decat bucuria oferita de dragoste, de iubire...
Fie ea dragoste de mama, de tata, de sora, de frate, de bunici... dragoste de prieteni... si dragostea ce o voi simti fata de aleasa sufletului meu !
« Ultima Modificare: 21 Martie, 2007, 12:28:28 a.m. de Zantiala »
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

21 Martie, 2007, 08:20:55 a.m.
Răspuns #2

pokemon

totul!
iubirea imi aduce zambetul pe fata,imi da curajul sa sper si sa merg mai departe,ma face sa plutesc si sa cred....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

25 Martie, 2007, 10:46:42 p.m.
Răspuns #3

Alia

Iubirea este un sentiment inaltator. Am iubit mereu cate ceva, si evident pe cineva: parintii, familia, prietenii. Ador natura si mi-a dat forta ei, in mijlocul naturii ma simt puternica, iubesc muzica, o traiesc si ma consoleaza, evident am iubit o persoana si acest sentiment m-a metamorfozat complet. Fara acest sentiment oamenii sunt mai saraci spiritual, mai posaci, mai incrancenati, mai egoisti, mai goi....

06 Aprilie, 2007, 04:22:50 p.m.
Răspuns #4

Morena

Iubirea e totul....cuvant...shoapta...viatza....din iubire si pentru iubire ai face multe...pe care nu credeai sa le potzi simtzi...auzi...vorbi...
sunt fapte multe ce vor sa demonstreze ca un singur moment de tacere e mai dureros decat 100 de fapte ce-ti dau placere

08 Aprilie, 2007, 09:32:50 p.m.
Răspuns #5

Just

Iubirea este partea buna din fiecare om ,este sentimentul ce ne aduce fericire ,inseamna implinire si speranta ,este sentimentul ce ne face umani , caci fara de ea am fi ca niste roboti ,intr-o lume neagra ,fara de culoare ,fara a avea vreun scop in viata ,vreo placere de care sa ne bucuram .
 Fara iubire sufletul e mereu ratacitor si atunci cand in calea vietii a aparut dragostea am gasit o casa pentru suflet , fericirea ,linistea ,implinirea -asa simt eu.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Aprilie, 2007, 11:39:50 p.m.
Răspuns #6

katya1886

Nu stiu...Candva incepusem sa cred ca e cel mai rau lucru care mi s-ar fi putut intampla insa acum... nu cred ca as putea trai fara sa iubesc ceva sau pe cineva... Si pot sa iubesc fara ca sa fiu impreuna cu persoana iubita. Altadata, asta m-ar fi durut si chiar am suferit foaaaaaarte mult, dar acum nu... Si poate pentru ca abia acum, de curand am invatat ce inseamna sa iubesti cu adevarat, fara sa astepti nimic in schimb, doar sa daruiesti... Iubirea ma motiveaza, imi aminteste ca pot inca sa visez la ceva ce poate ca nu am sa pot avea vreodata si ca asta nu e un lucru rau. Iubirea ma face sa zambesc, sa privesc cu drag spre trecut, sa strang amintiri si sa le car dupa mine pretutindeni, in orice moment incapatandu-ma sa le pastrez pe toate cu fiecare emotie ce am trait-o. Am incercat sa renunt dar dupa un timp singure revin acele sentimente asa ca mi-am zis ca nu are rost sa ma opun,asa ca am invatat sa accept iubirea cum e ea. Nu cred ca am sa gasesc vreodata curajul de a-i spune ce simt, dar e bine si asa, poate voi uita cand voi intalni pe altcineva.

"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."