Da, conteaza, atunci cand este cineva alaturi de tine, la greu. Si nu orice persoana, ci chiar aceea de care simti ca ai nevoie , la un anumit moment. Si mai cred foarte tare in institutia prieteniei, desi, in general eu mai mult am dat decat am primit (si asta nu din vina lor), eu fiind veriga puternica. Este placut, desi sunt o solidara, sa ma simt inconjurata de prietenii mei sinceri, multumesc Cerului ca ei exista. Uneori ma gandesc, ca, in prietenie exte exact ca si intr-o relatie de dragoste, ori exista sinceritate, complinire, ori nu exista. Am fost mereu selectiva in alegerea prietenilor si, legatura mea cu ei, dainuie peste ani. Nu prea am facut compromisuri, pentru mine definirea unei persoane ca prieten, o acord, in general greu, restul sunt amici, cunostinte, colaboratori. Dar prietenii adevarati exista si vor exista mereu, testati de trecerea anilor si...exigenta mea. Mereu am considerat ca sunt un prieten incomod, nu i-am mintit, nu i-am periat, dar i-am ajutat si i-am consolat atunci cand au avut nevoie. Am primit acelasi lucru, si, indraznesc sa cred ca mi-au fost alaturi mai mult decat familia. Mereu m-am putut baza pe ei......mereu vor fi in inima mea. Multumesc Fortei Supreme ca ei exista, mai presus de interese, de tradari, de ipocrizie, de tranzitia prelungita....