11 Octombrie, 2025, 05:59:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce conteaza in viata ta?  (Citit de 6185 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Martie, 2007, 07:58:38 p.m.
Citit de 6185 ori

amelie

conteaza sa fie cineva acolo cand simti ca nimic nu mai are rost.Conteaza sa fie un om drag tie si conteaza sa stii sa te opresti cand simti ca ceea ce faci nu iti mai face placere. Conteaza daca stai in prezenta unor oameni de dragul lor sau de teama de a nu fii singur.
Conteaza cand ai "prieteni" cu care sa iesi in fiecare zi, dar conteaza cel mai mult sa nute simti straina printre ei. Conteaza ....conteaza sa fie acolo cine trebuie, nu sa fie cineva pur si simplu. Conteaza sa fii constient de valoarea ta si sa nu dai voie nimanui sa te calce in picioare si sa te minimalizeze.... Conteza cum te vezi pentru ca asa te vor percepe si cei din jur.Conteaza ce dai pentru ca asa ai sa primesti(oare?).Conteaza sa-ti cunosti caratele ca sa stii cu ce pret te vinzi cand nu ai incotro.Conteaza sa zambesti atunci cand iti vine sa plangi ca sa nu dai satisfactie celor care se bucura de neimplinirile tale.Conteaza orice pe lumea asta.Conteaza acum ca sunt aici si-mi pot dezvalui trairile mele cele mai ascunse si gandurile .Conteaza nemasurat de mult...cred ca simtiti si voi.....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

25 Martie, 2007, 09:00:24 p.m.
Răspuns #1

Alia

Da, conteaza, atunci cand este cineva alaturi de tine, la greu. Si nu orice persoana, ci chiar aceea de care simti ca ai nevoie , la un anumit moment. Si mai cred foarte tare in institutia prieteniei, desi, in general eu mai mult am dat decat am primit (si asta nu din vina lor), eu fiind veriga puternica. Este placut, desi sunt o solidara, sa ma simt inconjurata de prietenii mei sinceri, multumesc Cerului ca ei exista. Uneori ma gandesc, ca, in prietenie exte exact ca si intr-o relatie de dragoste, ori exista sinceritate, complinire, ori nu exista. Am fost mereu selectiva in alegerea prietenilor si, legatura mea cu ei, dainuie peste ani. Nu prea am facut compromisuri, pentru mine definirea unei persoane ca prieten, o acord, in general greu, restul sunt amici, cunostinte, colaboratori. Dar prietenii adevarati exista si vor exista mereu, testati de trecerea anilor si...exigenta mea. Mereu am considerat ca sunt un prieten incomod, nu i-am mintit, nu i-am periat, dar i-am ajutat si i-am consolat atunci cand au avut nevoie. Am primit acelasi lucru, si, indraznesc sa cred ca mi-au fost alaturi mai mult decat familia. Mereu m-am putut baza pe ei......mereu vor fi in inima mea. Multumesc Fortei Supreme ca ei exista, mai presus de interese, de tradari, de ipocrizie, de tranzitia prelungita....

25 Martie, 2007, 09:35:58 p.m.
Răspuns #2

Just

Conteaza cand ai descoperit in ochii prietenului ca zambetul tau e fericirea lui,conteaza cand bucuria ta e bucuria lui fara ca cea mai mica sclipire de invidie sa-i urateasca privirea.Cei ce te iubesc din suflet iti sunt adevaratii prieteni.     
Conteaza ca atunci cand te afli in cadere el e bratul ce te salveaza si te ridica,poate mai sus decat ai fost inainte. Pentru mine conteaza ca mama si tata sunt prietenii nostri ,ai mei si ai lui, cei mai buni. Ce mult inseamna sa-i ai alaturi!
Conteaza ca de cate ori zilele aduc umbra pe obrazul meu ,ei stiu sa o stearga printr-o simpla si atat de suava mangaiere. 
Conteaza ca mai presus de toate eu lupt sa le ofer acestor trei ingeri din viata mea aripile ce-i va face sa zboare catre culmile cele mai inalte ale fericirii. Conteaza ca traiesc cu un scop si simt ca am o menire.
« Ultima Modificare: 25 Martie, 2007, 09:39:49 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

26 Martie, 2007, 10:06:45 a.m.
Răspuns #3

Cruella

conteaza ca sunt oameni care nu ma lasa sa cad... sunt sigura ca intr-o zi le voi multumi, chiar daca acum uneori ii consider un fel de pacoste.
conteaza sa ai vise si teluri, cand le pierzi iti dai seama ce mult contau.
conteaza sa poti zambi, cand nu mai stii sa zambesti realizezi ce mult doare.
conteaza sa poti manca si dormi.
My imaginary friend says you are crazy!

26 Martie, 2007, 12:03:37 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Contează oamenii care îmi sunt alături mereu...la bine şi la greu: iubitul meu, familia, fraţii şi prietenii adevăraţi!
Contează gândul că ântr-o zi mă voi bucura de faptul că am să îmi ţin în braţe copilul, iar acesta va fi sănătos şi fericit!
Contează fiecare efort şi sacrificiu pe care îl fac prin munca şi puterea mea pentru ca familia mea: Cătălin şi viitorul copil să fie fericiţi şi bucuroşi că exist în viaţa lor!
Contează zâmbetul bărbatului de lângă mine!
Contează fericirea şi împlinirea a cât mai multe vise de ale lui!
Contează sprijinul sincer pe care mi-l oferă şi faptul că a apărut în viaţa mea!
Contează fericirea surioarei mele NewHope!
Contează sinceritatea şi prietenia!
Contează bunul simţ!
Contează soarele care răsare dimineaţa şi apune seara!
Contează iarna cu fulgii de zăpadă!
Contează primăvara cu tot ceea ce înseamnă ea!
Contează oamenii pe lângă care trec uneori în grabă, dar la care mereu mă opreşte ceva!
Contează multe suflete şi lucruri în viaţa mea şi...înainte de toate în viaţa mea...contează însăşi viaţa mea cu toate bune şi rele!
Contaţi în viaţa mea foarte mulţi dintre voi şi mă bucur pentru că v-am cunoscut şi contaţi!

26 Martie, 2007, 05:47:01 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
pana acum contau multe...inca mai conteaza multe...dar incep sa le elimin...si sa ma rezum la fericire..(hai sa nu fiu chitra...si sa zic si ceva banuti acolo cat sa fie totul ok).
cel mai mult fericirea...
as mai zice si de pacea pe pamant...dar nu prea e posibil...si eu nu-s manechin...si aici nu e miss world.
as mai zice de mai multe...dar sunt egoist...si ma gandesc la mine...(nu chiar asa de egoist...ca ma gandesc si la NOI)

pana data aviatoare

Ma inclin
Let's put a smile on that face!

26 Martie, 2007, 06:24:10 p.m.
Răspuns #6

Zantiala

Conteaza cel mai mult oamenii...cei pe care ii iubim, dar si strainii spre ale caror chipuri necunoscute ne intoarcem fata de atatea ori.
Conteaza fericirea, multumirea, atat a noastra cat si a tuturor celorlalti oameni

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

26 Martie, 2007, 09:04:46 p.m.
Răspuns #7

valentina

Pentru mine conteaza totul.
    Totul insemnand:parintii,fratii,rudele,prietenii si intregul univers sa fie...sa fie viata ,bucurie,sa vad oamenii zambind in jurul meu,sa se bucure toti de firul subtire de iarba,de pomii incarcati cu flori ,de soarele timid (deocamdata),de viata...pur si simplu.Si mai conteaza ca din cand in cand sa ma intorc cu fata catre Dumnezeu si sa-i multumesc ca exist ,atat Eu ca Om ,cat si toti cei care ma-nconjoara si ma pretuiesc cu bune si rele.Conteaza sa traiesc ,sa-mi ajut copii si prietenii.
"Omul la nevoie se cunoaste".
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

27 Martie, 2007, 11:48:08 p.m.
Răspuns #8

amelie

conteaza sa fie cineva acolo cand simti ca nimic nu mai are rost.Conteaza sa fie un om drag tie si conteaza sa stii sa te opresti cand simti ca ceea ce faci nu iti mai face placere. Conteaza daca stai in prezenta unor oameni de dragul lor sau de teama de a nu fii singur.
Conteaza cand ai "prieteni" cu care sa iesi in fiecare zi, dar conteaza cel mai mult sa nute simti straina printre ei. Conteaza ....conteaza sa fie acolo cine trebuie, nu sa fie cineva pur si simplu. Conteaza sa fii constient de valoarea ta si sa nu dai voie nimanui sa te calce in picioare si sa te minimalizeze.... Conteza cum te vezi pentru ca asa te vor percepe si cei din jur.Conteaza ce dai pentru ca asa ai sa primesti(oare?).Conteaza sa-ti cunosti caratele ca sa stii cu ce pret te vinzi cand nu ai incotro.Conteaza sa zambesti atunci cand iti vine sa plangi ca sa nu dai satisfactie celor care se bucura de neimplinirile tale.Conteaza orice pe lumea asta.Conteaza acum ca sunt aici si-mi pot dezvalui trairile mele cele mai ascunse si gandurile .Conteaza nemasurat de mult...cred ca simtiti si voi.....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

01 Aprilie, 2007, 11:11:22 a.m.
Răspuns #9

amelie

O melodie care imi rasuna in creier perioade indelungate de timp, pe care o ascult la infinit si de care nu ma satur niciodata. Un apus de soare incredibil, care imi apare la fereastra si pe care nu am cum sa il ignor - lumina ma invadeaza cu disperarea vietii care i se stinge. Pentru azi. Maine soarele va fi din nou viu si lucios pe cerul prea mare pentru noi. O carte buna, pe care nu o pot lasa din mana si care ma face uneori sa adorm mai tarziu seara. O prajitura dulce, impartita cu cineva drag. O zi ca cea de azi, calda si aurie, de primavara. Un cuvant de incurajare spus cuiva care avea nevoie de el. O strangere de mana atunci cand nu mai pot. Cineva care sa ma tina in brate atunci cand plang. Un zambet pe care il simti ca iti infloreste in coltul buzelor. O amintire draga, la care te intorci mereu si mereu si mereu. Hartia alba. Stilourile si mirosul de cerneala. Scrisorile. Marea. Magnetii pe care ii lipesc pe frigider. Un film de animatie. O calatorie cu trenul. Masina pe care ai ratat-o in statie, dar datorita careia te-ai intalnit cu un prieten vechi. Momentul in care, obosita, ma ascund sub paturi si ma pregatesc sa alunec in vis. O mana prin parul meu. Mirosul de brad. Si de iasomie. Si de magnolie. Si de primavara. Aerul rece.Un cadou neasteptat.Norii albi, pufosi. Vata de zahar. Pietrele. Gandul tau nebun care imi trece fugar peste ochii adormiti. O privire calda. O gluma buna. Un joc de cuvinte. O replica inteligenta si amuzanta. Un sal colorat. O floare pe care o primesti atunci cand nu te astepti. O cana de vin fiert. Sau simplu. Sau o bere. Oamenii. Muntele.Marea. Viata.

21 Martie, 2008, 09:26:59 a.m.
Răspuns #10

amelie

Cred ca cel mai dificil rol pe lumea asta este cel de om...sa ramai om pana la capat, chiar daca totul iti este impotriva, sa poti inca zambi cand nu esti decat durere, sa poti sa-ti ramai fidel tie si viselor tale cind strigatul tau suna-n pustie.... este rolul pe care mi l-am asumat...si deja ma doare....

28 Martie, 2008, 01:13:17 p.m.
Răspuns #11

digitty

conteaza ca totul depinde numai si numai de mine
conteaza cu adevarat decat 3 persoane
conteaza sa vezi micile placeri ale vietii
conteaza cam putine
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.