10 Octombrie, 2025, 08:20:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Minunile mele cele mai frumoase s-au întâmplat într-o zi de...17!  (Citit de 33945 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Aprilie, 2007, 03:17:26 a.m.
Citit de 33945 ori

Lady Allia

...nu ştiu exact cum să definesc o minune..., dar ştiu sigur care sunt minunile mele:

- ziua de 17 august când El mi-a întins mâna...şi-a deschis sufletul şi...a rămas fără să mai vrea vreodată să plece!
 - prima noastră întâlnire într-un tren Timişoara Nord-Galaţi...când privirile ni s-au întâlnit prima oară, respiraţia nici nu mai ştia să existe, iar fericirea plutea şi dansa în jurul nostru asemeni unui copil nebun de bucurie...
 - fiecare zi de atunci...şi fiecare zi până când va fi să fie...este o minune..., minunea de a fi lângă el, minunea de a mă bucura de zâmbetul lui, de prezenţa lui, de tăcerea lui, de veselia lui, de existenţa lui...de el...indiferent cum...de el!
 - iubirea noastră
 - relaţia noastră
 - copilul nostru
 - secundele împreună când aş vrea de drag să îi respir şi aerul...şi simt cum şi el îl respiră pe al meu...

Astea sunt minunile mele..., minunile sufletului meu...şi toate aceste minuni s-au întâmplat în ziua de...17!!!

În 17 august...este ziua de naştere a dragului meu...!
 În 17 august 2005...ne-a atins sufletele şi am rămas..., iar 17 august are două aniversări...a lui şi a noastră!
 În 17 decembrie s-a conceput bebe...!
 Iar azi...ca data să fie o coincidenţă deplină..., în 17 aprilie 2007 bebe a mişcat pentru prima dată...!!!

Toate minunile mele..., toate minunile noastre au început într-o minunată dată de 17 şi au continuat să existe ca şi minuni în aceeiaşi dată...!!!

...........................................

Dragul meu copil...aş vrea să pot să îţi spun peste ani ce am simţit când te-am cunoscut prima oară, ce am simţit acum când mi-ai umplut trupul de minunea ta..., dar nu cred că am să pot vreodată să exprim felul în care D-zeu m-a sărutat cu prezenţa ta atingându-mi sufletul până în locul în care nici nu am crezut că mai sunt eu...! Îţi mulţumesc Muguraşul meu de Lumină pentru fiecare secundă pe care mi-o faci mai frumoasă, mi-o luminezi mai puternic...pentru fiecare sentiment...pentru că de acolo de unde eşti mă înveţi cele mai de preţ esenţe ale vieţii, credinţei, iubirii şi ale lumii!!!
 Dragul meu drag...îţi mulţumesc prin clipele mele, prin iubirea mea, prin sufletul meu care îl pun sprijin sufletului tău..., îţi mulţumesc prin tot ce sunt şi voi fi...pentru iubirea ta, pentru tot ce eşti tu, pentru toate aceste minuni pe care le-ai adus atât de frumos în viaţa mea!!!

17 Aprilie, 2007, 08:33:26 a.m.
Răspuns #1

pokemon

bebitu!!!! :-*
s a facut marebebe!deja e bebel mare.
sa creasca la fel de bine si de acum inainte si tu sa te simti cat de bine se poate! :-* :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Aprilie, 2007, 08:41:35 a.m.
Răspuns #2

Little Rose

minunile sa iti calauzeasca pasii in aceasta zi deosebita pentru tine. indraznesc sa te insotesc in bucuria ta alaturi de sufletul drag si pruncul ce se va naste pentru ca sunt legata la randul meu de aceasta zi de 17. o zi a minunilor noastre.

suflet cald, fii fericita!
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

17 Aprilie, 2007, 12:31:31 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

:) :hug: :)...Mulţumesc dragele mele pentru gânduri şi frumuseţea voastră sufletească! Pentru că sunt aici, pentru că iubesc acest loc care pentru mine este "acasă", iar unii dintre voi îmi sunteţi familie..., pentru că existaţi şi existaţi atât de frumos...aţi fost şi veţi fi mereu alături de mine în orice zâmbet, împlinire, fericire şi întâmplare minunată din viaţa mea! Poate uneori am să mai plec...luată de problemele vieţii, dar sufletul meu, îmbrăţişările mele, mâna mea întinsă şi prietenească...mereu vor fi aici cu voi şi lângă voi! Şi...nu vreau nimic...decât să existaţi în continuare...să existe mereu această casă frumoasă...LoveTime!!!  :-* :-* :-*

Şi...DA...bebeul a crescut mare...! E un adevărat campion acuma... ;D! Ştie să îmi arate cât de frumos este să trăieşti şi să învingi atunci când alţii te vor învinsă!...Viaţa o trăim pentru noi ca să putem să o trăim pentru cei pe care îi iubim! În viaţă luptăm pentru noi ca să putem lupta alături de cei pe care îi iubim! În viaţă trebuie să mergi frumos ca să nu ajungi nici o clipă să regreţi că ai trăit! Eu...acum cu siguranţă AM PENTRU CINE ŞI CE TRĂI!!!

17 Aprilie, 2007, 08:43:20 p.m.
Răspuns #4

black rose

asa cum spuneai tu...pierdutaprin valurile vietii si venind aici sa ma regasesc...felicitari viitoare mamica allia...felicitari ca ai avut ceea ca altii au pierdut de la inceput...puterea de a merge mai departe...saru'mana ca descrii sentimentul de a fi mama...pt noi cele care nu suntem sau nu vom fi niciodata mame....fara intententie ne faci pe toti martori la nasterea bebelului Vostru....si dintre doua minti luminate...iti dai seama caci copilul tau va fi unul dintre Alesi....sa fii fericita ca pana acum......
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

17 Aprilie, 2007, 09:20:53 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Mulţumesc draga mea! Puterea de a merge mai departe...o are fiecare, doar că unii o descoperă mai repede, alţii mai târziu, însă noi înşine şi sufletul nostru suntem această putere! Tristeţea pe care o citesc dincolo de cuvintele tale...mă face să îţi spun să îţi ştergi lacrima, să zâmbeşti soarelui şi vieţii şi să încerci să păşeşti încet, încet către tine şi idealurile tale! Ai să te bucuri când te vei regăsi!
 Cât despre bebel...nu ştiu dacă va fi Alesul..., dar sigur este Alesul nostru, este Unicul nostru, este Împlinirea noastră....şi acest bebel şi cei care vor mai fi cu voia lui D-zeu! Draga mea...şi eu am crezut că sunt una dintre femeile care nu vor mai ştii niciodată cum e să ţină un bebel în braţe...pentru că am luptat mult timp ca să rămân însărcinată...! Deja eram disperată şi plângeam mereu: când vedeam un bebe, când vedeam o femeie însărcinată, când auzeam despre cineva că aşteaptă bebe...! M-am tot rugat, am tot aşteptat...şi cum îi spuneam azi cuiva "copilul personalitate"...nimic...s-a lăsat aşteptat până când EL a ales momentul! DA! Şi mai spunem că noi alegem momentul...nici gând...copii îl aleg!
 Ai să vezi că lucrurile în viaţă se vor aranja atunci când te vei aştepta cel mai puţin, iar atunci îmi doresc să ştiu că zâmbeşti şi eşti fericită!

17 Aprilie, 2007, 09:28:36 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Aprilie, 2007, 09:31:57 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

;D...poate voi naşte pe 17 septembrie dacă nu se va încăpăţâna să se nască pe 17 august ca şi taică-său să avem trei aniversări la o singură zi... ;D! Oricum eu cred deja că într-adevăr pe o dată de 17 se va naşte..., dar oricând va fi să fie bine şi sănătos...ASTA...îmi doresc cel mai mult! Să fie un bebel sănătos şi fericit1

17 Aprilie, 2007, 11:48:37 p.m.
Răspuns #8

serenity82

Eu votez pt 17 septembrie ca daca se naste pe 17 august e incapatant si orgolios. Asa va fi o fecioara vorbareata ca mine  ;D. Azi pe 17 noi am avut o aniversare in familie.

Iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de bebe, cresc asa repede ca nici nu-ti dai seama cand trece timpul. In fiecare zi can o sa-l vezi o sa te simti implinita, o sa gasesti forta sa lupti atunci cand vei avea probleme si o sa inveti sa iubesti si sa ierti pentru ca asta invatam de la copii sa fim mai buni. Eu astept muuuuuuuuuuuuuuuuulte poze cu bebe ca sunt asa dragalsi cand sunt micuti  :P. Abia astep sa ii am pe ai mei ca daca nu ar fi vorba de dimensiuni nu veti stii cine e copilul si cine mama :)). Sper doar sa ne chemi cand ii iei motisorul ca sa ne jucam putin cu el - eu iar sunt nesimtita si ma autoinvit  :P - sper ca nu-i cu suparare  ;D. Pana atunci muuuuuuuulta sannatate nu numai bebelusului ci si voua si sa va bucurati de el si de aceste momente cat mai mult  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

17 Aprilie, 2007, 11:59:04 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

Da, da, copii şi iubirea draga mea te fac să vrei să fi mai bun, mai frumos, mai plin de strălucire, de putere...te fac să vrei să fi invincibil şi...aşa şi devii! Nu aş mai muri nici o clipă în mine şi în sufletul meu...pentru că nici o clipă nu vreau să o pierd celor dragi mie!
 Bebeul acesta...este miracolul meu, al nostru, al unei lumi şi al unei iubiri în care el a vrut să învingă, să ne arate tuturor că iubirea este presus de toţi şi toate şi mereu, dar mereu atunci când e iubire...învinge! Mi-a dat o lecţie de viaţă şi despre viaţă...înainte de a se naşte! E orgolios şi încăpăţânat...e! E plin de personalitate şi viaţă şi prin fiecare bătaie de inimioară se încăpăţânează să îmi arate că există, iar eu trebuie să exist frumos şi plină de iubire pentru el , pentru dragul meu şi pentru mine! Îl iubesc înainte de a se concepe, îl iubesc acum acolo...mic şi magic cum e...am să-l iubesc mereu...pentru că este miracolul iubirii noastre!!!
 La moţ?...O să fac o invitaţie la o cununie civilă şi religioasă înainte... ;D pentru toţi cei care vor să ne fie alături şi să se bucure de bucuria noastră...! Sper să nu lipsească naşa de cununie..., sora mea dragă sunshine şi naşa bebeului...desdemona...cu dragii lor dragi! Aş îndrăzni să mai numesc o naşă..., dar am să o surprind personal întâi şi doar apoi...public...!  ;D

P.S.: Domnişoare şi domnişori de onoare îmi veţi fi toţi chiar dacă veţi veni, chiar dacă nu...! Pentru noi veţi fi acolo...mereu! Vă avem pentru totdeauna în sufletele noastre!

« Ultima Modificare: 18 Aprilie, 2007, 12:02:25 a.m. de Lady Allia »

09 Mai, 2007, 09:56:07 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

Hehe... bebelu are 51 cm, 5 luni şi o săptămână, rădea azi când am fost la ecograf şi stă în fotografie cu degeţelu în guriţă!  :happydance: :bounce: :happydance: :cheers: :baby: :happydance: :bounce:
 Şi..pentru că rugăciunile într-adevăr se împlinesc...este FETIŢĂ !!!!!

09 Mai, 2007, 10:06:26 p.m.
Răspuns #11

serenity82

Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

09 Mai, 2007, 10:10:52 p.m.
Răspuns #12

alexia

Asa o veste buna!!!  :happydance: Am lasat totul balta sa te felicit! Ma bucur enorm pentru tine! Sa fiti sanatoase!  :cheers:  :-* :-* :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

09 Mai, 2007, 11:48:50 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Nu se vede bine...mi-au mai pictat-o şi domnu doctor şi doamna asistentă ... cică să se vadă mai bine  ;D, dar am zis că vreau să împart şi cu voi bucria de a o vedea!!!   :happydance: :bounce::hug: :peck: :hug: :happydance: :bounce:

09 Mai, 2007, 11:55:09 p.m.
Răspuns #14

Lady Allia

Dragele mele...vă mulţumesc din suflet pentru faptul că sunteţi alături de noi în clipele acestea şi...mă bucur dacă prin fericirea noastră vă aduc şi vouă un pic de zâmbet şi bucurie! Poate sunt prea fericită...poate alţii ar ţine această fericire doar pentru ei, dar eu...nu pot...! E un miracol şi vreau să fie miracolul nostru alătiru de voi...care îmi sunteţi atât, atât de dragi...indiferent dacă uneori ne ciondănim, chiar dacă uneori ne supărăm...am avut şi avem şi multe clipe frumoase...sunteţi pentru mine asemeni unei familii şi...vă mulţumesc!!!  :-* :-* :-*

O să o cheme Alia Maria..., dar dacă veniţi cu alte nume...poate schimbăm...cine ştie  ;D?