...nu ştiu exact cum să definesc o minune..., dar ştiu sigur care sunt minunile mele:
- ziua de 17 august când El mi-a întins mâna...şi-a deschis sufletul şi...a rămas fără să mai vrea vreodată să plece!
- prima noastră întâlnire într-un tren Timişoara Nord-Galaţi...când privirile ni s-au întâlnit prima oară, respiraţia nici nu mai ştia să existe, iar fericirea plutea şi dansa în jurul nostru asemeni unui copil nebun de bucurie...
- fiecare zi de atunci...şi fiecare zi până când va fi să fie...este o minune..., minunea de a fi lângă el, minunea de a mă bucura de zâmbetul lui, de prezenţa lui, de tăcerea lui, de veselia lui, de existenţa lui...de el...indiferent cum...de el!
- iubirea noastră
- relaţia noastră
- copilul nostru
- secundele împreună când aş vrea de drag să îi respir şi aerul...şi simt cum şi el îl respiră pe al meu...
Astea sunt minunile mele..., minunile sufletului meu...şi toate aceste minuni s-au întâmplat în ziua de...17!!!
În 17 august...este ziua de naştere a dragului meu...!
În 17 august 2005...ne-a atins sufletele şi am rămas..., iar 17 august are două aniversări...a lui şi a noastră!
În 17 decembrie s-a conceput bebe...!
Iar azi...ca data să fie o coincidenţă deplină..., în 17 aprilie 2007 bebe a mişcat pentru prima dată...!!!
Toate minunile mele..., toate minunile noastre au început într-o minunată dată de 17 şi au continuat să existe ca şi minuni în aceeiaşi dată...!!!
...........................................
Dragul meu copil...aş vrea să pot să îţi spun peste ani ce am simţit când te-am cunoscut prima oară, ce am simţit acum când mi-ai umplut trupul de minunea ta..., dar nu cred că am să pot vreodată să exprim felul în care D-zeu m-a sărutat cu prezenţa ta atingându-mi sufletul până în locul în care nici nu am crezut că mai sunt eu...! Îţi mulţumesc Muguraşul meu de Lumină pentru fiecare secundă pe care mi-o faci mai frumoasă, mi-o luminezi mai puternic...pentru fiecare sentiment...pentru că de acolo de unde eşti mă înveţi cele mai de preţ esenţe ale vieţii, credinţei, iubirii şi ale lumii!!!
Dragul meu drag...îţi mulţumesc prin clipele mele, prin iubirea mea, prin sufletul meu care îl pun sprijin sufletului tău..., îţi mulţumesc prin tot ce sunt şi voi fi...pentru iubirea ta, pentru tot ce eşti tu, pentru toate aceste minuni pe care le-ai adus atât de frumos în viaţa mea!!!