Draga mea prietenă...
de când scoatem primul scâncet pentru a învăţa să respirăm aerul Vieţii şi până la capătul ei...începem pentru a sfârşi un drum.
Nu e uşor! Nu mereu este drumul pe care noi îl visăm pentru noi, dar este al nostru. Uneori e atât de greu să îl parcurgem încât am vrea să se termine sau să înceapă altul, alteori am vrea să ne aşezăm jos în mijlocul lui şi am vrea să rămânem acolo.
Unii probabil asta fac...renunţă la luptă, la mers, la vis, dar tu...NU!
Tu eşti o femeie plină de calităţi, de răbdare, de iubire, de încredere, de frumos!
Tu vorbeşti atât de minunat despre îngerul tău, despre iubirea voastră aş spune aproape sublimă...ne-ai învăţat pe unii dintre noi că încă mai există sentimente minunate şi acum îţi laşi sufletul îngreunat de disperare? Ne-ai învăţat să credem...te-ai învăţat să crezi...l-ai învăţat să creadă şi...acum renunţi?
Nici gând!
Viaţa uneori e mizerabilă, e infamă, e plină de neghină..., ne sufocă şi ne strânge de gâtul sufletului până simţim că nu mai putem, dar..., tot ea este şi cea care ne dăruieşte cele mai frumoase clipe!
Clipa în care simţim dragostea pentru prima dată!
Clipa în care dăruim dragostea pentru prima dată!
Clipa în care simţim viaţa cum creşte în noi şi cum se naşte!
Clipa în care ne ţinem copilul în braţe şi jurăm că vom deveni invincibili!
Clipa în care trebuie să mulţumim că oricât a fost să fie UNII DINTRE NOI...AM CUNOSCUT IUBIREA...pe când alţii nici măcar nu au întâlnit-o!
Viaţa cu o mâna ne ia, dar cu alta ne dăruieşte şi absolut nimic din ce ni se întâmplă nu este întâmplător! Toate au un rost al lor, pe care noi probabil dacă l-am cunoaşte l-am schimba, iar asta nu stă în legea firii!
Draga mea...îngerul tău nici viaţa, nici lumea, nimeni..., nimeni nu are cum să ţi-l ia! Stai puţin cu ochii închişi şi atingeţi inima... ÎL AUZI??? E EL!!! Îngerul tău şi va fi acolo pentru totdeauna numai şi numai pentru tine, pentru voi!
Sus fruntea şi sufletul iubita mea prietenă. Eu te însoţesc oriunde, dar nu am să te însoţesc niciodată în locurile în care tu nu ai ce să cauţi, în locurile în care vrei să fi ca să te pedepseşti sau în cele care îţi fac rău.
Acolo voi fi doar ca să îţi arat soarele şi să nu te las să intri!