Sa fiu remarcata! De fapt ce-nseamna a fi remarcat?...A mi se da un post de sef? A avea pe lista de salarizare un venit mai consistent ?(Cit voi sta in servici?dar linga cei dragi?)Sa ma laude cei din jur?Dar de cite ori n-am constatat ca ma laudau cind de fapt nu meritam?Sa ma fac remarcata printr-o fapta buna? Dar daca-i stiuta de toti,mai e fapta buna?nu-i ipocrizie?Si chiar cei ce au picatura de geniu (ce-i unu la suta inspiratie,restul transpiratie),cum sa fie remarcati,cind oameni remarcabili,in toate timpurile,n-au fost apreciati de contemporani? Da,si eu consider,asa cum ai spus tu Just-a-tear,important e sa te remarci tu in fata ta. Important e pentru mine,ca atunci cind ma uit in ochii sufletului meu,care pe mine nu poate sa ma minta,sa constat ca am verticalitate,ca tot ceea ce fac,fac din suflet nu pentru a fi laudata,ca am puterea de a aprecia meritul chiar si a celor cu care am divergente,ca daca am cazut,ma ridic singura,ca daca am gresit,am puterea de a recunoaste,de a regreta si de a incerca sa indrept,(nu,nu intind si celalalt obraz pentru a nu fi calcata in picioare,ci ma feresc)ca nu doresc raul nici celor ce ma desconsidera,ca celor dragi mie,nu le e rusine cu mine,indiferent cum arat fizic,si ca atunci cind "voi pleca",voi lasa o amintire macar gri daca nu alba.(De fapt numai Dumnezeu e perfect.) Da,da Just-a-tear,ai foarte multa dreptate! Cu bine.