M-am indragostit de o colega..brusc
Totul a inceput la ziua ei. Am fost invitat, eu si mai multi colegi.
Eu mi-am dat seama ca o iubesc, cu o saptamana inaintea acestiu eveniment, insa nu ia-m spus(am visat ca eram impreuna cu ea...,
iar datorita acestui vis mi-am dat seama ca o iubesc).
La ziua ei, totul a fost super (nu prea ne bagam in seama prea mult), pana cand eu
am inceput sa stau mai mereu pe langa ea. O colega f.buna mi-a spus mai in gluma, mai in serios,
daca vreau sa fiu cu ea ( si ea era de fata)! AM dat de inteles ca da! In scurt timp, ma tineam de mana cu ea,
iar ea, din cate mi-am dat seama nu avea nimic de reprosat(cu totul ca mi-a spus ca o infircosez..o priveam insistent)!
Mai spre dimineata colega ei a pus o melodie mai lenta,m-a lasat singur in camera, si a cehmat-o si pe ea(colega m-a indemnat sa-i spun daca
vrea sa fie cu mine)!
In timp ce dansam, i-a spus ca o iubesc...si ca vreau sa-mi fie prietena!!!
Raspunsul a fost: "Eu nu am acelasi sentimente pt.tine"
Poate ca daca lasam lucrurile in suspans si nu ii ceream prietenia..era mai bine!!!
In momentul de fata,ii dau smsuri destul de multe, si ii spun cand o vad(cam mereu, deoarece suntem colegi de clasa) ca
o iubesc enorm ... si ca m-am indragosti de ea!!!
Spune ca ea vrea sa fim doar amici, si ca nu crede nimik din ceea ce-i spun!!!
Problema mea este:
Cum sa o conving sa creada ceea ce-i spun(pt.ca vorbesc cat se poate de sincer)?
si Cum sa o cuceresc?
Am o presimtire ca ea totusi vrea sa fie cu mine....insa este doar o presimtire(cred ca oricine o are, in locul meu)!
Cum sa aflu daca am sanse, si daca ea, totusi, simte ceva pt.mine (nu conteaza in ce proportie)

?