10 Octombrie, 2025, 08:04:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .?  (Citit de 15553 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Noiembrie, 2003, 11:17:10 p.m.
Citit de 15553 ori

RealLove

Vizitator
M-am indragostit de o colega..brusc
Totul a inceput la ziua ei. Am fost invitat, eu si mai multi colegi.
Eu mi-am dat seama ca o iubesc, cu o saptamana inaintea acestiu eveniment, insa nu ia-m spus(am visat ca eram impreuna cu ea...,
iar datorita acestui vis mi-am dat seama ca o iubesc).
La ziua ei, totul a fost super (nu prea ne bagam in seama prea mult), pana cand eu
am inceput sa stau mai mereu pe langa ea. O colega f.buna mi-a spus mai in gluma, mai in serios,
daca vreau sa fiu cu ea ( si ea era de fata)! AM dat de inteles ca da! In scurt timp, ma tineam de mana cu ea,
iar ea, din cate mi-am dat seama nu avea nimic de reprosat(cu totul ca mi-a spus ca o infircosez..o priveam insistent)!
Mai spre dimineata colega ei a pus o melodie mai lenta,m-a lasat singur in camera, si a cehmat-o si pe ea(colega m-a indemnat sa-i spun daca
vrea sa fie cu mine)!
In timp ce dansam, i-a spus ca o iubesc...si ca vreau sa-mi fie prietena!!!
Raspunsul a fost: "Eu nu am acelasi sentimente pt.tine"
Poate ca daca lasam lucrurile in suspans si nu ii ceream prietenia..era mai bine!!!

In momentul de fata,ii dau smsuri destul de multe, si ii spun cand o vad(cam mereu, deoarece suntem colegi de clasa) ca
o iubesc enorm ... si ca m-am indragosti de ea!!!

Spune ca ea vrea sa fim doar amici, si ca nu crede nimik din ceea ce-i spun!!!

Problema mea este:
Cum sa o conving sa creada ceea ce-i spun(pt.ca vorbesc cat se poate de sincer)?
si Cum sa o cuceresc?
Am o presimtire ca ea totusi vrea sa fie cu mine....insa este doar o presimtire(cred ca oricine o are, in locul meu)!

Cum sa aflu daca am sanse, si daca ea, totusi, simte ceva pt.mine (nu conteaza in ce proportie)????

26 Noiembrie, 2003, 10:02:48 a.m.
Răspuns #1

Iosif

Daca i-ai spus ce simti e okay. Faptul ca nu crede e cat se poate de normal, adica, daca nu faci nimic sa ii dovedesti, nu prea are de ce te creada. Oricine poate spune "te iubesc" si majoritatea tinerilor o spun cand de fapt ar vrea sa spuna "imi place de tine". Eu cred ca nu trebuie sa te grabesti prea tare. Incearca sa ii fi prieten, sa va cunoasteti mai bine, poate ca atunci iti va putea spune si ea "te iubesc". Daca chiar o iubesti, asa cum zici, da-i timp. Si.. incearca sa nu o sufoci, daca ii zici tot timpul ca o iubesti nu cred ca ai sa ajungi unde vrei. Este posibil sa cedeze (daca si ea te iubeste), e adevarat, dar daca in momentul de fata nu te iubeste nu ai sa rezolvi nimic, ai sa o faci sa incerce sa scape de tine si atunci sansele tale in loc sa creasca au sa scada.
Prin urmare si in consecinta, eu cred ca daca i-ai spus ce simti, a venit timpul sa ii si dovedesti asta.
Multa bafta.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

26 Noiembrie, 2003, 01:47:09 p.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
sunt de acord cu Delacroix: dragostea nu se crede pe cuvant, ci se dovedeste, desi tind sa cred ca prima impresie conteaza cel mai mult...ori iti place de la inceput, ori ba. sentimentele se schimba, insa esenta ramane. te-ai gandit vreodata ca are motive intemeiate pentru care nu vrea sa fie cu tine?

04 Decembrie, 2003, 12:36:36 a.m.
Răspuns #3

Bluegirl

Vizitator
Sa-ti spun sincer, cred ca si pe mine m-ar speria sa vina un tip la mine si sa-mi spuna asa din senin ca ma iubeste. Probabil ca nu l-as crede. Nu poti sa iubesti asa din senin o persoana...sa-ti placa de ea e altceva...Iubirea vine pe parcurs...Oricum ca sa-ti dai seama daca si ea simte ceva pt tine trebuie sa incerci sa te comporti putin diferit cu ea. Sa nu-i mai dai asa multa atentie, sa vb cu celelalte colege....chestii de genul asta. Si sa-i urmaresti comportamentul. Daca intr-adevar tine la tine nu-i va conveni. Trebuie doar sa-i observi reactiile...Bafta!

04 Decembrie, 2003, 01:12:23 p.m.
Răspuns #4

androgin

Vizitator
fii atent cu improvizatiile de psihanaliza pe care ti le propune Bluegirl...cu cat o ai mai mult in vizor cu ficare lucru pe care il faci (fie el pentru a-i provoca gelozie, fie pentru a te apropia de ea) esti cu un pas mai aproape de autodistrugere. afirmatia mea poate parea extremista si infricosatoare, insa se bazeaza pe fapte concrete, pe experianta mea anterioara. toate sentimentele astea ascunse (ele raman ascunse chiar daca tu i-ai declarat candva dragostea, ascunse prin amploarea pe care o iau) vor ajunge sa-ti macine interiorul, sa te chinuie si sa-ti sufoce celelalte simturi...cel mai rau lucru care ti se poate intampla este sa-ti pierzi concentrarea, sa ajungi a te gandi numai la ea si la cum s-o ai.
asadar, ai doua variante (totdeauna sunt doua..) : fie esti cu ea, fie renunti si-ti vezi de drum, lasand timpul sa actioneze pentru tine. peste ani totul o sa-ti para altfel, vei vedea evenimentele din trecut intr-o noua lumina. nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul, insa trebuie, e de datoria ta, sa lupti pentru prezent. cel mai imporant esti tu!

25 Martie, 2004, 08:40:08 p.m.
Răspuns #5

Iosif

Cel mai important e sa stii mereu unde te aflii si de ce te aflii acolo, dar la fel de important e si sa stii sa realizezi cum te poate influenta faptul ca esti acolo, cum te poate influenta pe tine si pe cei de langa tine .
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

29 Aprilie, 2004, 06:14:35 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Man.. dupa cum zice un proverb "better let the kittie cat come to you than chase her around the yard with a bowl of milk". Ce tipa i-ar zice unui barbat pe care il place: "hai sa fim amici?". NICI UNA.

Daca te duci cu inima ta in palme si i-o pui in fata, va calca pe ea (caci si pe a ei au calcat altii, si etc). Parerea mea e ca tu cersesti iubire - scuze ca suna dur - si ea doar se bucura de atentia ta pana cand apare un gigi de care sa se indragosteasca. Te va instiinta atunci ca si-a gasit prieten pe care il deranjeaza sms-urile tale, si sa incetezi cu ele..

De iubit nu te iubeste, deoarece se joaca cu tine. Cand ti-a spus ca si ea are aceleasi sentimente, ea doar se juca.. sa vada ce iese si ca sa te testeze.

Ce ai putea face ca sa testezi daca te iubeste sau nu este sa te retragi (Dar poti?) pentru cateva zile. Fara sms, fara telefoane, etc. Vezi daca te suna si te intreaba ce-ai patit.. Din pacate, trebuie sa ai experienta cu femeile ca sa poti sa-ti dai seama daca o tipa se joaca/foloseste de tine, sau chiar are sentimente autentice..

Si cum zicea si blue girl. Iubirea e o chestie care vine in timp.. se bazeaza pe respect, confort, atractie sexuala, pe scurt.. iubire! Tie ti s-au aprins calcaiele! Vrei posesie sexuala si exclusivitate din momentul declaratiei. Faptul ca suferi e o dovada ca nu asa se procedeaza.. Probabil ai avut o mama care te-a legat de ea intr-un fel sau altul (ori prea iubitoare, ori prea rea).
Rezolva-ti mai intai cu nevoia ta insistenta de a fi impreuna cu tipa, si doar atunci o sa vezi cum stau lucrurile in mod real.

10 Iulie, 2004, 06:10:40 p.m.
Răspuns #7

julieta_iulia

eee...ce pot sa spun...intr-adevar un baiat cat de cat curajos! Bravo! ai simtzit ca o iubeshti shi ai incercat sa ii aratzi.Pe mine insa ma...uimeshte ....faptul ca spui ca tzi-ai dat seama asha de'odata ca o iubeshti...Sigur nu ete un capriciu?! Capriciu care odata satisfacut...se transforma in ceva ..de'a dreptu' neinteresantt? ia reflecteaza....