10 Octombrie, 2025, 05:18:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manifest  (Citit de 88546 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2007, 01:59:27 p.m.
Citit de 88546 ori

Escu

Global Moderator
Citesc...randuri, vad cine'i online, vad cine ce mai abereaza. Unii posteaza pueril, atlii stramba din nas. Altii ignora, eu doar citesc. Stau si ma intreb ce s-a intamplat cu calitatea oamenilor? Useri noi, useri vechi, parca situatia se impute. Incep sa imi schimb parerea...Ba nu...mint...mi-am schimbat-o de mult. Sunt si schimbari frumoase, dar putine. Cine zicea ca pe lovetime, trebuie sa fie doar lapte si miere? O sa dam in diverse boli, d'aia e si necesitatea asta de "imputiciune". Mai trebuie curatate borcanele din cand in cand.

Cu winamp-ul in surdina, aud "...esti doar un intelectual corcit....luate'ar poponarii....." trag aer in piept si zic..."parazitii - un altfel de cultura".

Revin la forum...mesaje pe private...alte texte parca imi scriu copii de 12 ani, pana si aia pun intrebari inteligente. In fine..ideea e ca fiecare isi merita soarta, dar am obosit sa va citesc, pe unii dintre voi, asa ca pana nu produceti ceva inteligent pentru voi in primul rand...ma duc sa-mi desfac o bere.
Cine mai gandeste ca mine...sa scrie dupa mine, cine are de comentat...sa o faca...si asa nu pun la suflet tampeniile.
Hai noroc.
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 02:17:14 p.m.
Răspuns #1

Miss M.

Escule , tu stii ca-mi esti drag dar aici nu prea pot sa-ti dau dreptate . Ideea ca toti ne plangem de atmosfera de pe site si nimeni nu mai sta sa produca ceva inteligent . Eu zic ca e ceva trecator ... se mai intampla , lumea e obosita , poate putin plictisita , unii mai au examene , altii licente , nebunii , servicii ... si de asta site-ul e intr-un lesin provizoriu ... o fi si de la caldura de afara  :-\ . O ne ridicam unul cate unul pe parcurs sa incercam a produce cate ceva inteligent , ai sa vezi ! Sunt perioade si perioade , trebuie sa le acceptam pe toate ca asta e . Nu cred ca se va stradui cineva in urma acestui manifest sa te contrazica producand ceva inteligent . Parerea mea  ::)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Iunie, 2007, 02:18:24 p.m.
Răspuns #2

no_matter

Hai noroc!

Un "Muscato Spumante" curge si in paharul meu, si sa inmoi putin CD-ul Bitza ca sa aibe mai mult farmec ambienta. :)
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 02:19:40 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Nu vreau sa mi se dea dreptate, am spus doar ce am gandit. atata tot. Pot sa posteze ce vor, nu urmaresc nimic, am vrut doar sa va impartasesc o parte din gandurile mele.

23 Iunie, 2007, 02:27:34 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Eu nu vreau să te contrazic. Poate într-adevăr o fi un alt declin al forumului. Poate oamenii sunt în concedii, poate au probleme, poate au bacalaureate, poate...
 Sunt şi copilării multe în ultima vreme, dar eu am văzut şi chestii frumoase.
 Ce scriu eu nu am pretenţia să fie trecut la calitate sau inteligente. Fiecare cu gusturile lui.

Dar...eu defapt vreau să îţi pun o întrebare...sinceră, sinceră:

Mereu te plângi, mereu găseşti paiul din ochii altora, mereu vezi lipsă de calitate şi inteligenţă...de ce nu postezi tu ceva inteligent şi de calitate? E uşor doar să vrei să citeşti, să primeşti şi să nu dai aproape nimic. Mi-e greu să cred că dincolo de spinul din tine nu există calitate. Surprinde-ne şi tu cu ceva Escule...nu doar cere...mai şi dă!

23 Iunie, 2007, 04:32:04 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator

Eu nu vreau să te contrazic. Poate într-adevăr o fi un alt declin al forumului. Poate oamenii sunt în concedii, poate au probleme, poate au bacalaureate, poate...
 Sunt şi copilării multe în ultima vreme, dar eu am văzut şi chestii frumoase.
 Ce scriu eu nu am pretenţia să fie trecut la calitate sau inteligente. Fiecare cu gusturile lui.

Dar...eu defapt vreau să îţi pun o întrebare...sinceră, sinceră:

Mereu te plângi, mereu găseşti paiul din ochii altora, mereu vezi lipsă de calitate şi inteligenţă...de ce nu postezi tu ceva inteligent şi de calitate? E uşor doar să vrei să citeşti, să primeşti şi să nu dai aproape nimic. Mi-e greu să cred că dincolo de spinul din tine nu există calitate. Surprinde-ne şi tu cu ceva Escule...nu doar cere...mai şi dă!

lol, ma asteptam. ce parte nu ai inteles la "doar ce gandeam". iar te simti atacata si nu ai de ce. nu ma plang, in caz ca nu ai observat nu am postat mai nimic in ultima vreme. de ce? pentru ca tin pentru mine, in fine asta e alta treaba.De ce sa va surprind, am postat o gramada de poezii, dar nu v-am surprins. nu asta e intentia mea. asa cum tu postezi kilometric si surprinzi doar "fane", eu nu am nevoie de aplauze. nu am cerut nimic si nici nu o sa cer, ma multumesc cu ce e. am avut doar curajul sa postez ce gandesc. spre deosebire de chinuirea talentului a alor persoane.
Numai bine

23 Iunie, 2007, 05:28:17 p.m.
Răspuns #6

Eve

Mai stiu ca acasa e vara si soare dar ce aveti?  Nu stiu care e mai copilaros dintre voi.
Deja nu v-ati invatat ca atunci cand va luati la harta nu ajungeti la nici un rezultat.
O compresa cu apa rece.  :-* si lasati galceava
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 Iunie, 2007, 05:36:01 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

:-[...păi eu recunosc că sunt poate mult mai copilăroasă decât el. nici nu vreau să îi răspund să nu mai pun paie pe foc. nu am vrut nici o gâlceavă de data asta şi nici să-l supăr cu ceva.
 nu trebuie să îi placă modul meu de a scrie, nici ceea ce scriu eu, nici nu trebuie să îmi dea dreptate... vreau doar din când în când să mai vadă şi obiectiv ceea ce îi răspund şi să nu o ia mereu ca pe un chef de harţă!
 nici măcar nu l-am combătut aici  :(. într-un fel are dreptate şi în altul nu are dreptate, dar,...asta e.

30 Iunie, 2007, 08:39:28 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
Lume noua, lume veche apare si dispare. Unii pleaca, altii vin iar altii revin. Un sentiment ca si cum s-ar intoarce acasa, dupa o calatorie lunga. Crezi ca lumea se schimba dupa o "calatorie", crezi ca poate au mai crescut "copii". Nu e asa, sunt la fel, dar zambesti pentru ca au ajuns din nou "acasa". Bune, rele...sunt copii forumului...zambind...aducandu-mi aminte...."si tu ai fost un copil"

Numai zambete  :scared: :bop: >:D :baby:

05 Iulie, 2007, 05:14:39 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
A trecut ceva timp, respir adanc si zic: E timpul sa dam drumul la ganduri sa zboare...Prea se aduna. Ramas profund impresionat de galeria de imagini, la fel si de oamenii care le-au facut publice. Frate ce oameni...oare ce au simtit cand au facut pozele? Fiecare poza exprima cate ceva din fotograful acesteia...
Constat ca nu toata lumea participa...si ma intreb de ce...
In rest totul e ok. Fiecare creeaza linistit in banca lui. Parca lipseste ceva care sa ne mai atentia din cand in cand.
Pana la urmatoarele ganduri care or sa ma bantuie...
Ma inclin.

05 August, 2007, 10:01:25 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
A mai trecut ceva vreme, iar gandurile mele nu pleaca niciodata in vacanta. Tocmai am fost la o "citirica" ca spun asa. Oare ce iese dintr-o cobinatie inre: apa plata, bere si ceai? Inca ma mai gandesc, dar raspunsul e clar: Un drum la toaleta!
M-am simtit bine, am socializat, am ascultat gurile alea 2 care nu tac niciodata dar cel mai important...m-am simtit bine. Trebuie sa iesim mai des.
Am ajuns in lumea mea, pe scaunul meu. Gol pe forum, probabil zic ca nu au ajuns acasa, dar totusi ce ar mai fi de spus cand tocmai venim de la "ceaiuri aburinde" pe o vreme inca indecisa.

07 August, 2007, 12:23:12 a.m.
Răspuns #11

Lady Allia

Si eu m-am saturat de multe!

Vrem sa se dea dovada de maturitate si multi nu suntem in stare sa o manifestam!
Peste tot toata lumea vede numai acuze, victimizari, lipsa de calitate, lipsa de subiecte...peste tot este numai scepticism, indoieli, divagari de la subiect..etc.

Toata lumea are pareri inchipuite despre toata lumea...!

Plangem dupa cei vechi...  - vezi Doamne cei noi...deh, ... sunt apa de ploaie, verze - ce sa te astepti de la ei, nu?!

Mereu cineva se trezeste ca vrea sa fie deasupra unui topic, desupra unor mesaje!
Mereu cineva e nemultumit!

Habar nu am ce naiba se intampla cu acest forum de la o vreme si pana cand se va continua asa cu tot felul de insinuari si copilarii???!

Nimeni nu mai vede intr-un raspuns un raspuns...toti avem de impartit cate ceva cu cineva si de ce sa nu lasam orgoliile la o parte, nu???!!!
Imi permit sa spun: puerilitati si tampenii!
De asta are parte acest forum in ultima vreme!

p.s: Diana

Cu ce m-am simtit eu mai atacata decat tine si cu ce m-am victimizat eu mai mult decat o faci tu?
Stii ce?
Sunt si eu satula de atitudinile tale superioare in care tratezi interlocutorul cu aroganta si iti permiti sa crezi ca tu ai raspunsurile la toate intrebarile!
Ba mai mult!!! Arunci tot felul de fraze dupa care te intortochezi, sucesti subiectul doar in favoarea ta, iar daca ti se raspunde te oftici si tot cel care a raspuns este de vina!

Eu te-am atacat? Cu ce?
Ma simt victimizata?
NU draga mea! Stai linistita. Nu ma simt deloc atat de importanta cum ma faci tu sa par!

Ce am gresit?
Prin faptul ca te-am intrebat de ce nu imi raspunzi la intrebari?
Unde vezi tu victimizari fata draga?

07 August, 2007, 12:53:15 a.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Nici eu nu mi-a placut aditudinea Dianei - sa-si editeze posturile cu punct.
Ca si cum ar fi incercat sa dovedeasca ceva, si daca nu a reusit, sa nu se vada esecul.

Daca tot urmeaza sa stergi ceea ce ai scris, nu e pacat de timpul tau pe care puteai sa-l petreci facand orice altceva mai satisfacator :) ? Si te-ai mai si suparat pe deasupra.

Ma rog..

07 August, 2007, 01:02:21 a.m.
Răspuns #13

diana_nistor

Vizitator
Nu m-am suparat Iulian! Nu m-am suparat!
Stii, eu nu pot sa imi sustin un punct de vedere prin pur si simplu pareri proprii si continuarea discutiei de la "prietenul meu cel mai bun" ar fi insemnat, pentru mine, sa fac apel la ceea ce nu place pe acest forum ceea ce m-ar fi aruncat iar in groapa celor indoctrinati, s-ar fi revoltat iar lumea ca vezi - Doamne eu nu accept si alte pareri..... De aceea am preferat sa imi sterg posturile. In fond, ce naiba am vrut sa lamuresc?! Lasa, mai bine imi lamuresc singura, nu ti se pare mai cuminte?
Deci, gestul meu nu a fost unul de revolta. Imi cer iertare daca am suparat pe cineva!

Lady Allia,  :laugh: :laugh: :laugh: esti incorigibila!   :laugh: :laugh: :laugh:

07 August, 2007, 07:46:33 a.m.
Răspuns #14

Lady Allia

Da, asa este sunt incorigibila.
Sunt si imorala, cam ingusta de felul meu si limitata in perceptii, in opinii, in general imi place sa ma bat cu pumnul in piept ca "eu le stie pe toate",...unde mai pui ca sunt o necredincioasa...chiar satanista, dupa unele opinii pt. ca imi plac unele poezii in care cineva IL descria pe Dumnezeu altfel...
A, mai adauga te rog listei faptul ca: eu de obicei nu creez topicuri inteligente (le las in seama celor care se simt), eu sunt mereu o victima a destinului si a voastra (ca asa place sa par...nu ca m-as simti sau crede), eu sunt intriganta si bulina neagra!
Vai mie! Asa este!

Foarte bine. Lasa sa fiu eu toate acestea pentru unii si sa fiu ceea ce sunt cu adevarat pentru mine si pentru cei care ma cunosc asa cum sunt.
Nici nu am sa incerc sa devin altceva de dragul aparentelor cum vad ca mai nou "se poarta".

Draga mea...
fi tu laptele si mierea acestui forum in continuare si priveste-te prin aceeiasi oglinda prin care iti place sa te vezi de fiecare data.
Nu are importanta defapt adevarata imagine, nici distorsionarile...importanta e senzatia!

Si da...tu esti doamna acestui forum, esti plina de caritate si bunatate, esti o credincioasa adevarata care are capacitatea de a le stii pe toate, de a vorbi doar din Biblie si a da cu pumnul in masa cand altcineva contravine ideilor tale, esti cea care vine de fiecare data cu idei marete si cu topicuri desavarsite!
Pacat doar de faptul ca tu deschizi topicul si tot tu il si inchizi prin concluziile finale - o adevarata pledoarie care defapt prin fadul ei de cele mai multe ori nu soune nimic, dar pentru ca are cuvinte pompoase...ma rog, cum am mai spus...gusturile nu se discuta!

Am uitat sa mai afirm ca tie nu iti place defel sa judeci persoana...nuuuu, Doamne fereste! Ca si la castelul SansSoucis cand daca nu faceai tu curatenie...vezi Doamne se prabusea castelul in dezmat!
Ca si la subiectul in care daca noi nu am vrut sa deschidem firma ca sa impartim darurile tale a insemnat ca nu vrem defapt sa ajutam oamenii si copii saraci!
Ca si la poezia lui saab, unde daca au fost oameni carora le-a placut ce a scris ai venit tu cu purificarea religioasa sa strigi "piei satana" :), daaa, intr-adevar Diana...tu nu judeci!
Nu mai aduc in discutie faptul ca mai nou sunt de-a dreptul deranjante unele opinii, unele topicuri, unele, unele..., dar pe noi nu stim sa ne vedem in toata aceasta mizerie...nu-i asa Diana?
Noi defapt suntem persoane absolut minunate!
Traiasca corectitudinea...piara dizgratia!

Vorbea cineva o data de mizeria de sub pres.
E...s-ar putea desi nu m-as fi gandit niciodata sa ii dau dreptate!
S-ar putea sa ma fi deja si eu saturat de atitudinile acestea...de ridicare in slavi a propriei persoane sau pe preferinte, de aruncare cu piatra in stanga si dreapta si apoi de a ne da oameni corecti - ca deh...asa si suntem, nu?

Si apropo de standarde...de ce nu faceti un test de inteligenta cand se inscriu oameni pe forum?
Un test format din intrebari de cultura generala, literatura, ortografie, gramatica, reguli de bun simt, de incadrare doar in raspunsuri care dau bine si plac majoritatii?
Macar asa ati pastra standardele ridicate si nu ati mai fi nevoiti sa separati pleava de elita si anagramatii de cei super dotati!
Faceti si o grila de topicuri: astea da...astea nu - ca sa nu se mai ajunga la problema ca unii au topicuri proaste, iar altii bune!

Ce bine este cand unii suntem valurile si altii devin defapt spuma...nu?