10 Octombrie, 2025, 12:31:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manifest  (Citit de 88369 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Octombrie, 2007, 07:42:07 p.m.
Răspuns #45

Escu

Global Moderator
Interesant, uite totusi pe cineva care citeste tot ce se scrie. :) Am putea gasi aici sinteza fiecarei zile (sau saptamani), cu recomandari pentru lectura si cu mesaje ce-ar trebui evitate. Sunt convins c-ai stii tu sa le incadrezi. Ar fi un topic fierbinte, ca un ceai pe gustul tau. Ce zici?
 =D>

Interesanta propunerea ta, dar nu sunt in masura sa recomand userilor ce sa citeasca. Sa zicem ca acest topic, e doar  o privire asupra forumului vazuta prin ochii mei. Si nu, nu-mi place ceaiul fierbinte, nu pot sa ii simt aroma daca e fierbinte.
Let's put a smile on that face!

16 Octombrie, 2007, 03:22:04 p.m.
Răspuns #46

Lady Allia

Again...and again...and again..

Ajung in fata calculatorului, dupa o zi aglomerata fugaresc maus-ul pana da click "show unread posts....". Nu ma mai mira nimic, la ce zi am avut, mircuistele au uitat sa se prezinte, nu-i bai..nici pe noi nu ne intereseaza cum le cheama. Sapam mai departe si dam de pesti. Da..ce as vrea sa fiu peste...pardon porc.(prietenii stiu chestia cu juma de ora). Citim mai departe, doar e "enterteinment", cum unele persoane trecute de a doua tinerete se iau de astia mici..bleah..nimic nou. mereu astia "mai in varsta" se iau de aia "mai mici". ca si cum as merge cu 69 vreo 5 statii.
Fancad sprint prin topicuri descopar ca: "iubirea nu inseaman s faci lucruri prostesti cum ar fi s t sinucizi", trag aer in piept si zic in mintea mea de om obosit "n-am dreapta maus sa zic "SLAP" (a.k.a prietenii stiu cum e cu mircu)".
Renunt la ganduri ca si asa v-am speriat destul...astept ceaiul sa barfim. numai bine.

"Renunt la ganduri ca si asa v-am speriat destul..."... -  :)  :-* fa bine si nu renunta la nici un gand si la nimic ca ma enervezi de-a binelea daca si TU o faci! Continua sa "sapi" si sa tragi concluzii de acest fel...sunt bune servite alaturi de o "cafea cu sare" in fiecare dimineata sau zi!  ;)
Hai...la gandit cu tine  ;D nesuferitule  :P!

16 Octombrie, 2007, 03:33:32 p.m.
Răspuns #47

Escu

Global Moderator
Poate ai treaba si te retinem, sti tu...kinder...mizerie..zgomote? Hai nu mai scrie aici ca disturbi linistea care o aveam aici, si nu de alta dar iar imi dispare muza...(oare pe unde umbla?!?). Am prins ideea (din mers) si continui sa condeiez.
Pana la urmatoarele impresii...NUMAI BINE

PS: da va rog io comentati dupa ce postez (adica dupa ce postez ceea ce trebuie sa postez, adica nu dupa postul asta, ati priceput nu?)

16 Octombrie, 2007, 04:42:01 p.m.
Răspuns #48

sanchi

Asa cum spunea si Escu, stiu ca nu sunt aici pentru aplauze. Habar n-am daca vreunul foloseste forumul pentru a-si expune talentele, dar eu ma numar printre aceia care doresc sa socializeze. Scriu caci prin asta pot patrunde, sa zic asa, in comunitatea de aici. Desi exista multe subiecte interesante, nu pe ele le caut ci oameni interesanti.

Comunitatea are viata ei particulara: iesiri in oras la un ceai, mesaje private, discutii pe messenger... dar pe forum e inerta. O multime impresionanta de vizitatori flamanzi va citesc in fiecare zi, si e incredibil, dar tocmai membrii si-au pierdut interesul. ::)
Ma gandesc la entuziasmul celor noi si exact ei ar putea fi materialul genetic bun pentru zamislirea ideilor. Sariti pe ei!  :D Folositi-i! Raspundeti-le la mesaje cat mai sunt prospeti si n-apuca sa se fosilizeze sau sa devina niste mamuti loviti de anchiloza. ;D

Stati, nu va grabiti sa ma puneti la punct. Mi-a placut mult ideea si m-am amuzat. Noi, cei mici, suntem aici ca la  Antipa. Ne plimbam printre topìcuri si cand intalnim vreun mesaj recent al unora despre care doar auzisem exclamam, spre exemplu: "Oaaaau, Escu mai traieste! Stii tu ce vechi e? Uite si ceaiul lui!" :laugh:
Sau altii si altii.

Luati-o ca o gluma sau ca o aberatie. Banuiesc ca resuscitarea unui forum e o treaba grea si ca nimeni nu-si poate asuma chestia asta. Cu speranta ca vor veni vremuri mai bune, chiar si Escu serveste un ceai revitalizant. Daca pune sangele in miscare, poate fi o solutie. :)
din auzite...

16 Octombrie, 2007, 06:13:37 p.m.
Răspuns #49

Escu

Global Moderator
Fratilor, astia mici clar sunt neascultatori. Tocmai ce ma repet ca un pick'up stricat, unde tocmai a sarit discul..("copii vreti sa ascultati o poveste?" ... si bula "da vreau, da vreau")si ei tot pe a lor o tin. Ei bine...daca va intrebati cat poate sa creasca un copil in 12 zile...va spun eu.. cam vreo 400 KB!. Trecand peste aceste lucruri minore, incerc din nou sa citesc oameni "mai in varsta" dar nici de data asta nu imi iese, asta e, nimic nu e pe placul meu (se ingramadesc literele una intra'lta - sigur imaginatia imi joaca feste... CLAR sunt bine scrise).
Ce imi plac reclamele!! Macar sa fie platite! Moka? ce e moka in ziua de azi ? (inca astept legea prin care o sa fim obligati sa platim aerul pe care il respiram)
Cel mai mult imi plac frunzele, dar na, nu toata lumea stie sa scrie despre ele. Iar daca nu stie macar se inspira. Nu-i rau, cultura, poate doar de dragul de a scrie. Cred ca iarasi imaginatia imi joaca feste.
Tablourile nu mi-au placut niciodata. Dar de jpg-uri cu tablo-uri ce ziceti ? Astept varianta cu gif-uri, e mai animata, papa mai multa banda...nu conteaza...doar e trafic nelimitat!
Ciudate zilele astea, multa agitatie, nici macar ceaiul nu am putut sa mi-l beau in liniste. Cine-i de vina? Eu, ca tocmai aici la Antipa mi-am gasit sa imi beau ceaiul... Am ramas fara un os...nu stiu care dintre copii l-a ciordit, cred ca il roade, sau ii dau dintii ?!
Pana la o noua aparitie
Ma inclin.

16 Octombrie, 2007, 10:27:59 p.m.
Răspuns #50

Semiramis

Global Moderator
Comunitatea are viata ei particulara: iesiri in oras la un ceai, mesaje private, discutii pe messenger... dar pe forum e inerta. O multime impresionanta de vizitatori flamanzi va citesc in fiecare zi, si e incredibil, dar tocmai membrii si-au pierdut interesul. ::)
Ma gandesc la entuziasmul celor noi si exact ei ar putea fi materialul genetic bun pentru zamislirea ideilor. Sariti pe ei!  :D Folositi-i! Raspundeti-le la mesaje cat mai sunt prospeti si n-apuca sa se fosilizeze sau sa devina niste mamuti loviti de anchiloza. ;D

ai noroc, mă faci să râd! de fapt bafta ta ştii care este şi mă face să nu mă iau de tine? eşti isteţ dom'le, eşti isteţ. auzi fosile...anchilozate. mi-e rău!
din nefericire mulţi nu mai sciu. din fericire mulţi încă mai scriu.
dar am avut de nenumărate ori discuţia asta, iar tu ca un membru nou şi flămând de scotoceală sigur ai găsit şi mirosit ceva, am avut-o degeaba. nu e vina nimănui. am mai spus-o, acum vreo 3 ani (să fie?) intram şi eu avidă şi găseam subiecte interesante. aveam răbdare să le caut. erau şi mai mulţi oameni care aveau ceva de spus. numărul lor a scăzut. nu zic, au venit oameni care au ceva de spus. dar poate şi ei, ca mine sau ca alţii, nu mai au răbdare. eu una intru în fiecare seară. măcar să văd ultimele subiecte necitite. atunci când găsesc ceva ok, scriu, alteori nu mai scriu.
nu ştiu ce s-a pierdut. poate voi găsi resursele să fiu la fel de activă, sau poate o vreme o să stau. aşa ca mine gândesc mulţi. dar pentru asta sunt unii ca Escu, pastiloşi din născare. sau unii ca tine (din păcate aşa haioşi nu prea au mai fost),glumeţi (în sensul bun), tot din născare. mda.
am zis.

Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Octombrie, 2007, 10:52:43 p.m.
Răspuns #51

inda

PS: da va rog io comentati dupa ce postez (adica dupa ce postez ceea ce trebuie sa postez, adica nu dupa postul asta, ati priceput nu?)

Escule... cauza pierduta intimitatea ta...'manifestata'  :D
Va trebui sa-ti construiesti alt locsor (in virtutea ideii de a fi mai melc daca-ti faci casa) si sa-ti tot inchizi postul de fiecare data  :laugh:

de fapt bafta ta ştii care este şi mă face să nu mă iau de tine? eşti isteţ dom'le, eşti isteţ. auzi fosile...anchilozate. mi-e rău!

Or fi bune si folsilele la ceva. Poate pune cineva :D de-un studiu de caz si da cu el in alte forumuri la rubrica 'asa nu' ca altfel o sa fie concurenta-ntre muzee si n-o sa mai fie atat de multi cei avizi care sa se uite la noi in vitrina  ;)

da n-ati vrea sa faceti si o clasificare? care-s aia mici si care fosilele? exista si clase intermediare...cum ar fi...patura de mijloc?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

17 Octombrie, 2007, 09:40:35 a.m.
Răspuns #52

sanchi

Semiramis, tocmai aici, pe blogul lui Escu, te-ai gasit sa ma lauzi?  ;D Zi ceva si de cronicuta.
din auzite...

17 Octombrie, 2007, 12:14:01 p.m.
Răspuns #53

Semiramis

Global Moderator
ce cronicuţă?
e undeva de cârcotit?
ăsta e un blog? că n-am remarcat

18 Octombrie, 2007, 08:38:26 a.m.
Răspuns #54

sanchi

Escule, ai observat ca ingerii stiu engleza? Sau... numai engleza. :)
din auzite...

18 Octombrie, 2007, 09:23:17 p.m.
Răspuns #55

Escu

Global Moderator
Ajung acasa dupa un drum obositor cu celebrul 69 plin de babete, una mai cocheta ca cealalta (foste "madam") si dau iama in lovetime. Nu ma mai socheaza nimic, nici macar cum se aprind oamenii. Se aprind cu bricheta sau folosesc chibrituri? Sunt ironic, recunosc asta dar mi se pare "intrebare intrebatoare". Dam pagina si ajungem la subiecte "kamikaze". Fara sa intru prea mult in detalii imi suna in cap intrebarea "De ce pilotii kamikaze purtau casca?". Dar e la moda in ziua de azi sa te dai destept sau macar interesat de un subiect.
Si ca sa nu ma iau de voi "muritorii" (efectul de Rudy a sunat in mine), zic "PAS" si Craciun Fericit. Inca nu a venit, dar ce mai conteaza, la ce friguri se anunta, anu asta vine mai devreme.

PS: vreau liniste...nu galagie.

18 Octombrie, 2007, 09:36:11 p.m.
Răspuns #56

Lorelei

"Dar e la moda in ziua de azi sa te dai destept." (Escu)

Da, se pare ca e la moda, topicul asta al tau chiar o confirma!  :happydance:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

18 Octombrie, 2007, 09:37:59 p.m.
Răspuns #57

Escu

Global Moderator
fie vb intre intre noi...astia 'telectuali ...cine se simte...se simte :P hai fugi ca imi sperii muza!

18 Octombrie, 2007, 09:42:39 p.m.
Răspuns #58

Semiramis

Global Moderator
cred că muza s-a speriat şi a fugit de tine... :P

18 Octombrie, 2007, 09:43:52 p.m.
Răspuns #59

Lorelei

Eu nu ma dau desteapta, eu chiar sunt (evident, si modesta pe deasupra  :laugh: :laugh:)
Insa topicul asta imi place ca e pro...fund! Analizeaza el la rece "tot ce misca-n tara asta, raul, ramul..." ba mai da si sentinte!  :angel: Ba mai si recomanda cui ce sa faca, sa isi vada de drum, sa aiba grija de kinderi, sa una, sa alta, cu aerul atotcunoscator.
Da, autoreflexivitatea (un fel de meta-forum) e dovada de maturitate 'telectuala, vorba ta!  :D :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.