Fratilor, astia mici clar sunt neascultatori. Tocmai ce ma repet ca un pick'up stricat, unde tocmai a sarit discul..("copii vreti sa ascultati o poveste?" ... si bula "da vreau, da vreau")si ei tot pe a lor o tin. Ei bine...daca va intrebati cat poate sa creasca un copil in 12 zile...va spun eu.. cam vreo 400 KB!. Trecand peste aceste lucruri minore, incerc din nou sa citesc oameni "mai in varsta" dar nici de data asta nu imi iese, asta e, nimic nu e pe placul meu (se ingramadesc literele una intra'lta - sigur imaginatia imi joaca feste... CLAR sunt bine scrise).
Ce imi plac reclamele!! Macar sa fie platite! Moka? ce e moka in ziua de azi ? (inca astept legea prin care o sa fim obligati sa platim aerul pe care il respiram)
Cel mai mult imi plac frunzele, dar na, nu toata lumea stie sa scrie despre ele. Iar daca nu stie macar se inspira. Nu-i rau, cultura, poate doar de dragul de a scrie. Cred ca iarasi imaginatia imi joaca feste.
Tablourile nu mi-au placut niciodata. Dar de jpg-uri cu tablo-uri ce ziceti ? Astept varianta cu gif-uri, e mai animata, papa mai multa banda...nu conteaza...doar e trafic nelimitat!
Ciudate zilele astea, multa agitatie, nici macar ceaiul nu am putut sa mi-l beau in liniste. Cine-i de vina? Eu, ca tocmai aici la Antipa mi-am gasit sa imi beau ceaiul... Am ramas fara un os...nu stiu care dintre copii l-a ciordit, cred ca il roade, sau ii dau dintii ?!
Pana la o noua aparitie
Ma inclin.