10 Octombrie, 2025, 12:29:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Manifest  (Citit de 88362 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Septembrie, 2008, 04:37:55 p.m.
Răspuns #75

Lorelei

Daca tot ati inceput...  :D Pentru Mihai si ARIDANA, care sunteti mai noi... Boardul Versuri este pentru creatiile personale, puteti scrie, si raspunzandu-va unul altuia asa cum o faceti, dar cu propriile cuvinte. Daca vreti sa o faceti in cuvintele altora, ceea ce e absolut ok, sugerez sa incepeti tocurile respective in Colt de Jurnal eventual. Mi-aduc aminte ca au fost niste oameni si mai ales Iulian, care au muncit mult sa mute topicuri, sa mute boarduri, sa restructureze, ca sa existe coerenta, mai ales in ideea ca cei noi sa se poata orienta usor. Si apoi si in ideea ca cei vechi sa stie ce anume cauta si unde. Pe scurt, eu cand ma duc la Versuri vreau sa vad versurile celor de aici si ma astept sa vad asta. Inclusiv pe ale voastre, evident. Dar sincer, acolo, unde este spatiul nostru, al celor de aici, nu vreau nici Paunescu, nici Sorescu sau altii (nu ca nu i-as aprecia, nu asta spun, ci doar ca acolo este spatiul creatorilor de aici). Deci puteti scrie in cuvintele altora in Colt de jurnal, incepeti topicurile voastre, macar lumea stie la ce sa se astepte. Iar la Versuri sa ramana creatiile voastre. Cat despre calitatea versurilor - nu cred ca suntem in masura sa judecam asta, cine crede ca poate face asta ar fi bine sa caute site-uri specializate de poezie. Sau, daca vreti si vi se pare o idee buna (ma refer la toata lumea aici, inclusiv la Sweeny:D), putem face un Board Critica literara, unde oamenii pot scrie poeziile la care vor sau simt ca au nevoie de critica. Multumesc, sper sa nu o vedeti ca pe o critica, ci ca pe o nevoie de coerenta aici, sa ne simtim toti bine.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

14 Septembrie, 2008, 06:55:58 p.m.
Răspuns #76

Escu

Global Moderator
Daca tot ati inceput...  :D Pentru Mihai si ARIDANA, care sunteti mai noi... Boardul Versuri este pentru creatiile personale, puteti scrie, si raspunzandu-va unul altuia asa cum o faceti, dar cu propriile cuvinte. Daca vreti sa o faceti in cuvintele altora, ceea ce e absolut ok, sugerez sa incepeti tocurile respective in Colt de Jurnal eventual. Mi-aduc aminte ca au fost niste oameni si mai ales Iulian, care au muncit mult sa mute topicuri, sa mute boarduri, sa restructureze, ca sa existe coerenta, mai ales in ideea ca cei noi sa se poata orienta usor. Si apoi si in ideea ca cei vechi sa stie ce anume cauta si unde. Pe scurt, eu cand ma duc la Versuri vreau sa vad versurile celor de aici si ma astept sa vad asta. Inclusiv pe ale voastre, evident. Dar sincer, acolo, unde este spatiul nostru, al celor de aici, nu vreau nici Paunescu, nici Sorescu sau altii (nu ca nu i-as aprecia, nu asta spun, ci doar ca acolo este spatiul creatorilor de aici). Deci puteti scrie in cuvintele altora in Colt de jurnal, incepeti topicurile voastre, macar lumea stie la ce sa se astepte. Iar la Versuri sa ramana creatiile voastre. Cat despre calitatea versurilor - nu cred ca suntem in masura sa judecam asta, cine crede ca poate face asta ar fi bine sa caute site-uri specializate de poezie. Sau, daca vreti si vi se pare o idee buna (ma refer la toata lumea aici, inclusiv la Sweeny:D), putem face un Board Critica literara, unde oamenii pot scrie poeziile la care vor sau simt ca au nevoie de critica. Multumesc, sper sa nu o vedeti ca pe o critica, ci ca pe o nevoie de coerenta aici, sa ne simtim toti bine.

Subscriu la ideea cu board-ul special pentru critica literara...  :D  :D  :D :ninja:
Let's put a smile on that face!

14 Septembrie, 2008, 07:40:00 p.m.
Răspuns #77

inda

Chiar crezi tu ca se baga cineva de bunavoie in gura lupului... pardon, sub taisul briciului?  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

14 Septembrie, 2008, 07:41:26 p.m.
Răspuns #78

Escu

Global Moderator
Chiar crezi tu ca se baga cineva de bunavoie in gura lupului... pardon, sub taisul briciului?  :D

Normal ca nu se baga nimeni!  :D

15 Septembrie, 2008, 09:06:47 p.m.
Răspuns #79

ARIDANA

Vizitator

Normal ca nu se baga nimeni!  :D

Eu m-as baga ;)
Sunt sigura c-am sa scap netaiata  :D
Cu-atat mai mult ca e virtuala toata treaba  :laugh:

15 Septembrie, 2008, 09:18:35 p.m.
Răspuns #80

ARIDANA

Vizitator
Lorelei ai dreptate, asa e cel mai bine pentru toti.Asa cum bine ai observat,e greseala incepatorului,pana m-am dumirit si eu...ce?;unde?;cum se face?...Am si spus in "mesajul de inceput",mi-a luat multa vreme pana am inceput.Ii multumesc lui Iulian si Sweeney pentru ajutor.
Si sunt de acord ca un topic pentru creatia literara ar fi binevenit.Nu ca mi-as dori sa ajung eu mare poeta.Am si eu o problema,sa-i spun de comunicare,un defect legat de profesia mea.Acum profesional,reusesc sa traduc termenii medicali pe intelesul oamenilor cu care vorbesc./..mai greu e cu sentimentele. :-[ :-* :'( Parerea celor care doresc sa si-o exprime, in legatura cu ceea ce scriu,nu poate decat sa ma motiveze.
« Ultima Modificare: 15 Septembrie, 2008, 09:47:44 p.m. de ARIDANA »

15 Septembrie, 2008, 09:39:54 p.m.
Răspuns #81

inda

Aridana, cel pentru creatie literara exista ! Este acela unde ati postat voi poeziile lui Paunescu, chiar de aceea Lorelei spunea ca nu-si au locul acolo. Daca te uiti cu atentie el este creatie literara --- versuri si de aceea spunea ca acolo lumea se asteapta sa fie creatiile celor de aici. Nu-i un capat de lume, nu exista reguli atat de stricte, doar ca ne-am obisnuit sa stim pe unde-s puse lucrurile in casa !
Lorelei propunea un board cu critica literara, chiar de aceea eu am spus ca nu cred sa se bage cineva de bunavoie in gura lupului   :D ca la creatie fiecare ne inghesuim cum putem !
« Ultima Modificare: 15 Septembrie, 2008, 09:41:59 p.m. de inda »

15 Septembrie, 2008, 09:51:38 p.m.
Răspuns #82

ARIDANA

Vizitator
Da, la critica creatiilor literare ma refeream...Am atatea in cap :-\..Copii mei au trecut clasa aV-a,asa ca ma intelegi,poate,cate emotii am eu si ce m-asteapta de-acum incolo.In privinta lor, si-apoi in a mea,sa nu-i fac de rusine...cum se spune.Ei n-au cum,sunt mandra oricum de ei. :-*

Critica literara mi se pare mai constructiva decat laudele...

23 Septembrie, 2008, 08:07:41 p.m.
Răspuns #83

Escu

Global Moderator
ce ne facem fratilor cu pozele astea care ne invadeaza? Stiu ca situatia a fost explicata doamnei/domnisoarei in cauza si in continuare suntem tratati la fel. Incep sa cred ca este sfidator gestul ei. Hai sa vedem, suntem in minoritate cei deranjati de pozele "de vis" si colorate sau e o problema reala care ne deranjeaza pe majoritatea? Astept sa va spuneti parerea.

23 Septembrie, 2008, 08:16:02 p.m.
Răspuns #84

Lorelei

Eu am spus deja ca mie mi se pare totul kitsch. Poate ARIDANA a inteles ca doar cele care "sclipesc". Nu, mie mi se par invadatoare toate, cele cu ingerasi, cele cu peisaje de vis, cele roz, cele ne-roz, cele cu fete frumoase cu parul despletit eeeeeetc. Sincer. ARIDANA, ti-am spus-o si o repet. Apreciez ceea ce scrii, sau cu siguranta apreciam, pentru ca acum nu mai citesc ceea ce scrii din motive de poze. Serios acum, sunt curioasa cine ce parere are, dar eu cred ca un forum este un loc al opiniilor, nu al pozelor kitschoase. Ne-ai dat dreptate la toti, totusi continui ca si cum nu-ti pasa. Atunci din doua una: ori de fapt nu ne-ai dat dreptate, si atunci nu inteleg de ce spui ca da (intelegeam sa zici ceva de genul "e dreptul meu sa pun poze si daca eu consider sclipiciurile si ingerasii frumosi, gusturile nu se discuta, dixit!") ori fiecare intelege altceva prin cuvinte.

Deci cred ca initiativa de a vedea parerile celorlalti e binevenita. Daca ceilalti considera ca e mai placut si se simt mai bine intre astfel de poze, dau dreptate majoritatii si promit sa nu mai comentez pe tema asta. Eu una nu mai citesc ce scrii atunci cand e insotit de poze, si nu e o reactie rationala, ci una viscerala. Si zau ca e pacat. Dar poate am eu o problema cu pozele astea... (nu e ironie in ceea ce am scris, ma intreb realmente daca nu cumva e problema mea)

23 Septembrie, 2008, 08:48:14 p.m.
Răspuns #85

Escu

Global Moderator
Eu am spus deja ca mie mi se pare totul kitsch. Poate ARIDANA a inteles ca doar cele care "sclipesc". Nu, mie mi se par invadatoare toate, cele cu ingerasi, cele cu peisaje de vis, cele roz, cele ne-roz, cele cu fete frumoase cu parul despletit eeeeeetc. Sincer. ARIDANA, ti-am spus-o si o repet. Apreciez ceea ce scrii, sau cu siguranta apreciam, pentru ca acum nu mai citesc ceea ce scrii din motive de poze. Serios acum, sunt curioasa cine ce parere are, dar eu cred ca un forum este un loc al opiniilor, nu al pozelor kitschoase. Ne-ai dat dreptate la toti, totusi continui ca si cum nu-ti pasa. Atunci din doua una: ori de fapt nu ne-ai dat dreptate, si atunci nu inteleg de ce spui ca da (intelegeam sa zici ceva de genul "e dreptul meu sa pun poze si daca eu consider sclipiciurile si ingerasii frumosi, gusturile nu se discuta, dixit!") ori fiecare intelege altceva prin cuvinte.

Deci cred ca initiativa de a vedea parerile celorlalti e binevenita. Daca ceilalti considera ca e mai placut si se simt mai bine intre astfel de poze, dau dreptate majoritatii si promit sa nu mai comentez pe tema asta. Eu una nu mai citesc ce scrii atunci cand e insotit de poze, si nu e o reactie rationala, ci una viscerala. Si zau ca e pacat. Dar poate am eu o problema cu pozele astea... (nu e ironie in ceea ce am scris, ma intreb realmente daca nu cumva e problema mea)

Nu cred ca e problema ta. Si tu si eu avem aceeasi reactie la pozele ei. Ar insemna ca noi restul sa avem o problema? Cred ca se vrea a se spune mai multe decat o pot face cuvintele. De aceea cred ca simte nevoie de a pune poze. Poate ca pentru ea e ceva normal iar pentru noi nu. Doreste sa atraga atentie, sa fie bagata in seama. Poate ca e ceva mai mult la ea, o problema nerezolvata, si simte asfel sa "semnalizeze". E un intreg sir de reactii in lant...sau poate cine stie...are o placere ascunsa sa ne sfideze...
E doar parerea mea...

23 Septembrie, 2008, 08:53:22 p.m.
Răspuns #86

Lorelei

Nu cred ca suntem in pozitia de a aprecia daca sau care e problema cuiva. Ne cunoastem, totusi, prea putin intre noi. Deocamdata suntem aici, in topicul asta vreau sa zic, ca sa aflam daca forumul in general (ma refer la oamenii de aici) prefera sau nu aceasta proliferare de poze de un anume tip. Nu sa discutam problemele unuia sau ale altuia. Pentru ca suntem departe de a avea vreun drept de a ne spune parerea in privinta asta, cred eu...

23 Septembrie, 2008, 09:09:51 p.m.
Răspuns #87

inda

Eu nu cred sa avem o problema de perceptie si nici nu cred ca-i problema noastra de ce cineva posteaza imagini, problema noastra e ca o face. Nu-mi place sa apelez la calitatea mea de moderator, eu cred ca simplul fapt ca trebuie sa convietuim cumva aici, ca hai sa recunoastem , pentru toti locul acesta este un fel de refugiu, ar trebui sa ne faca mai atenti la reactiile celorlalti. Am mai spus si repet nu-mi place in ce se transofrma imaginea forumului, imi pare rau sa constat ca asta ii afecteaza tinuta pe care ne-am straduit atat timp sa o pastram. Am propus chiar un compromis. Daca imaginile acelea sunt vitale sa fie postate sub forma ACEASTA

Sper din tot sufletul sa ajungem la un consens !

23 Septembrie, 2008, 09:12:27 p.m.
Răspuns #88

Lorelei

Da, cred ca ideea ta, inda, e grozava. Asa se poate exprima si ARIDANA cum crede de cuviinta, fara sa cenzureze nevoia ei de asttfel de imagini, si am pastra si forumul ca un loc al discutiilor, in care sa nu fim asaltati de aceste imagini. Deci ARIDANA, ce zici? Link catre poze in loc de poze in pagina? Ar fi o alternativa foarte buna ca sa nu sufere nimeni din cauza pozelor.

23 Septembrie, 2008, 09:21:03 p.m.
Răspuns #89

Escu

Global Moderator
Imi cer scuze daca am exagerat, dar am incercat sa inteleg si am luat-o pe fir...sau pe aratura... Inca odata..imi cer scuze.