Eu am spus deja ca mie mi se pare totul kitsch. Poate ARIDANA a inteles ca doar cele care "sclipesc". Nu, mie mi se par invadatoare toate, cele cu ingerasi, cele cu peisaje de vis, cele roz, cele ne-roz, cele cu fete frumoase cu parul despletit eeeeeetc. Sincer. ARIDANA, ti-am spus-o si o repet. Apreciez ceea ce scrii, sau cu siguranta apreciam, pentru ca acum nu mai citesc ceea ce scrii din motive de poze. Serios acum, sunt curioasa cine ce parere are, dar eu cred ca un forum este un loc al opiniilor, nu al pozelor kitschoase. Ne-ai dat dreptate la toti, totusi continui ca si cum nu-ti pasa. Atunci din doua una: ori de fapt nu ne-ai dat dreptate, si atunci nu inteleg de ce spui ca da (intelegeam sa zici ceva de genul "e dreptul meu sa pun poze si daca eu consider sclipiciurile si ingerasii frumosi, gusturile nu se discuta, dixit!") ori fiecare intelege altceva prin cuvinte.
Deci cred ca initiativa de a vedea parerile celorlalti e binevenita. Daca ceilalti considera ca e mai placut si se simt mai bine intre astfel de poze, dau dreptate majoritatii si promit sa nu mai comentez pe tema asta. Eu una nu mai citesc ce scrii atunci cand e insotit de poze, si nu e o reactie rationala, ci una viscerala. Si zau ca e pacat. Dar poate am eu o problema cu pozele astea... (nu e ironie in ceea ce am scris, ma intreb realmente daca nu cumva e problema mea)