10 Octombrie, 2025, 05:10:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Concurs Lovetime - Poza cea mai faina.  (Citit de 57510 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Iunie, 2007, 09:29:49 p.m.
Răspuns #15

serenity82

si inca ceva, am uitat ce am citit legat de regulament si mi-a fost lene sa-l mai citesc o data  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

30 Iunie, 2007, 11:17:15 p.m.
Răspuns #16

valentina

Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

30 Iunie, 2007, 11:22:32 p.m.
Răspuns #17

no_matter

Cat de inedita sa fie poza? Sau inedit este deja un superlativ?? :))))
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

01 Iulie, 2007, 03:19:47 p.m.
Răspuns #18

burn_2_hell

sunt cam blonda de fel..(uneori  :laugh: ) cine ma ajuta si pe mine sa postez pozele?adica..am nevoie de indicatii.. :-[
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

02 Iulie, 2007, 12:24:44 a.m.
Răspuns #19

no_matter

Pai ce e asa greu de postat o poza?
Cred ca o sa-l angajati pe Escu sau pe Viulian sa va uploadeze pozele, noroc ca sunt doar cate 5 de caciula.
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

02 Iulie, 2007, 08:53:22 a.m.
Răspuns #20

viulian

Administrator
sunt cam blonda de fel..(uneori  :laugh: ) cine ma ajuta si pe mine sa postez pozele?adica..am nevoie de indicatii.. :-[

In portal, sus, la "Image Gallery" (e o optiune in meniu) o sa vezi un link "Add Image...". Introduci un titlu, o descriere, apesi "Browse..." ca sa alegi poza, si Add, si gata :)

02 Iulie, 2007, 10:42:46 a.m.
Răspuns #21

Lady Allia

O idee frumoasă Escu. Te felicit sincer. Şi îl felicit şi pe Iulian pentru că a pus ideea în practică.
 Mă bucur pentru toţi cei care pot participa la concurs şi vă doresc succes. Se spune că o fotografie este asemeni unui ochi de suflet...şi eu chiar cred asta!
 Din păcate eu nu pot participa. Fotografiile mele de colecţie...s-au dus cu tot ce bun e dus. Au rămas doar amintirile lor şi o lacrimă pe colţul amintirii, dar promit că mă bucur pentru toate fotografiile voastre. Cele de până acum sunt minunate!

02 Iulie, 2007, 11:42:55 a.m.
Răspuns #22

serenity82

Draga mea Lady Allia,

Cand a aparut ideea celei mai frumoase fotografii, am avut o discutie cu unul din membrii si el mi-a zis ca trebuie postate numai poze cu ceva ce nu vezi in mod normal ci foarte rar, ca pozele la care m-am gandit nu sunt bune pentru ca apar si eu in ele. Pentru mine o fotografie frumoasa, inedita nu e cea care surprinde o picatura de roua sau o floare sau o raza de soare ci acea fotografie care iti transmite un sentiment sublim cand o privesti, e acea fotografie care te face sa simti ceea ce a simtit si fotograful cand a surprins acel moment, sau care te face sa iti imaginezi mai usor momentul respectiv. Pana acum am ales aceste 3 fotografii si as mai fi vrut sa pun una cu mine si mama (singura in care se vede ca mama chiar ma iubeste), insa m-am razgandit dupa ce am vazut pozele actuale. Ai dreptate cand spui ca "fotografia e asemeni unui ochi de suflet", uneori o poza spune mai multe despre cineva decat un cuvant sau o privire sau un zambet.

Eu particip la concurs nu ca sa castig ci pentru ca vreau sa impart cu voi niste momente speciale din viata mea. Sincer eu zic ca orice poza pe care o mai ai si care iti place si la care tii mult este perfecta pentru acest concurs.

Oricum eu astept si de la tine macar o poza, orice poza, pe care o mai ai si iti este draga.

Te imbratisez cu drag si te pupic  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

02 Iulie, 2007, 10:18:26 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

Mulţumesc Serenity...
 atunci am să pun şi eu câteva fotografii..., deşi...le-aş putea pune foarte bine şi la poze utilizatori...mi-ar fi totuna. mesajul ar conta. dar daca este hora...hora sa fie si sa ne aduca zambete si soare in suflet!
 oricum...eu nu pot posta imaginile: eroare!

"! Error !

Sorry
Cannot upload image.
Check write permissions for the directories mkportal/modules/gallery/album and mkportal/modules/gallery/album/tmp (CHMOD 0777)."

02 Iulie, 2007, 11:45:51 p.m.
Răspuns #24

viulian

Administrator
Lady, permisiunile sunt ok la directoare, doar ce am verificat.

Cat de mare e poza pe care vrei s-o uploadezi ?

03 Iulie, 2007, 12:18:25 a.m.
Răspuns #25

Lady Allia

are 81.1 KB
 si 500x375x24b

dupa cum am citit la reguli...se accepta  :(

03 Iulie, 2007, 12:43:22 a.m.
Răspuns #26

viulian

Administrator
Da-mi un email cu ea te rog - o sa incerc sa uploadez si eu, sa vad ce se intampla - si promit sa sterg si sa nu castig eventual in numele tau :D

Reamintesc tuturor ca voi instala smf gallery (care va permite fiecaruia sa aiba galeria personala), asa ca sa pastram concursul doar pentru imagini inedite :)

Multumesc!

03 Iulie, 2007, 09:54:16 a.m.
Răspuns #27

Lady Allia

;D :laugh: ;D...da cât de ghinionistă pot să fiu la absolut orice secţiune de fotografie pe forumul nostru  :laugh:!
 am trimis-o. mulţumesc frumos!

03 Iulie, 2007, 04:26:26 p.m.
Răspuns #28

serenity82

Am incercat sa ma supun regulilor acestui mic concurs am adaugat alte poze, in ton cu cele adaugate de voi. eu zic ca sunt inedite, ramane sa vedem ...  :'(

04 Iulie, 2007, 07:55:43 p.m.
Răspuns #29

burn_2_hell

Multumesc viulian...
si no matter ..nu era dificil..doar ca nu vedeam ''add a photo''... :laugh:
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside