Draga mea Lady Allia,
Cand a aparut ideea celei mai frumoase fotografii, am avut o discutie cu unul din membrii si el mi-a zis ca trebuie postate numai poze cu ceva ce nu vezi in mod normal ci foarte rar, ca pozele la care m-am gandit nu sunt bune pentru ca apar si eu in ele. Pentru mine o fotografie frumoasa, inedita nu e cea care surprinde o picatura de roua sau o floare sau o raza de soare ci acea fotografie care iti transmite un sentiment sublim cand o privesti, e acea fotografie care te face sa simti ceea ce a simtit si fotograful cand a surprins acel moment, sau care te face sa iti imaginezi mai usor momentul respectiv. Pana acum am ales aceste 3 fotografii si as mai fi vrut sa pun una cu mine si mama (singura in care se vede ca mama chiar ma iubeste), insa m-am razgandit dupa ce am vazut pozele actuale. Ai dreptate cand spui ca "fotografia e asemeni unui ochi de suflet", uneori o poza spune mai multe despre cineva decat un cuvant sau o privire sau un zambet.
Eu particip la concurs nu ca sa castig ci pentru ca vreau sa impart cu voi niste momente speciale din viata mea. Sincer eu zic ca orice poza pe care o mai ai si care iti place si la care tii mult este perfecta pentru acest concurs.
Oricum eu astept si de la tine macar o poza, orice poza, pe care o mai ai si iti este draga.
Te imbratisez cu drag si te pupic